Перейти до змісту

Продам всяке-різне

smitt78

Рекомендовані повідомлення

1 – куллер на корпус, sata-кабель, USB/ Micro Usb кабель (175 см), перехідник на живлення, перехідник на монітор (2 шт.) – 60 грн.

2 – круги та шліфувальні насадки для бор-машинки (92% того що на фото не було в використанні) – 60 грн.

3 – купа різних моторчиків (одним лотом) – 30 грн. (торг)

4 – молоток столярний Mastertool (магніт для удержання цвяхів загублено) – 50 грн.

5 – мотузка для розмітки «stanley» та крейда (нове, використовувалось 3 рази) – 50 грн.

6 – адаптер для прикурювача з двома USB виходами (новий) – 40 грн.

7 – неповний набір BOSCH (10 біт, подовжувач для біт, зенковка, 4 свердла по бетону, 4 по металу, 2 по дереву) + 2 біти – 100 грн.

8 – завіси нові (купували в «Нова лінія» по 63грн./шт.) – 100 грн. за 4 шт. (25 грн./шт.).

9 – антена (http://www.intertelecom.ua/ru/oborudovanue/aksesuary/antenna/CSTY_80015) має дефект – вирваний перехідник, тому така ціна – 40 грн. (торг.)

10 – принтер PIXMA iP1000 до мене потрапив в неробочому стані, калаталась деталь та була обірвана стрічка, (видно на фото) включається, блимає жовта лампочка, на рахунок того в якому стані катриджі я не знаю, наче не засохли, продаю на деталі – 30 грн. (торг)

11 – якийсь ручний аналог міксера, цілий, в хорошому стані, б/у приїхав з Польщі – 60 грн.(торг)

12 – лопатка 4 в 1 (нова) – 100 грн.

13 – ліхтарик б/у, дуже яскравий (з регулятором променя до 50 м.) – 100 грн. (торг)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заберу лопату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 – куллер на корпус, sata-кабель, USB/ Micro Usb кабель (175 см), перехідник на живлення, перехідник на монітор (2 шт.) – 60 грн.

6 – адаптер для прикурювача з двома USB виходами (новий) – 40 грн.

8 – завіси нові (купували в «Нова лінія» по 63грн./шт.) – 2 шт.

в резерві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 – круги та шліфувальні насадки для бор-машинки (92% того що на фото не було в використанні) – 60 грн.

бронь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молоток в резерв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 – неповний набір BOSCH (10 біт, подовжувач для біт, зенковка, 4 свердла по бетону, 4 по металу, 2 по дереву) + 2 біти – 100 грн

В резерв. Заберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також цікавить  пункт 12 – лопатка 4 в 1 (нова) – 100 грн.

5 – мотузка для розмітки «stanley» та крейда (нове, використовувалось 3 рази) – 50 грн.   -  яка довжина мотузки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано:

1 – куллер на корпус, sata-кабель, USB/ Micro Usb кабель (175 см), перехідник на живлення, перехідник на монітор (2 шт.) – 60 грн.

В резерві:

7 – неповний набір BOSCH (10 біт, подовжувач для біт, зенковка, 4 свердла по бетону, 4 по металу, 2 по дереву) + 2 біти – 100 грн.

8 – завіси нові (купували в «Нова лінія» по 63грн./шт.) –2 шт.

4 – молоток столярний Mastertool (магніт для удержання цвяхів загублено) – 50 грн.

Вільні:

5 – мотузка для розмітки «stanley» та крейда (нове, використовувалось 3 рази) – 50 грн.

3 – купа різних моторчиків (одним лотом) – 30 грн. (торг)

9 – антена (http://www.intertelecom.ua/ru/oborudovanue/aksesuary/antenna/CSTY_80015) має дефект – вирваний перехідник, тому така ціна – 40 грн. (торг.)

10 – принтер PIXMA iP1000 до мене потрапив в неробочому стані, калаталась деталь та була обірвана стрічка, (видно на фото) включається, блимає жовта лампочка, на рахунок того в якому стані катриджі я не знаю, наче не засохли, продаю на деталі – 30 грн. (торг)

11 – якийсь ручний аналог міксера, цілий, в хорошому стані, б/у приїхав з Польщі – 60 грн.(торг)

13 – ліхтарик б/у, дуже яскравий (з регулятором променя до 50 м.) – 100 грн. (торг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резервували речі по телефону.

Вибачайте, я не помітив, що не додав номер в темі.

0666131921 - Олександр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Igor DMX сказал:

також цікавить  пункт 12 – лопатка 4 в 1 (нова) – 100 грн.

5 – мотузка для розмітки «stanley» та крейда (нове, використовувалось 3 рази) – 50 грн.   -  яка довжина мотузки?

Лопатка в резерві.

На рахунок мотузки - не знаю, повністью не розмотував (відбивали проєми по 3 метри) + на ній не вказано довжину мотузки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заберу 

мотузка для розмітки «stanley» та крейда (нове, використовувалось 3 рази) – 50 грн.

