Перейти до змісту

Потрібно оцифрувати відео (VHS в цифру)

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де в Луцьку можна можна оцифрувати відео з касет VHS? Просто на флешку, одна касета один файл, в якийсь MP4/H.264 чи в що там актуально зараз для відтворення на різних пристроях.

Звісно, потрібно щоб це робила людина, яка як мінімум розбирається в стандартах PAL/SECAM/NTSC, щоб правильно підібрати параметри і не зробити черезрядкове відео або ще щось типу цього, ну і потрібно правильно підібрати формат відео/звуку і бітрейт на виході.

Скільки така послуга коштує?

В мами є трохи різного дорогого відео типу дні народження, похорони, сімейне відео з внуками і т.д., а відеомагнітофон тримати вже ну геть не зручно і не актуально, хочу якось попереганяти все в цифру.

Опубліковано

Я таке робив кілька років назад, ото зараз ще треба буде перегнати годинку. Обладнання є.  Але я Вас не зрозумів щодо черестрочного відео. Якщо відео на касеті записане черезсрочно, то і в цифрі, як на мене, його тре зберігати в інтерлейсі.

Опубліковано

ig44572, скільки буде коштувати така послуга?

Колись, наскільки я пригадую, інтерлейс відео якось конвертували в прогресивне, інакше при відтворенні на компі воно було явно черезрядкове. Але я в тому не розбираюсь, саме тому і шукаю людину, якій не потрібно буде вказувати що і як робити, а можна буде просто принести касети і забрати відео флешкою або зовнішнім вінтом -- в правильному форматі і з правильним бітрейтом, грамотно пережате (колись пережимали мінімум в два проходи, щоб було якісно, зараз -- теж не знаю).

Опубліковано

Ви мене вибачте! Ви ви до всього підходите так, як написано у вас над авою? Одне можу вам сказати, що якість на моніторі відрізняється від того, що на телевізорі. При чому в гіршу сторону. Останнім часом не бачив відео, яке б програвалося черезстрочно. Це мабуть справа у кодеках. У мене є знайомі зйомщики, так то для них велика проблема. Один плеєр програє по одному, інший по іншому, Не раз приходиться перекодовувати відео тільки через те, що у замовника відеоплеєр чогось підвисає саме на такому форматі.  Далі у пп

Опубліковано

Дякую, але то трохи не те. Там пишеться на DVD (практично без втручання оператора), а мені потрібно а файл.

Але я поцікавлюсь, можливо і відразу в файл можуть. Дякую.

Опубліковано

Як варіант, можу дати в оренду на пару днів - тиждень відеомагнітофон. Маю багато різних шнурків для цієї справи. Колись сам оцифровував, зараз немаю часу.

Опубліковано

фан-фото на Кравчука, колись переписував відео там

Вони лише приймають, оціфровує хтось інший. Там ціна 60 грн за годину. Трохи дуже дорого  :)

можу дати в оренду на пару днів - тиждень відеомагнітофон

відеомагнітофон маю. Цікавить саме послуга, а не оренда

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...