Перейти до змісту

Де в Луцьку можна відновити акумулятор до ноутбука?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне кажучи, маю мертву батарейку до ноутбука Fujitsu AH532. Хочу її повністю відновити. 

Порадьте майстра і яка орієнтовна вартість такої роботи.

Опубліковано

Ну десь 100грн за роботу з мозгами,

І це доцільльно лише якщо банки мають хоть 70% ємності, а так шкурка вичинки нестоїть

Опубліковано

доцільльно лише якщо банки мають хоть 70% ємності

Як взнати? Теж один акуум лежить, який вмер менше, чим за півроку.

Опубліковано

Колись цікавився цим питанням. Порадили форум http://avalon.co.ua/batteries/index.php

Ось моя давня тема - Ремонт акумуляторної батареї ноутбука

Якщо потрібно міняти елементи, то виходить вигідніше купити нову батарею. Хороші акумулятори коштують дорого. Крім того треба ще правильно зібрати батарею і "навчити" контролер працювати з новими банками.

Опубліковано

Якщо потрібно міняти елементи, то виходить вигідніше купити нову батарею. Хороші акумулятори коштують дорого. Крім того треба ще правильно зібрати батарею і "навчити" контролер працювати з новими банками.

Так, цікавить повна перепаковка. Невже виходить те саме по грошах в порівнянні з ціною на новий?

Опубліковано

Хороший елемент 18650 (саньо, самсунг, соні) коштує 4-6 доларів за 1шт. (чесної ємності, напряму в китайців).

В батареї їх зазвичай 6 штук, і бажано міняти всі відразу.

Але міняти є сенс тільки тоді, коли це дозволяє зробити контролер.

Зазвичай, прошивка контролера батареї або блокується повністю при заміні елементів, або в ній закладено зменшення ємності незалежно від реальної ємності елементів.

Тому перед заміною елементів - треба ще й покурити форуми по контролеру батареї.

На багато поширених моделей китайці почали продавати нові акумулятори по 25 доларів (з реальною ємністю 40-70% від заявленої), тому на перепаковку оригінальних давно вже плюнули.

Опубліковано

я перепаковував собі акум - 1) зліпити до купи так, як було - не вдалось, відповідно з'явились косметичні дефекти (акумулятор став товстіший); 2) старий акумулятор не тримав взагалі - після заміни елементів максимум 5 хвилин. контролер не перепрошивається (авалон так каже), тому в результаті автономної роботи не отримав, отримав тільки можливість зберегти робочий сеанс (в т.ч. відкриті документи).

якось так )

Опубліковано

Десь рік тому теж задався цим питанням. Найшов через Авалон чувака в Києві, який займається виключно перепаковкою акумів з ноутів. Заявлена ціна на мій 6-елементний акум була десь 50-60 баксів разом з розблокуванням контроллера. Давав повну гарантію. Нова оригінал коштувала 150 доларів.

Але через високий курс пошкодував грошиків. Думав гривня зміцниться )))

Опубліковано

Так, цікавить повна перепаковка. Невже виходить те саме по грошах в порівнянні з ціною на новий?

Може бути навіть дорожче.

На Авалоні є люди, які цим займаються професійно. Як цікавився даною темою, то пропонували кілька варіантів. Варто попитати.

Опубліковано

Якщо виходить дорожче, то ясна річ сенсу нема. Взагалі у мене 2 батареї (обидва оригінали). Одна мертва (так мені здається) а 2-га 50 % зносу.

Опубліковано

та й взагалі - все те що робиться в промислових масштабах ви дешевше (а зазвичай і краще) - навряд зробите. це актуально лише коли або наспір або довести щось самому собі :)

от ніхто ж не каже що не можна самому спаяти зарядку до мобільного. але якщо до вартості деталей докласти весь гемор і втрачений час - виходить якась повна дурня

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...