sasha0240 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:18 #1 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:18 Доброго дня, бордівці. Вчора стикнувся з проблемою яку потрібно було вирішити швидко, але була одна загвоздка, зараз розповім що та як. Звернулася до мене знайома з проханням знайти трьох донорів для її сина (2,5роки) який лягав на операцію у львові, але батькові і родичам не давали змоги здати кров, так як в них прописка з Луцька, а потрібно було зі Львова. Обзвонивши знайомих, знайти людей які б могли здати кров на плазму(хто не вкурсі там група крові не має значення головне щоб не хворів на бодкіна) звернувся до спільноти в Фейсбуці ЛЬВІВСЬКА ДОНОРСЬКА СОТНЯ (https://www.facebook.com/groups/299728753545352/) в якій погодились мені допомогти, і сьогодні вранці троє людей здали по 300 грамів крові яка швидко відновиться. так ось в чому полягає думка, можливо варто зробити аналогічну групу в фейсбуці чи в інших соціальних мережах, щоб люди з інших областей змогли також звернутися до містян за допомогою
Volyniaka Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:47 #2 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:47 Я за! Маю кілька десятків років донорського стажу
sasha0240 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:53 Автор #3 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 08:53 Хто вміє створювати групи в фейсбуці?
Кирило Опубліковано 26 Січня, 2016 в 09:26 #4 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 09:26 Ідея хороша, але навіщо іти в "фейсбук", якщо можна це зробити на "борді".
sasha0240 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:08 Автор #5 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:08 розумієш, я коли шукав на сайтах Львову не міг знайти, ідея полягає в тому, щоб могли звертатися з інших областей, ну і звісно тут також можна створити профільну тему
Кирило Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:51 #6 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 10:51 А давайте зробимо сайт загальний для всіх. Звичайно з прив'язкою до соц. мереж. З реєстрацією донорів по всій Україні. Така собі глобальна пошукова система для пошуку донорів в Україні.
sasha0240 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 12:19 Автор #7 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 12:19 Я тільки за, але не знаю яким чином це зробити, ніколи не було подібних проектів, все ж таки мені здається що сайт це затратне діло. Спільнота у Львовівирішила питання досить швидко.
Кирило Опубліковано 26 Січня, 2016 в 13:10 #8 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 13:10 Все залежить від бажання. Гроші - це діло десяте. Для початку опишіть, який це має бути ресурс для Вас як для користувача сайту. Я трохи далекий від цього і не знаю всіх нюансів. Для початку треба визначити задачу та керівника. Почати пошук небайдужих людей, що можуть допомогти в цьому та можливо зібрати кошти для залучення програміста і т. д. По собі скажу, що гроші ніколи не були основною проблемою в вирішені питань. Тільки наполегливість людей дає результат а платити "дурню" нічого не змінить.
taurus07 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 13:29 #9 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 13:29 17 минуту назад, Кирило сказал: Все залежить від бажання. Гроші - це діло десяте. Для початку опишіть, який це має бути ресурс для Вас як для користувача сайту. Я трохи далекий від цього і не знаю всіх нюансів. Для початку треба визначити задачу та керівника. Почати пошук небайдужих людей, що можуть допомогти в цьому та можливо зібрати кошти для залучення програміста і т. д. По собі скажу, що гроші ніколи не були основною проблемою в вирішені питань. Тільки наполегливість людей дає результат а платити "дурню" нічого не змінить. був свідком як популярний форум Львова загнувся через вимушений переїзд на платний хостинг. Гроші дійсно, діло десяте.... поки ТИ не змушений його оплачувати.
Кирило Опубліковано 26 Січня, 2016 в 13:43 #10 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 13:43 5 минут назад, taurus07 сказал: був свідком як популярний форум Львова загнувся через вимушений переїзд на платний хостинг. Гроші дійсно, діло десяте.... поки ТИ не змушений його оплачувати. Це моя суб'єктивна думка і з реаліями не завжди співпадає, але скоріше за все форум був штучно накручений (популярність від реклами чи ін. факторів). Або власник не мав бажання його розвивати. Для мене в принципі нонсенс, що не хватило грошей на хостинг він не є дорогий. Якщо він популярний давайте викупимо форум(ідею) і будемо ще й заробляти на ньому. Напишіть в приват. Я не остання інстанція в цьому світі і можу помилятись. Але якщо не має грошей, то це погана "відмазка" відмовлятись працювати. Хочете об'єднатись і працювати ласкаво просимо. В додачу. Простий приклад. Мені подобається "борда" і якщо треба я можу без вагань оплатити послуги хостингу для неї.
mykola Опубліковано 26 Січня, 2016 в 16:48 #11 Опубліковано 26 Січня, 2016 в 16:48 7 часов назад, Кирило сказал: Ідея хороша, але навіщо іти в "фейсбук", якщо можна це зробити на "борді". Вже давно періодично здаю кров, тому сам хотів створити на Борді подібну тему, щось на зразок "Добровільна здача крові". Де можна було б обговорювати цю тему і при потребі шукати донорів-добровольців. Також, при бажані цих донорів, створити список по групах крові. Якщо комусь потрібна кров, вона потрібна терміново і така тема допомогла б в пошуку донорів.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.