Перейти до змісту

Потрібно оцифрувати відео (VHS в цифру)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Де в Луцьку можна можна оцифрувати відео з касет VHS? Просто на флешку, одна касета один файл, в якийсь MP4/H.264 чи в що там актуально зараз для відтворення на різних пристроях.

Звісно, потрібно щоб це робила людина, яка як мінімум розбирається в стандартах PAL/SECAM/NTSC, щоб правильно підібрати параметри і не зробити черезрядкове відео або ще щось типу цього, ну і потрібно правильно підібрати формат відео/звуку і бітрейт на виході.

Скільки така послуга коштує?

В мами є трохи різного дорогого відео типу дні народження, похорони, сімейне відео з внуками і т.д., а відеомагнітофон тримати вже ну геть не зручно і не актуально, хочу якось попереганяти все в цифру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о,

і мені треба треба "невеличку" касетку оцифрувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я таке робив кілька років назад, ото зараз ще треба буде перегнати годинку. Обладнання є.  Але я Вас не зрозумів щодо черестрочного відео. Якщо відео на касеті записане черезсрочно, то і в цифрі, як на мене, його тре зберігати в інтерлейсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ig44572, скільки буде коштувати така послуга?

Колись, наскільки я пригадую, інтерлейс відео якось конвертували в прогресивне, інакше при відтворенні на компі воно було явно черезрядкове. Але я в тому не розбираюсь, саме тому і шукаю людину, якій не потрібно буде вказувати що і як робити, а можна буде просто принести касети і забрати відео флешкою або зовнішнім вінтом -- в правильному форматі і з правильним бітрейтом, грамотно пережате (колись пережимали мінімум в два проходи, щоб було якісно, зараз -- теж не знаю).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мене вибачте! Ви ви до всього підходите так, як написано у вас над авою? Одне можу вам сказати, що якість на моніторі відрізняється від того, що на телевізорі. При чому в гіршу сторону. Останнім часом не бачив відео, яке б програвалося черезстрочно. Це мабуть справа у кодеках. У мене є знайомі зйомщики, так то для них велика проблема. Один плеєр програє по одному, інший по іншому, Не раз приходиться перекодовувати відео тільки через те, що у замовника відеоплеєр чогось підвисає саме на такому форматі.  Далі у пп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви ви до всього підходите так, як написано у вас над авою?

навіть гірше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, але то трохи не те. Там пишеться на DVD (практично без втручання оператора), а мені потрібно а файл.

Але я поцікавлюсь, можливо і відразу в файл можуть. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фан-фото на Кравчука, колись переписував відео там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант, можу дати в оренду на пару днів - тиждень відеомагнітофон. Маю багато різних шнурків для цієї справи. Колись сам оцифровував, зараз немаю часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фан-фото на Кравчука, колись переписував відео там

Вони лише приймають, оціфровує хтось інший. Там ціна 60 грн за годину. Трохи дуже дорого  :)

можу дати в оренду на пару днів - тиждень відеомагнітофон

відеомагнітофон маю. Цікавить саме послуга, а не оренда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...