Перейти до змісту

Куплю зеркальний фотоапарат!

@dik

Рекомендовані повідомлення

Куплю зеркальний фотоапарат! Бюджет до 4000 грн.! Чекаю пропозицій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в наявноcті:

Nikon D50

Nikon D70

Nikon D3000

+ Nikkor 18-55 AF до будь-якого з них.

Ціна питання 3к грн/комплект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевага надається Нікон D3100 або того типу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на олкс є Д3100 в межах 4000грн.? без передоплати "за пересилку" від свіжозареєстрованих "продавців" ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони не відписують, або за повну передоплату. Там вже пробував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

D3100 є в Скарбниці на Соборності,4  за 5000.

Якщо потрібно, можу дати карточку, маю там знижку 10%.

Тю, збрехав, там за 5500грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там вже пробував...

Тому що немає вже таких цін більше року - Д3100 до 4000грн. :(

Як не крути, але ціна б/в прив'язана до цін на нові (такі ж, або аналоги).

Вище пропонували Д3000 за 3000 - це непоганий варіант по ціні (не знаю, правда, який там пробіг і стан). Але він не пише відео. Але й відео з цифрозеркалок має свою специфіку - наприклад, мій старенький Нікон Л18 (мильничка) знімає відео, мабуть, не гірше, ніж Нікон Д5000. Д3100 пише відносно непогане відео фуллейчді, але - статичні сцени, і зі штатива. Кенон 60Д має "слєдящій автофокус" і завдяки цьому може справлятись з трохи динамічними сюжетами, і непогані СТМ об'єктиви, заточені саме під відео на фотоапараті, але цінник там буде зовсім інший.

Які вимоги до фотоапарата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю щось типу Д3100! Хочеться щоб фото були нормальні і відео було.!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам маю D3100, і купу скла до нього - Vivitar 55 F2.8 Macro 1:1, MC Helios 81 H, Юпитер 37A, Kiron 70-150 f4 Macro 1:4, ZOOM ARSAT H 80-200, Promaster (Tamron) 28-70 f2.8-4.5 macro 1:4, Nikkor AF-S 55-200, Nikkor AF-S 18-55 VR (кіт, але вибраний з 4-5 і бек-фронта там нема), переважно мануал, то не рахуючи конверторів, макрокілець і т.д. Так, відео воно знімає, але... Відео знімати - або 7100 (або в чого там ще мікрофон стерео + зовнішній можна), або Кенон (бррр) якийсь, в мене апарат для фото. А так 3100 за свої гроші В МАНУАЛІ з ПРАВИЛЬНИМИ скляками - дуже навіть нічого знімати може. Автофокусом користуюся на заходах різних зі спалахом, і то в основному мануалом, авто - коли геть світло паскудне, чи просто часу немає. На "притирку" до конкретного скла йде пару днів, далі - не гірше АФ (майже) швидкість зйомки. При чому, якщо промовчати про макро, то...і (є в мене таке, вівітар той там "самий-самий" поки, доречі він і кірон 70-150 - одного виробника, Kino Precision) НАШІ "АРСЕНАЛИ" - Геліос, Арсат - втирають носа по якості зображення і ніккорам "ріднопластиковим", і деяким японцям. Але їх таки краще брати в новому стані на тому ж аукро, десь причосу недалеко, в Рівному наприклад, і з ОСОБИСТИМ оглядом і тестом. Ну і руками треба вміти ними ще знімати. На аватарі - якраз Арсат 80-200 :mdr: . Фото на 3100 - https://www.flickr.com/photos/agentsmith13/albums

І то тільки 2015, до 2014 руки не доходять равки поковиряти. Без норм оптики (з вибором під конкретну ситуацію) - і Д810 як мильниця буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився ваші фото на флікрі, дуже круто, ще й як для 3100, вражає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально! Чекаю пропозицій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/topic/187304-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BC-nikon-d3100/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він вже проданий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/topic/190857-продам-тушку-nikon-d90/

торгуйтесь, якщо пробіг не надто великий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u...ушку-nikon-d90/торгуйтесь, якщо пробіг не надто великий

Shutter Counter десь до 9000 (точної цифри не пам'ятаю), це хіба "пробіг"? майже новий ))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u...ушку-nikon-d90/торгуйтесь, якщо пробіг не надто великий

Shutter Counter десь до 9000 (точної цифри не пам'ятаю), це хіба "пробіг"? майже новий )))
це хороший пробіг для такого віку (модель не нова, одна з перших зеркальних ЦФК, яка пише відео), але я ж не екстрасенс, по оголошенню пробіг визначати не вмію )))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але я ж не екстрасенс, по оголошенню пробіг визначати не вмію )))

+1, так я і не хотів когось образити, просто кажу - фотік "як новий", продаю бо лежить без діла... я - не займаюсь фотозйомкою професійно, от і тому такий "пробіг", кого цікавить - ось тема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю BMW X5, бо 4000 грн.

Ну теж саме, у самого такій фотоапарат, і за 4000 грн = 150$ його продати ? Куплю 10 таких у вас за таку ціну, пропонуйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю 10 таких у вас за таку ціну, пропонуйте

Ну так 

BkSeo і пропонує, скористайтесь - варіант хороший.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йдіть на фото юа в барахолку. там знайти можна по хорошій ціні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...