difoto Опубліковано 3 Лютого, 2016 в 16:34 #1 Опубліковано 3 Лютого, 2016 в 16:34 Увага!!! Розшукуємо web-майстра - волонтера!!! ГО "Волинський координаційний центр допомоги бійцям АТО" потрібна допомога спеціаліста у розробці та наповненні інформаційного сайту. Якщо Ви можете присвятити цій діяльності кілька годин у тиждень - будемо щиро вдячні та welcome)) Я вам так скажу - кримські татари (переселенці) , маючи своїх троє дітей, беруть ще трьох прийомних. Знаю, що тут є купа айтішників і просто небайдужих людей, які "шарять". Так, забесплатно. Так, у нас усі так працюють. Відповідь на випередження - нічого крутого робити не треба, самий простий шаблон на любому двіжку. Дівчата в тому геть не розуміються, їм потрібна сторінка, де вони будуть ділитись своїми здобутками, знову ж таки - нахаляву. Можливо об'єднатись кількома людьми і зробити це, нє? Наші жінки тоннами допомогу відсилають, воякам, переселецям, дітям переселенців, жителям на передовій та іншим.... може варто їм допомогти?
Revolver Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 10:51 #2 Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 10:51 якщо не знайдеться спеціалістів, то я, можливо, зможу допомогти на dle, зараз сам з цим розбираюсь, в принципі, якщо стандартний функціонал, то гадаю впораюсь, а ще було б добре, якби, ще хтось хто розбирається приєднався,хоча б куратором правда є одне питання), яке проясниться тільки після ВЛК, а може ще чуть пізніше. поки так апну тему.
Oli Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 15:55 #3 Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 15:55 5 годин тому, Revolver сказано: на dle ліцензія коштує 1000грн. да і приймають в рублях. а ставити нулл якось не того, хоча... ну а демо сам знаєш, новини 100, коменти 200
Silva Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 21:22 #4 Опубліковано 5 Лютого, 2016 в 21:22 На рахунок наповнення контентом не знаю, але з розробкою думаю зможу допомогти. Напишiть в лс детальныше що треба зробити.
Соромітник Опубліковано 6 Лютого, 2016 в 14:33 #5 Опубліковано 6 Лютого, 2016 в 14:33 Можу допомогти з хорошим хостингом та темою. Впринципі, можна щось придумати і з базовою стилізацією та наповненням. Але всеодно з вас хоча б орієнтовно список того що хочете там бачити і як. На доменне ім’я певно не проблема буде назбирати. Якщо надумаєте – пиши/ дзвони/ перестрівай біля фото
difoto Опубліковано 6 Лютого, 2016 в 15:19 Автор #6 Опубліковано 6 Лютого, 2016 в 15:19 Дуже дякую всім за відгуки! Звяжусь найближчим часом. В наших жінок проблема - хоча б у Фейсбук щось написати, а вже на сайт - як до президента листа писати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.