Перейти до змісту

Комікси.


romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Цікавлюсь коміксами давно. Я вихідець з серисери де такого мистецва не було, була потужна графіка, але вона обслуговувала в більшості інтереси державних видавництв. Це було не те, а от комікси справляли на мене малого колосальне враження. Пам'ятаю як прифігів від маленкьої фотографії обкладинки комікса викладеного в польському журналі - півгодин не відривав очі, вивчав техніку малювання качка в масці. Коли дістав доступ до нету, то скачував гігабайти коміксів, все що міг, та й зараз десь з 50 гектарів завалено ними. В цій темці я б хотів викласти сам смак, кращі з кращих, що вразили мене і напевно вразять й вас)

 

Зараз присів на:

 

"100 Bullets" Brian Azzarello and Eduardo Risso

 

100 коміксів в ганстерсько-спецслужбівському стилі з крутим екшеном, змістом і мега крутою графікою. Кому подобається Тарантіно, Річі, вам сюди.

 

100-things-we-love-about-100-bullets-2.j

 

Ще один мега крутий комікс з надкрутим графоном зробленим вручну без компиків:

 

Requiem Chevalier Vampire Пата Мілса і художника Олівье Ледруа. Оповідь про потойбіччя, вампірів. перевертнів.

Дуже потужний вигаданий світ.

 

788303-r3a.jpg

 

Ще один класний комікс Еріка Павела, ну блін дуже жосткий і мегакласно намальований:

 

Big-Man-Plans-1.jpg

 

Далі буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті що я викладаю не для дітей)))

 

The Punisher Presents - Barracuda

 

Marvel_The_Punisher_Presents_Barracuda.j


Френк Міллер - геній нуарних коміксів

1998 рік випуску, а фільм Зака Сандлера знятий практично один в один до коміксу

300


Death Dealer геніального художника коміксів Френка Фразетти. Він поклав початок жанру фентезі, в який потім зайшли Борис Вальєхо, Джулія Белл і інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я з дитинства люблю комікси. Щодо Міллера, то варто також згадати "Місто Гріхів". А комікс "300" після фільму, навіть читати не цікаво. Снайдер хитрун, знає як треба екранізовувати такі речі :)Рекомендую "The Goon" Еріка Павела звичайно. Ну, а мій улюблений комікс - це "Watchmen" Алана Мура і Дейва Гібсона. Рік тому, нарешті придбав собі абсолют. :) 

 
P.S. 100 куль вже давно хотів прочитати, може якраз налаштуюсь. І дякую за "Big Man Plans" Павела, впевнений він вартий уваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що цікавить в коміксах найбільше? В мене на першому місці візуалізація, стилістика, дальше вже зміст. Нічого не можу в цьому плані зробити з собою) По візуалізації на першому місці - Саймон Біслі. Такої графіки я більше ніде не зустрічав. Є наслідувачі, але їм не вистачає класичної школи малюнку. Ну і ще я не більмесаю в анімешках, це для мене з іншої планети, хоч якість малюнку, кольори. праця вкладена в візуалізацію деколи на порядок вищі за америкосів чи європейців.

Ось Біслі:

BizDanzigLyricPromo.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще й таке рідкісне явище як український комікс. Тут фактично єдиний персонаж, професійний художник-коміксист Ігор Баранько. Малює дуже якісну і глибоку графіку, працює як фрілансер, малював з французами.

Крута річ:

160569.jpg

Ну є ще й Даогопак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що цікавить в коміксах найбільше?

 

 

Також, найбільше цікавить стиль і малюнок, ну і щоб якийсь цікавий сюжет був та колоритні персонажі. Можна сказати все, але впершу чергу звертаю увагу на графічну сторону, бо якщо не подобається, то навіть не читаю. Сам інколи малюю щось, когось... Навіть намагався придумувати комікси колись, правда почитав трохи літератури на рахунок створення коміксів і зрозумів, що це ціла наука. З дитинства просто любив малювати, може тому і цікаво. Закінчив Луцьку Художню Школу. Доречі, всім хто вчився і навчається привіт. ;) Насправді - це круто і я радий, що у Луцьку є такий класний і потрібний заклад. Але, подальший шлях обрав інший. Але, щось я відійшов від теми...     

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...