Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вибачте, що давно не писав, був за шось забанений, але досі не зрозумів чого))) тут з чювакм з гільди говорив то в нього стоїть аддон якійсь вроді називається якійсь там атлас, він знаеє кожне оружеє і де воно лежить, хтось може має такій ???? викладіть плз з мене +1, і якшо можна ше шось цікаве викладіть для пала на БК

Опубліковано
  self сказав:
Толькочто нашол возможность (баг) на ВНЕТе, как можно заработать хонор...!!! ;)

У орды и аликов есть територии, на которых противоположная раса не может тебя атаковать. Я гулял по теретории орды и попробовал атаковать ордынца петом (т.к. я не могу атаковать) ... в следствии пет начал биться с ордой ... та напуганая начинает меня бить (в 50% из 100%) ... в других 50% убегает => Я УЖЕ МОГУ ЕЕ АТАКАКОВАТЬ :D ... ФРИ ХОНОР ... ;)

поправка .... если на 10 лвлофф ниже хонора давать не должно :)))

2 СОЛО:

lol....

ты не поймеш и половины того что тебе народ говорить будет :) ftw

никто не говорит и не пишет так как тя учили в школе :)

они пишут типо как мы :) (всевозможные сокращения, "слэнг" и гонево типо наших отжигофф ... )

я досих пор немогу понят некоторых тем :)

а ты тут про школу ....

2 андрюха

ну естессно у меня есть такой аддон :)

выкласть несмогу ...

я давал где то выше ссылки на гезерер и прочие аддоны ...

поройся там на сайте .... там куча интересного :)

Опубліковано

http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/map/

тут все оригинальные аддоны к вову...

все розрешонные близардом всмысле :)

там куча всего :) смотри самые популярные :) там сразу есть коротенькое описание на инглише :) с картинками :)

там оч удобно их искать :)

не пожалееш

З.Ы.

2 Андрюха

ах да ... и для пала

оч рекомендовано скачать PallyPower

оч удобный аддон !

показывает тебе что нада делать в партие ..

кого декурсить

кого хильнуть

кого бафнуть

и т.д.

кароче уйма приколофф... кулдауны показывает :) говорит чято можна применить в данный момент :)

З.З.Ы.

ах да ...

самое главное ...

!!!качай аддоны для своей версии игры !!!

а то они не будут пахать... или пахать неправильно ...

Опубліковано

ппц, я ваще шось не можу дати дупля в цих аддонах, я їх вкідую в папку аддонс, врубаю їх а вони не врубаються ! а один аддон писало шо трабл а інші ваще шось не гоцають ! блін поможіть ! може не ті аддони качаю ! в мене вроді версія гри 2,05 "ЮК"))) поможіть поставити і накачати пару аддонів))) треба шось для пала , атлас мобів і данжів і дропа(тіпа де шо і як падає і з якім відсотком) скікі у моба хелсів))) треба шось для рейда а то я ГМ в гільді і не зручно гоцать, завжди я мучю рейди і треба це, для мінінга, шось тіпа такого інтерфейса http://warcraft.net.ua/index.php?option=co...=277&Itemid=261 (самий перший) ну і шось тіпа того))))))))))))))))))))))) з мене пиво

З.І. В нас на серві дісхонора немає )))) так шо хай лвл може спокойно валити нюбів і мати хонор

Опубліковано

http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/map/

на тут атласы скачай все <_<

поищи вкладку рейд ... там скачай для рейда ...

и все такое ...

З.Ы.

а не рано вам рейдв делать то ?

да и собственно куда ?

у вас есть хай энд инсты ?

Опубліковано

Ну рейд в гномреган ! сначала як завжди паті а потім назбираеться і роблю рейд))) з 35 лвл вже буде скарлет))) хочю собі там вибити сет ! ех шось я ставлю нічого не виходить)) ламер напевно

а з відси шо все качать треба http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/map/ ???? це ж довго ! і якшо я це все скачаю розархівую в папку аддонс то в мене все буде норм ?

Опубліковано

ты качай тока атласы ...

там же написано все ;)

Атлас квест

атлас данжеон

атлас ПВП

все нада ... их там штук 7

а дальше по вкладочкам

http://www-en.curse-gaming.com/downloads/addons/

ты шо ... 1й раз в инет зашол ;)

Опубліковано

може їх то і треба 7, але їх там ціла пачка))) ладно буду розбиратитись))) меніт треба ьаку штуку шоб знати в кого і де і в якому данжі випадає шмот, а то з цим в мене трабл)))

Опубліковано

давай я тебе вечерком через аську трансферну ?

там меторв 10 не больше !!!! атласофф одних ...

+ скину тебе еще пару очень полезных аддонофф

Опубліковано

аааааа, блін скінь пліз а я вже селфу перешлюпо аські, в мене ше трафа 1.5 гіга не знаю куд просадити))))) якшо кому шо треба скачати то скачаю ! скінь плз мило andrey_shchedruy@mail.ru, ок ? блін дуже треба ! завтра данж в Скарлет іде 10 чел це ппц буде, хочю собі шмот вщяти новий !!! і сета с майла назбирати, вже є 2 шмоткі )))) ладно чювак скінь на мило плз

Опубліковано

так ти за архівуй все, і розбий на 2 архіва і кінь, але ще краще заархівуй і залий на якійсь обміний,щось типу www.zalil.ru, а ми вже будет звідти качати

Опубліковано

Зробив тут 2 скріна свого перса, заценіть його, потім покажу його коли буде СЕТ повний і шмот зі скарлета, а так в мене зборка))) зато топр класний

post-306-1177778106.jpg

post-306-1177778123.jpg

Опубліковано

Для ігроків ВНЕТА: сказали шо НОМАД поїхав додому і серв потушив))) так шо на вихідних серв буде в офі, пльохо но зато нагуляюсь Я ВЖЕ ЗДОРОВИЙ, хто скаже мені якійсь інший сервак там де підходить БК кліент, хочетцо за андедів попробувати погоцать))) повтикать їх ГОРОД і т.д.

З.І. рівера шось не гоцає

З.І.І. DefJamaica де те що ти обіцяв ??? )))

Опубліковано

...во первых сервер уже давно работает ... вовторых ты ж за ВНЕТ 2 у.е. заплатил и ты можеш за орду и аликов одновременно играть.

Опубліковано

да я знаю, просто казали шо сервак не будже гоцать, вот і хотів на якому іншому серваку попробувати, а на цьому я вже буду пробувати з 1 чісла коли буде 1Х, а покі 2Х то качнутися хочетцо і хонора набити

Опубліковано

тока дорвался до компа ...

андрей ... лью тебе атласы... там на все .. БГ мобы инсты зп репу .. и все такое ..

счас будет сцылко

у нас

вов не пашет каждую среду с 3х ночи до 10-12 утра ....

профилактика ..

Опубліковано

спс, хоть за ці аддони зараз буду провіряти і настроювати, мені ше треба якійсь аддон для інтерфейса, бо не зручно так гоцать мальок......

ех везе вам з профілактикою, а вона в нас кожних 10-20 годин а буває і раніше, але профілактика на пару хв.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...