Перейти до змісту

Онлайн-меню REST'o'RUNs


Plum

Рекомендовані повідомлення

Кілька місяців тому ми з борд-юзерами Adebt та Soulburner запустили проект онлайн-меню REST'o'RUNs, заточеного на користування з мобільних пристроїв (телефони/планшети). Поки що ми працюємо лише з мережею піцерій Соло, меню ось тут: solo.restoruns.com, але в майбутньому я надіюсь розширити кількість закладів-партнерів.

post-51-0-71493600-1447586391_thumb.png

До вчорашнього дня було не так багато сенсу користуватись нашим сервісом (хіба що з метою подивитись ціни або лишити відгуки), однак вчора ми запустили оновлену версію, яка дозволяє трохи економити грошики, харчуючись в піцеріях "Соло" -- 5% від суми кожного чека (в тому числі, після замовлення доставки додому) можна зарахувати на свій бонусний рахунок. Накопичені кошти можна списувати як чайові офіціантам або, після накопичення суми 100 грн, обміняти на грошовий сертифікат, який там же в "Соло" можна отоварити.

Користуйтесь на здоров'я і слідкуйте за подальшими оновленнями, бо різних цікавих, зручних і корисних можливостей заплановано ще дуже багато :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 8 місяців потому...

Апну темку.

 

Отже, з часу першого поста пройшло дуже багато часу і дуже багато чого в нас змінилось. По-перше, тепер ми працюємо не лише з мережею піцерій "Соло", а і з "ДядяPizza", ну, і очікуємо нових цікавих партнерств.

По-друге, окрім самого меню і бонусної системи, в нас тепер є дуже багато всього:

  1. Розгорнуте меню зі категоріями, складом, описом, калорійністю, різними порціями, помітками "Новинка", "Популярна страва і т.д.
  2. Система відгуків та коментарів для кожної страви
  3. Рейтингова система оцінок для страв
  4. Накопичувальна бонусна система з можливістю обмінювати бонуси на грошові сертифікати, списувати їх як чайові персоналу або оплачувати ними доставку страв
  5. Система сповіщення і опису про новини та акції
  6. Система онлайн-замовлення доставки з конструктором страв, автоматичним обрахунком вартості упаковки та доставки, з можливістю вказати бажаний час доставки і т.д., також є можливість роботи з ваговими товарами, наприклад десертами.
  7. Можливість оплати замовлень картками через інтернет (система LiqPay від Приватбанку), готівкою або бонусами. Кожен з цих видів оплати можна відключати.

Ще в нас, нарешті, з'явився власний невеликий сайт-візитка www.restoruns.com, де можна про нас почитати, або надіслати нам відгук чи пропозицію по співпраці :)

 

Ми продовжуємо працювати над нашим меню кількість нових функцій продовжує зростати, як і зручність користування тими, що вже реалізовані.

 
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Plum все чьотєнько, крім того, шо, наприклад в "Соло" офіціант(ка) забирає оплату разом з чеком навсігда, втрачаючи можливість отримати чайові, а я отримати бонуси. Я розумію, шо то не ваші турботи, але ж зводить всю вашу роботу нанівець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@SunSeth, насправді це твоя помилка. По-перше, офіціанту не потрібно віддавати рахунок разом з оплатою -- рахунок твій, маєш право лишити його для "домашньої бухгалтерії", так само як чек з супермаркету, а офіціант може відкрити рахунок в кіпері, щоб порахувати, скільки решти давати. По-друге, код з рахунку можна ввести ще ДО того, як віддав його офіціанту разом з грошима. Ну або третій варіант -- нагадувати офіціанту, щоб віддав рахунок разом з рештою, в цьому немає нічого поганого, тим більше що всі офіціанти знають про бонус-коди.

 

Не знаю, особисто я жодного разу не лишився без коду :)
Бувало лише, що я забував зараховувати бонуси -- код з рахунка дійсний лише в той самий день, коли рахунок надруковано.


А судячи з того, скільки всього бонусів нарахували люди з листопада місяця (суми не буду називати, прикриюсь "комерційною таємницею", але вони вже зовсім не маленькі), то в людей не так часто бувають проблеми з тим, щоб забрати рахунок і вся ця система користувачам подобається, в тому числі можливість постійно бачити кількість бонусів, а також коли і скільки було зараховано чи списано. Останнім часом і доставку додому активно почали оплачувати бонусами.

 

До речі, один раз було, що мій друг (теж бордівчанин) святкував день народження дитини в "Соло" і після оплати отримав рахунок, який принтер чомусь обрізав не нижче кода, а вище. Відповідно, на отриманій частині коду не було взагалі. Помітили це вже на наступний день, а так як сума там була немаленька, то без зайвої скромності звернулись до адміністрації "Соло". Там без заперечень нарахували потрібну суму бонусів "вручну" (адміністрація має таку можливість).

 

 

Чесно кажучи, спочатку я взагалі скептично ставився до запуску бонусної системи і дуже хотів в першу чергу запустити онлайн-доставку. Однак, в "Соло" попросили спочатку зробити бонусну систему і зараз я бачу, що вони зовсім не прогадали. Думаю, не буде великим секретом сказати, що на сьогоднішній день в нас вже більше, ніж 2200 зареєстрованих користувачів і в основному це завдяки бонусам. Ну і дуже добре, що в "Соло" активно рекламують роботу з нашою системою, друкують і роздають гостям буклетики з описом ключових можливостей. Бо "ДядяPizza" якось трохи ліниво до цього ставиться...

 

Так що, користуйся і не надто скромнічай, "пресуй" офіціантів, щоб віддавали рахунки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, Plum said:

 

@SunSeth, насправді це твоя помилка.

 

Я знав, що ти так напишеш, але було лінь розписувати всю устаканену процедуру боротьби за чек в "Соло". 

 

7 minutes ago, Plum said:

Так що, користуйся і не надто скромнічай, "пресуй" офіціантів, щоб віддавали рахунки :)

Ну от скажи нафіга мені їх пресувати, хоча й доводиться? Нафіга мені псувати відпочинок якимось пресом? У них там немає кому їх построїти і пояснити? Це моя робота?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж кажу -- просто не віддавай рахунок з грошима. Він їм не потрібен.

Хоча я і скажу про це керівництву, нехай "повпливають" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні будучи на кухні з ввімкненим телевізором почув щось про замовлення онлайн, новий проект. Одразу згадав цю тему і подумав що сюжет про вас, а виявилось що мова про місто Львів і тільки стартує, хоча ідея та сама. Якщо пригодиться сюжет був на ICTV, а це http://smachnonam.xyz/ їхній сайт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Поки що немає. Можна додати як веб-додаток на робочий стіл і запускати, по суті, як звичайний додаток, без інтерфейсу браузера. В допомозі на головній сторінці описано і проілюстровано, як це робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...