Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

А нафиг вам тот кукинг, лутше лекарскую профу прокач.

Я кукинг выучил только ради умения разводить костер... чтобы ночью в темноте не качаться :smile-zachot: (шютка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь

А ты как ... в каждом животном,человеке ...находишь ткань?! Мне так с ней не сильно везло ... а кукингом я мог за секунд 30 вылечить 230+ жизни ... темболее побил пару штук живности вышло мне на колбаски :D ... так что нинадо мне тут расказывать, что кукинг мне никогда не помогал ...

(п.с. а ткани я все использовал на бинты и на прокачку эйма и никогда их не выкидывал и не продавал :D )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю как у тя, но у мну напостой есть 15-20 повязок что 60 хп востанавливают, и ща 10-15 повязок что 250 хп. Ткани хватало, она падает с гоблинов в пещерах и разбойников.

ЗЫ Едой тоже иногда пользуюсь, вот токо драфт мой после 4го приема пищи, больш жрать ниче не хочет и бутылки с хп не хлебает. Одно пиво может ведрами хлестать сцук, а потом весь екран размыт, еле бегаю :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага я мальок перепутав думав шо сєрвак працювати не буде тиждень !

крато зайшов мав бути 17 (без малька 18) а тут на тобі 62, шутю 7 ! я його швидко прокачав то вже маю 13 ! багато квестів зробив вот і так швидко прокачав !

жалко моїх речей і грошей якіх в мене було 25 золота а коли появився стало 25 срібла ! зараз вже маю 5.5 золота !

2саел я писав до нашого головного з гільдії то він сказав що гільдії взагалі немає покіщо :D, потім буде створювати ?

а ти кім зараз гоцаєш тим самим ? якого створив ?

2.2.селф треба шоб ти мені мальок поміг, бо шось не можу в аукционі розібратися в мене нічого не знаходить !

і де прокачати 2 ручного топорика ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как ты заметил, а я надеюсь ты заметил все гварды в городах несут полезную инфу. Выбираешь Вейпон мастер в разговоре, открываешь карту и... бежишь на красный флажок :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це я вже замітив, це класно !

я пробував але того шо мені треба там немає

я хочу собі друхручний топорик (вивчити)

і шо мені робити з аукционом ?

ну мене взагалі ніякіх речей не знаходить в продажі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно не все владения выучивать, но по крайней мере я двухручник, арбалеты, метательные кинжалы выучил у вейпон мастера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно не все владения выучивать, но по крайней мере я двухручник, арбалеты, метательные кинжалы выучил у вейпон мастера.

ну добре завтра попробую найти ....

він є в Айронфорджі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перезалийте клиент ВОВ будласка =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вейпон мастер в любом городе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольно я начал равивать своего игрока ... он пока 10 лвл ... но, кукинг где-то 70+ ,эйм где-то 40+, инжинер 60+ и переплавка руды (нипомню как наз.) где-то 60+. Закидал я сегодня аукцион ружьями (1*-19) ... штук так 10. :) Карьерный рост в самом разгаре :)

2@Andrew@: кстати ... я уже снова в гильдии ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2self а в тебе якій зараз нік ? бо я шось шукав тебе так і не знашов !

а ти тоже дварфом хантером гоцаєш ?

і в якій гільдії ?

я теж вступив в гільдію то всьо чьотко ! мені за вхід дали 10 голда + 3 мішка на 12 слотів !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2self а в тебе якій зараз нік ? бо я шось шукав тебе так і не знашов !

а ти тоже дварфом хантером гоцаєш ?

і в якій гільдії ?

я теж вступив в гільдію то всьо чьотко ! мені за вхід дали 10 голда + 3 мішка на 12 слотів !

ник и гильдия таже ... Melxior и "World Star". С деньгами у меня была трабл, то мне подкинули 6 зол. и 2 мишка на 8 ... других мишков небыло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о треба буде мені перейти до вас в гільдію назад !

о я собі класну штуку вивчив сьогодні типу я можу носити двохручний меч !

двіжова штука це ! в нього урон набагато більший ніж в топорика але розмах поменший ! так шо і є "+" і "-"

напиши мені нік до кого писати шоб в гільдію ту вступити бо я писав (вчора) до 1 чювака а він казав шо навіть ще гільдії немає ! і його імя вже фтикнув

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слушайте ...

а БГ (Battleground) у вас есть ?

Варсонг ? Арати ? Альтерак ?

ну добре завтра попробую найти ....

він є в Айронфорджі ?

как можно играть за аленей ??

бу га га га га

еще скажи что ты гном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Че за "алени", дварфы чтоль?? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Че за "алени", дварфы чтоль?? :smile3:

"алени" - це Альянс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне нравятся светлые :smile3:, лутше чем за "Ослов" играть :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне нравятся светлые :smile3:, лутше чем за "Ослов" играть :smile3:

Точн осли ацтой, яф б гоцав за орду якшо б там була б моя улюблена раса "НЕЖИТЬ",Ю а так дварфи рулять !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2@Andrew@: там же есть Андэд :) ?! ...походу это и есть "нежить". ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у вас ваще много расс ??

И вы так и неответили....

Батлграунды есть ?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АНДЕД вони класні тим, що хіляються і можуть бути 12 сек. безсмертні + вони рокери !

але вони ацтойні самі по собі !

АЛЬЯНС РУЛИТЬ ! !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какое 12 сек безсмертие ?

ты во что играеш ?

бу га га га га

Альянс Ацтой ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке 12 сек. безсмертя. в мене чювак ними гоцає (знайомий) вот він і розказував що вони хіляються і стають безсмертними на 12 сек....

а рас в нас всього 10: в альянса це Люди, Дварфи, Гноми, Ночні Ельфи і не помню як назив ця нова раса, але вона класна ця нова і в Орди Кроваві Ельфи, Оркі, Андед, а остальних не помню.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто може записати клієнт на ДВД ??? завтра обміняю на 2л Чернігівського Білого =))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...