Перейти до змісту

Допоможіть знайти "майстра"

lonli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відразу прошу вибачення у модераторів, якщо розмістив тему не так де потрібно.

Ситуація така: в мене зламався принтер, знайомий сказав, що має номер до людини, яка ремонтує (де він його взяв - не знаю). я набрав - дійсно. прийшов, подивився, сказав, що зробить.

Пройшов місяць - 0 реакції. Звоню - не бере трубку (при чому з різних номерів). Знайомий теж не може дозвонитися.

І вийшло що мій принтер пішов хто зна куди(((

Допоможіть знайти "майстра", ось номер - (093) 149 96 98

Буду вдячний за будь яку інформацію

Опубліковано

Добрі у вас знайомі ;) Хороших людей рекомендують :sm110:

Ну і віддавати принтер людині, яку ти вперше бачиш - теж треба мати багато розуму))) Без обід)

Опубліковано

та я вже зрозумів, що тормознув((

Принтер дороговартістний був?

P.S Він вже напевно давно сімку викинув, і забив...

Опубліковано

та я вже зрозумів, що тормознув((

Принтер дороговартістний був?

P.S Він вже напевно давно сімку викинув, і забив...

та ні, виклик іде

онлайн фоторобот в поміч. Тра знати героїв в лице, тоді більше шансів повернути принтер)

http://flashface.ctapt.de/index.php

сорі, але я його не складу((

Опубліковано

знайомий точно не в долі. я його давно знаю, він маршрутчик, колись той "майстер" передав через нього передачу. так він і взнав його номер і чим той займається

Опубліковано

Ну і віддавати принтер людині, яку ти вперше бачиш - теж треба мати багато розуму))) Без обід)

а можна ремонтувати прямо в клієнта вдома ?

нажаль, головна помилка – в ДНК :) жадоба халяви заставляє шукати якихось незрозумілих "спеціалістів" котрі ходять по домівках, замість того щоб знайти СЦ і занести туди.

З досвіду, хороший майстер ніколи не візьметься за ремонт струменевого принтера бо це купа головняків непотрібних і згаяний час. Такими ремонтами займаються або АСЦ або "профі" не обтяжені роботою.

Скоріше за все ремонтуючи одне поламав щось інше як переважно зі струменевими і буває. От і соромиться трубку підняти.

Опубліковано

нєє :) і досвід ще не здобув і висновки не зробив

до чого призводять походи до "майстра" старожили борди добре знають :)

тому шукати варто спільних знайомих, знайомих з роботи і т.п. но в жодному випадку не майстра

Опубліковано
а можна ремонтувати прямо в клієнта вдома ?

Я мав на увазі те, що й вправду легше занести в якийсь СЦ чи на борді когось знайти, щоб хоча б якась гарантія була) 

Опубліковано

Можно через новую почту , - узнать почти все данные Ф.И.О за номером телефона. если пойдут на встречу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...