Перейти до змісту

Windows Server 2008


Maggot

Рекомендовані повідомлення

На даний момент юзаю версію, яка угрожає активацією через три дні, але у всіх, хто пробував успішно потім робить цей термін рівним 49 днів. При її установці серійник вводити не вимагалось.

З сайту МС зараз можна скачати 6001.18000.080118-1840_x86fre_Server_en-us-KRMSFRE_EN_DVD.iso термін якої можна протянути аж до 240 днів. Для цього потрібно не вводити серійний номер і скачати апдейт, який продовжить термін.

Цікавить чи є на даний момент в обігу якийсь серійник і ліки від активації, щоб не заморочуватися термінами дії ОС. Можливо, активатор підійде від Vista SP1, чи є якісь принципові відмінності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враження позитивні, при всій своїй серверній начинці ОС залишається тою ж самою вістою. Про це також свідчить версія ядра, яка ідентична, і те, що в вінду інтегрований той же самий сервіс пак. Подобається те, що це та сама домашня система, в якій нема лишніх компонентів (сайдбар, хм, ще нічого толкового під цю панель не знаходив), тому вона суб'єктивно працює швидше навіть з тим же самим Aero, при цьому немає ніяких прямих обмежень при роботі з мережею.

Недоліки: МС заявила, що з виходом СП1 виявлено певні проблеми в сумісності, здається з графічними платами nVidia, тому процес офіційного розповсюдження почнуть пізніше і нові драйвери можна ставити після спеціальних апдейтів.

Щодо порівнянь з іншими ОС - це та сама віста, навіть більш тасаміша, ніж при порівнянні 2003 і ХР. Щодо порівнянь вісти і хр утримаюсь від коментарів, адже у всіх давно склалися свої враження та стереотипи. Скажу просто, я поставив 2008 і хай вона так і буде.

Скрін:

post-312-1205096549.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну можно подумать что ты ее только ради красоты поставил .. серверная ось ето серверная .. и ее преимушества не примочках к десктопу а в реализации суто серверных компонент и служб... ты в диспеччер загляни .. в настройки сервака . .етс ... епте - для простого юзера там масса ненужных вещей работает по дефолту ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...