та 

неповний набір BOSCH (10 біт, подовжувач для біт, зенковка, 4 свердла по бетону, 4 по металу, 2 по дереву) + 2 біти – 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, YuVenal сказал:

заберу 

мотузка для розмітки «stanley» та крейда (нове, використовувалось 3 рази) – 50 грн.

та 

неповний набір BOSCH (10 біт, подовжувач для біт, зенковка, 4 свердла по бетону, 4 по металу, 2 по дереву) + 2 біти – 100 грн.

Зарезервували перед Вами по телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По телефону це звісно добре, а що робити тим хто резервував в темі? Ми ж в принципі не знаємо,хто, і що, резервує у вас по телефону!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, REVERS сказано:

що робити тим хто резервував в темі?

в нього стиль продаж такий - специфішний

якщо ти встиг написати, він прочитати (в темі, через ПП) - раніше, ніж будь-хто подзвонив - це все одно нічого не означає ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, rrid сказал:

в нього стиль продаж такий - специфішний

якщо ти встиг написати, він прочитати (в темі, через ПП) - раніше, ніж будь-хто подзвонив - це все одно нічого не означає ;)

Я продаю тим хто зі мною перший домовився, мені не має значення чи це телефон чи форум - є домовленість я продаю.

Ціни в мене як правило дуже хороші, товар також. Якщо я домовився і людина на звязку, нікуди не пропадає - отримує товар.

Є випадки коли пропонують більше і хочуть забрати швидше, та якщо в мене є домовленість з людиною, то поки вона не анульована хто дасть більше мене не сильно цікавить.

Якщо когось не влаштовує те, що я продаю тим, хто звязався зі мною раніше - я Вас не прошу купувати в мене, в інтернеті багато товарів.

Хочете товар - домовляйтесь перші.

З повагою до учасників форуму, Олександр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано:

7 – неповний набір BOSCH (10 біт, подовжувач для біт, зенковка, 4 свердла по бетону, 4 по металу, 2 по дереву) + 2 біти – 100 грн.

8 – завіси нові (купували в «Нова лінія» по 63грн./шт.)

В резерві:

Вільні:

3 – купа різних моторчиків (одним лотом) – 25 грн. (торг)

10 – принтер PIXMA iP1000 до мене потрапив в неробочому стані, калаталась деталь та була обірвана стрічка, (видно на фото) включається, блимає жовта лампочка, на рахунок того в якому стані катриджі я не знаю, наче не засохли, продаю на деталі – 25 грн. (торг)

11 – якийсь ручний аналог міксера, цілий, в хорошому стані, б/у приїхав з Польщі – 50 грн.(торг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В резерві:

10 – принтер PIXMA iP1000 до мене потрапив в неробочому стані, калаталась деталь та була обірвана стрічка, (видно на фото) включається, блимає жовта лампочка, на рахунок того в якому стані катриджі я не знаю, наче не засохли, продаю на деталі – 25 грн. (торг)

Вільні:

11 – якийсь ручний аналог міксера, цілий, в хорошому стані, б/у приїхав з Польщі – 50 грн.(торг)

0666131921 - Олександр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, REVERS сказал:

По телефону це звісно добре, а що робити тим хто резервував в темі? Ми ж в принципі не знаємо,хто, і що, резервує у вас по телефону!

В темі звісно добре, та що мені робити коли я не сиджу за ПК а бігаю по справам, при цьому люди телефонують та резервують, бо знають що якщо не заберуть вони, то воно лежати довго не буде.

Бігаючи по справам і не маючи часу зайти в інет, я не знаю хто що на форумі резервує.

З повагою, Олександр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та бігайте де хочете,при оформленні теми вказуйте номер телефону (не було номера зарезервував в темі - ви відповіли через 6 годин і доказуєте що хтось перший зателефонував)

В принципі про повагу тут мова не йде!

Удачного продажу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минуты назад, REVERS сказал:

Та бігайте де хочете,при оформленні теми вказуйте номер телефону (не було номера зарезервував в темі - ви відповіли через 6 годин і доказуєте що хтось перший зателефонував)

Удачного продажу!

Номер не вказав, та люди чомусь знайшли перейшовши в інші теми.

Дякую, і Вам всього найкращого : )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може й люди мають час шукати ваш телефон по темах - в мене його немає.В принципі я річ зарезервував,відправив вам повідомлення з проханням надати ваш номер (Шо я зробив неправильно) - крім того що зв'язався з вами?

Так не гарно з вашого боку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, REVERS сказано:

Удачного продажу!

аналогічно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго дня

аналог міксера з однією насадкою, та що на фото?

яка кінцева ціна, щоб віддати?

дякую

поки резерв, будь ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано:

В резерві:

Вільні:

9 – антена (http://www.intertelecom.ua/ru/oborudovanue/aksesuary/antenna/CSTY_80015) має дефект – вирваний перехідник, тому така ціна – 30 грн. (торг.)

0666131921 - Олександр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...