yu2007 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 16:48 #1 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 16:48 Привіт. Можливо хтось зустрічався з таким. Товариш купив планшет lenovo yoga, в якому не вмикається передня камера. Виявив він це лише згодом. Продавець пояснив, що цей баг виліз після прошивки модуля 3G. І оскільки він нею не користувався, то й не переймався цим. Хтось щось може порадити з цього приводу? П.С. Планшет не в мене, про проблему товариш розповів по телефону. Перед тим як нести його в сервіс, хотілося б дізнатися від людей, які в тому розбираються, можливі причини такої несправності. дякую )
flashmax Опубліковано 20 Січня, 2016 в 18:51 #2 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 18:51 Якщо чесно - ще не стикався, щоб камера не працювала через софт, думаю проблема апаратна. (тим паче, що задня працює) Прошити його - тоді все стане ясно.
BkSeo Опубліковано 20 Січня, 2016 в 19:00 #3 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 19:00 Только что, flashmax сказал: Якщо чесно - ще не стикався, щоб камера не працювала через софт, думаю проблема апаратна. (тим паче, що задня працює) Теж мав таку проблему, купили дитині такий планшет - після оновлення перестала працювати одна камера... Зкинув до "заводських" - все працює, потім - знайшов прошивку на 4pda і все працює... Спробуйте зкинути в factory default, якщо не працюватиме - несіть назад, якщо ще гарантійний... P.S. Можна спочатку спробувати прошити, якщо зкинете в factory default, і виясниться що проблема саме в прошивці то нащо нести в сервіс...
yu2007 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 19:11 Автор #4 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 19:11 4 minutes ago, BkSeo said: Теж мав таку проблему, купили дитині такий планшет - після оновлення перестала працювати одна камера... Скинув до "заводських" - все працює, потім - знайшов прошивку на 4pda і все працює... Спробуйте скинути в factory default, якщо не працюватиме - несіть назад, якщо ще гарантійний... Я б скинув, але планшет не в мене на руках, а людина переживає трохи. Чомусь теж подумав на софт, бо ніби як проблема з'явилася після того, як залили прошивку, яка дозволяє здійснювати дзвінки. Товариш збирається занести завтра десь в сервіс, якщо хто займається таким, дайте контакти в приват, я передам йому.
BkSeo Опубліковано 20 Січня, 2016 в 19:18 #5 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 19:18 Только что, yu2007 сказал: Товариш збирається занести завтра десь в сервіс, якщо хто займається таким, дайте контакти в приват, я передам йому. то напишіть на борді оголошення,що треба така послуга.... тут багато толкових людей, які більше знають "шо і як"....
vetalforever Опубліковано 20 Січня, 2016 в 20:26 #6 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 20:26 В Yoga 3 Взагалі тільки одна камера
Bodiav Опубліковано 22 Січня, 2016 в 21:35 #7 Опубліковано 22 Січня, 2016 в 21:35 Проблема вирішилась заливанням рідної прошивки, правда перед цим ще прийшлося мікро-юсб припаяти :).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.