Перейти до змісту

Куплю зеркальний фотоапарат!

@dik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перевага надається Нікон D3100 або того типу

на олкс є Д3100 в межах 4000грн.? без передоплати "за пересилку" від свіжозареєстрованих "продавців" ;)
Опубліковано

Вони не відписують, або за повну передоплату. Там вже пробував...

Опубліковано

D3100 є в Скарбниці на Соборності,4  за 5000.

Якщо потрібно, можу дати карточку, маю там знижку 10%.

Тю, збрехав, там за 5500грн.

Опубліковано

Там вже пробував...

Тому що немає вже таких цін більше року - Д3100 до 4000грн. :(

Як не крути, але ціна б/в прив'язана до цін на нові (такі ж, або аналоги).

Вище пропонували Д3000 за 3000 - це непоганий варіант по ціні (не знаю, правда, який там пробіг і стан). Але він не пише відео. Але й відео з цифрозеркалок має свою специфіку - наприклад, мій старенький Нікон Л18 (мильничка) знімає відео, мабуть, не гірше, ніж Нікон Д5000. Д3100 пише відносно непогане відео фуллейчді, але - статичні сцени, і зі штатива. Кенон 60Д має "слєдящій автофокус" і завдяки цьому може справлятись з трохи динамічними сюжетами, і непогані СТМ об'єктиви, заточені саме під відео на фотоапараті, але цінник там буде зовсім інший.

Які вимоги до фотоапарата?

Опубліковано

Шукаю щось типу Д3100! Хочеться щоб фото були нормальні і відео було.!

Опубліковано

Сам маю D3100, і купу скла до нього - Vivitar 55 F2.8 Macro 1:1, MC Helios 81 H, Юпитер 37A, Kiron 70-150 f4 Macro 1:4, ZOOM ARSAT H 80-200, Promaster (Tamron) 28-70 f2.8-4.5 macro 1:4, Nikkor AF-S 55-200, Nikkor AF-S 18-55 VR (кіт, але вибраний з 4-5 і бек-фронта там нема), переважно мануал, то не рахуючи конверторів, макрокілець і т.д. Так, відео воно знімає, але... Відео знімати - або 7100 (або в чого там ще мікрофон стерео + зовнішній можна), або Кенон (бррр) якийсь, в мене апарат для фото. А так 3100 за свої гроші В МАНУАЛІ з ПРАВИЛЬНИМИ скляками - дуже навіть нічого знімати може. Автофокусом користуюся на заходах різних зі спалахом, і то в основному мануалом, авто - коли геть світло паскудне, чи просто часу немає. На "притирку" до конкретного скла йде пару днів, далі - не гірше АФ (майже) швидкість зйомки. При чому, якщо промовчати про макро, то...і (є в мене таке, вівітар той там "самий-самий" поки, доречі він і кірон 70-150 - одного виробника, Kino Precision) НАШІ "АРСЕНАЛИ" - Геліос, Арсат - втирають носа по якості зображення і ніккорам "ріднопластиковим", і деяким японцям. Але їх таки краще брати в новому стані на тому ж аукро, десь причосу недалеко, в Рівному наприклад, і з ОСОБИСТИМ оглядом і тестом. Ну і руками треба вміти ними ще знімати. На аватарі - якраз Арсат 80-200 :mdr: . Фото на 3100 - https://www.flickr.com/photos/agentsmith13/albums

І то тільки 2015, до 2014 руки не доходять равки поковиряти. Без норм оптики (з вибором під конкретну ситуацію) - і Д810 як мильниця буде.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

http://board.lutsk.u...ушку-nikon-d90/торгуйтесь, якщо пробіг не надто великий

Shutter Counter десь до 9000 (точної цифри не пам'ятаю), це хіба "пробіг"? майже новий )))
це хороший пробіг для такого віку (модель не нова, одна з перших зеркальних ЦФК, яка пише відео), але я ж не екстрасенс, по оголошенню пробіг визначати не вмію )))
Опубліковано

але я ж не екстрасенс, по оголошенню пробіг визначати не вмію )))

+1, так я і не хотів когось образити, просто кажу - фотік "як новий", продаю бо лежить без діла... я - не займаюсь фотозйомкою професійно, от і тому такий "пробіг", кого цікавить - ось тема

Опубліковано

Куплю BMW X5, бо 4000 грн.

Ну теж саме, у самого такій фотоапарат, і за 4000 грн = 150$ його продати ? Куплю 10 таких у вас за таку ціну, пропонуйте

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...