Перейти до змісту
  • 0

З телефона (планшета) не відображається головна панель форуму


SergLutsk

Питання

Зарання вибачаюсь, можливо таке запитання вже і проскакувало, але через пошук знайти не зміг, а перечитувати підряд десяток сторінок обговорень трошки не вистачає часу.

 

Суть проблеми: сьогодні спробував зі смартфону (а потім і з планшета), зайти на борду через оперу міні. Так от форум завантажується в ній лише з сірою фоновою смужкою і логотипом борди на ній. А жодних кнопок що знаходяться нижче на світлій смужці вже немає. Тобто я банально не можу увійти на форум під своїм логіном, не видно жодних кнопок керування/входу/реєстраціїї, чиста біла смуга і все ! Є вже якесь вирішення для цього чи буде запропоновано скористатись іншим браузером ? :)

Справа в тому що оперою міні користуюсь на андроїді не від великої любові до неї, а тому що вона реально менше трафіка споживає, а з моїм денним лімітом мобільного трафіка всього в 50мб різниця виходить більш ніж відчутна в порівнянні до інших браузерів !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 відповідей на це питання

Рекомендовані повідомлення

андроїд 4.0.4. локаль українська, таких проблем не було помічено ні на одному будь-якому іншому сайті чи форумі.

навіть той текст, що я сам набираю на клавіатурі не відображається в процесі набору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, d.u.a.l сказано:

Тепер зрозуміліше. Що можна сказати - принаймні, масштабує правильно. Під мобільний девайс. А у мобільних девайсів ніякої "світлої смужки" і кнопок на ній немає. Є три основні кнопки - "непрочитане", "пошук" і "меню". І вони знаходяться в правому верхньому кутку, там, де у тебе просто чорний фон. Спробуй туди натиснути, чи буде якийсь результат. Також, щоб розуміти, про що мова, спробуй на компі зменшити вікно браузера до ширини менше 980 пікселів - тоді борда перемкнеться на мобільний вигляд.

Так, я намагався тикати ще вдень кругом зверху по темному фону. І справді, намацав там справа три невидимих кнопки, discover (типу активність), пошук, і якась третя кнопка, яка в адресній стрічці після http://board.lutsk.ua/ добавила символ #, однак після натиснення на неї нічого не змінилось, сторінка залишилась в тому ж стані що й на скріні. Тобто якщо це і має бути та сама кнопка меню, то в мене вона ніяк не спрацьовує, лише обновляє сторінку і залишає її в тому ж вигляді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те ж саме у мене, не можу зайти , все велике зменшення не працює, приватні повідомлення не відкриваються, для чого було ламати старий сайт? Все стало ужасним сірим і чорним, сайт став траурним, ніби завтра кінець світу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от якось так, сподіваюсь зрозуміло.

http://board.lutsk.ua/imgstore2/image/GZG

 

ЗІ. на рахунок того що опера міні можливо не завжди коректно працює з деякими сайтами то погоджусь, але вимушений користуватись нею так як тих 50 мб трафіка мені вистачить протягом дня на 3 год. серфінгу оперою, або вони вилетять менш ніж за годину скажімо на dolphin. Тобто економія приблизно втричі ! А хром дійсно аналогічно спрацює, чи це лише примочка для понту ?

 

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...