Перейти до змісту

DJ-Парад:Dance4Life

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пусті балачки. Постоявби там і не потрапив би, то говорив по другому. Про це треба говорити, щоб враховували помилки. А ажіотаж був штучний!!!!!!!

Опубліковано

Ну якщо ажіотаж штучний, то його проплатили Золото і Версаль, тому що всі хто непопав в Метро змогли повністю забити Золото і Версаль. :)

Опубліковано

2laska:

треба було раныше приходити, скоро будуть фото, там усьо показано убдед

Опубліковано
2laska:

треба було раныше приходити, скоро будуть фото, там усьо показано убдед

Читай уважніше пости: прийшли завчасно, стіл замовили заздалегідь. О 24 год. ледь вибрались з того жаху. :)

Опубліковано

вот тільки не треба усугубляти ситуацію, для цього є чорний вхід, коли треба було підійти до охоронника і сказати, що у вас замовлений стіл і ви хочете пройти - він би вас або пропустив би, або провів би до входу нормально і беркуту сказав би, щоб вас пропустили. а взагалі - у цій країні як завше треба шоб хтось комусь заплатив, або мав знайомих, взагалі - об 20.00 можна було нормально пройти без всяких проблем, ну звичайно, ящо завчасно для Вас - це за 15 хвилин до початку - то вибачайте, треба розуміти було, що парад буде популярним. навіть аж 2 чи 3 швидких допомоги стояли, так що думаю що від організаторів було зроблено максимум зусиль, з погляду на те, що вони не думали, що парад буде настільки популярний. А взагалі - навчіться спілкуватися - і вам буде море по коліна. Вас би і "малалєткі" пропустили би, і охорона ще й би двері сама вам відчинила. Хоча, думаю, все ж таки виновних тут немає або їх не найти, так як це скоріше всього та талпа, яка заважала проходу і лізла через забор, щоб проломитися, є тільки пострадалі. На наступний раз - треба завчасно приходити або ж домовлятися про те, щоб вас провели, або ж іти такою самою бандою, бо я так зрозумів, що Вас - laska було не багато...

Опубліковано

Важко, щось довести, коли твої пости читають не уважно. Звісно шкода зіпсованого вечора. В Метро з самого відкриття, але з таким хамством не зустрічались (і я не тільки про натовп). Хочеться вірити, що це вперше і востаннє...

Опубліковано

не знаю.

я прийшов в 20:50 і пройшов десь в 22:00.

ну нічого .. трошки подавили..., нічого не порвав :)

зато як класно було всередині!!! :rolleyes:

Токіо просто розірвав!

Опубліковано
В Метро з самого відкриття, але з таким хамством не зустрічались (і я не тільки про натовп).

Можно поподробней о хамстве? Оно было со стороны клуба? В чем оно заключалось? Мне правда важно знать вашу позицию, потому как если и делать любые "разборы полетов", то по "горячим следам".

коли треба було підійти до охоронника і сказати, що у вас замовлений стіл і ви хочете пройти - він би вас або пропустив би, або провів би до входу нормально і беркуту сказав би, щоб вас пропустили. а взагалі

По большому счету, это правда. Лично на моих глазах боковым входом провели компанию из 9-ти человек именно потому, что у них был заказан столик для празднования Дня Рождения.

Повторюсь еще раз - ТАКОЕ количество людей было полной неожиданностью для организаторов, посему решения принимались на ходу. Возможно, какие-то из них были не самыми удачными... Но почему-то мне кажется, что если бы мы открыли ворота и пропустили всю толпу к кассе, критики и проблем сейчас было бы гораздо больше....

Опубліковано

Один з представників адміністрації уподобився натовпу і дозволяв собі відповідати таким же "стилем". А охорона на повідомлення про замовлений стіл, знижувала плечима. Відповіла суто на запитання. Чесно кажучи, втомилась пояснювати свою позицію. Але дякую за спробу порозумітися.

Опубліковано
Один з представників адміністрації уподобився натовпу і дозволяв собі відповідати таким же "стилем". А охорона на повідомлення про замовлений стіл, знижувала плечима. Відповіла суто на запитання.

Человеческого фактора никто и никогда не отменял... Так было есть и будет. Но это, конечно, не оправдание... :)

Опубліковано
не знаю.

я прийшов в 20:50 і пройшов десь в 22:00.

ну нічого .. трошки подавили..., нічого не порвав :)

зато як класно було всередині!!! ;)

Токіо просто розірвав!

Токiо звiсно красень, але розрив вiд Iри бiльше сподобався))) :)

Max респект) :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...