Перейти до змісту

Центру допомоги бійцям потрібен web-активіст

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Увага!!! Розшукуємо web-майстра - волонтера!!!

ГО "Волинський координаційний центр допомоги бійцям АТО" потрібна допомога спеціаліста у розробці та наповненні інформаційного сайту.

Якщо Ви можете присвятити цій діяльності кілька годин у тиждень - будемо щиро вдячні та welcome))

Я вам так скажу - кримські татари (переселенці) , маючи своїх троє дітей, беруть ще трьох прийомних. 

Знаю, що тут є купа айтішників і просто небайдужих людей, які "шарять". 

Так, забесплатно. Так, у нас усі так працюють. 

Відповідь на випередження - нічого крутого робити не треба, самий простий шаблон на любому двіжку. 

Дівчата в тому геть не розуміються, їм потрібна сторінка, де вони будуть ділитись своїми здобутками, знову ж таки - нахаляву.

Можливо об'єднатись кількома людьми і зробити це, нє? 

Наші жінки тоннами допомогу відсилають, воякам, переселецям, дітям переселенців, жителям на передовій та іншим.... може варто їм допомогти?

Опубліковано

якщо не знайдеться спеціалістів, то я, можливо, зможу допомогти на dle, зараз сам з цим розбираюсь,

в принципі, якщо стандартний функціонал, то гадаю впораюсь,

а ще було б добре, якби, ще хтось хто розбирається приєднався,хоча б куратором

правда є одне питання), яке проясниться тільки після ВЛК, а може ще чуть пізніше.

поки так апну тему.

Опубліковано
5 годин тому, Revolver сказано:

на dle

ліцензія коштує 1000грн.  да і приймають в рублях.   а ставити нулл якось не того, хоча...

ну а демо сам знаєш, новини 100, коменти 200

Опубліковано

На рахунок наповнення контентом не знаю, але з розробкою думаю зможу допомогти. Напишiть в лс детальныше що треба зробити.

Опубліковано

Можу допомогти з хорошим хостингом та темою. Впринципі, можна щось придумати і з базовою стилізацією та наповненням. Але всеодно з вас хоча б орієнтовно список того що хочете там бачити і як. На доменне ім’я певно не проблема буде назбирати.

Якщо надумаєте – пиши/ дзвони/ перестрівай біля фото :)

Опубліковано

Дуже дякую всім за відгуки! Звяжусь найближчим часом. В наших жінок проблема - хоча б у Фейсбук щось написати, а вже на сайт - як до президента листа писати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...