Перейти до змісту

Хочу увеличить память

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всем доброго!

Есть мамка Abit NF7.

На ней два модуля памяти

DIMM2 256 Мб PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 МГЦ) (2.5-3-3-7 @ 166 МГЦ) (2.0-3-3-6 @ 133 МГЦ)

DIMM3: GR400D64L3/256 256 МБ PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 МГЦ) (2.5-3-3-7 @ 166 МГЦ) (2.0-3-3-6 @ 133 МГЦ)

собственно вопрос: как лучше увеличить память?

заранее благодарен

Опубліковано
сформулюй своє питання більш зрозуміло. Що ти хочеш зробити? Докупити ще пам'яті але не знаєш яку?

саме так!

на мамці 3-й слот якийсь трошки інший. Хотів би 1 гіг ще добавити (можна і 512)

Опубліковано
сформулюй своє питання більш зрозуміло. Що ти хочеш зробити? Докупити ще пам'яті але не знаєш яку?

саме так!

на мамці 3-й слот якийсь трошки інший. Хотів би 1 гіг ще добавити (можна і 512)

В тебе пфосе 2 чіпсет ,який підтримує двухканальний режим роботи з памятю , і ставити треба дві однакові планкі памяті , якщо забити на двухканальнісь ,то став скільки знайдеш. ;)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Rock правий!

на мат. платі з логікою nforce 2 є можливість використання двох модулів памяті в dual chanel mode (два модуля з однаковими характеристиками) якщо вставиш 3-ій модуль дуал-ченела не буде....

в твому варіанті 2х512мб ддр 400 рс 3200 в дуал ченел- само нормально

всі деталні описання в мануалі від мат плати....

Модуля завжди вставляються в однакові по кольору ДІММи, в тебе мабуть 2 однакових і один ні...

Опубліковано

Ну а если забить на двухканальность, то не сильно то и производительность упадет. Лично я даже ине заметил ничего. Так что думаю можно не заморачиваться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...