akafaka82 Опубліковано 14 Листопада, 2015 в 14:00 #1 Опубліковано 14 Листопада, 2015 в 14:00 SONY HMK-212, проблема с иглой(нужна замена), также кассета: перемотка работает, а проигрывание тянет. И ещё можно ли расширить диапазон FM приёмника тут он от 66 до 78?
laser Опубліковано 14 Листопада, 2015 в 15:01 #2 Опубліковано 14 Листопада, 2015 в 15:01 я техдокументацію не дивися, і що там в реалі не знаю, але спробую дати пораду— бачу голка на місці, в чому саме проблема? я коли відновлював свою стару ВЕГУ то тупо замінив демпфер і помив все начисто. ясна річ то не самий кращий варіант, зате безкоштовний.https://www.youtube.com/watch?v=FTtN0daqQCUв ідеалі поставити електромагнітну нову.— з касетами проблема 95% через розтягнутий пасик, або тріснув, лопнув. рідше буває десь масло затікло. розбирай і дивись. знайти новий буде трудно. зараз таким не торгують, хіба що в мотлоху всякому шукати.може підтягувати також, якшо прижимний гумовий ролик недожимає плівку до валу.— діапазон приймача скоріш за все не розшириш, як показує практика зробити це вкрай складно. шукай електричну схему, оптимальнішим варіантом буде спробувати перетягти його вверх до 88-108 наприклад. вужче чи ширше буде сказати трудно, як вийде. в любому випадку без схеми не розберешся. критичний запасний варіант - поставити повишаючий конвертер, але там теж свої проблеми.
akafaka82 Опубліковано 14 Листопада, 2015 в 15:57 Автор #3 Опубліковано 14 Листопада, 2015 в 15:57 я техдокументацію не дивися, і що там в реалі не знаю, але спробую дати пораду— бачу голка на місці, в чому саме проблема? я коли відновлював свою стару ВЕГУ то тупо замінив демпфер і помив все начисто. ясна річ то не самий кращий варіант, зате безкоштовний.https://www.youtube.com/watch?v=FTtN0daqQCUв ідеалі поставити електромагнітну нову.— з касетами проблема 95% через розтягнутий пасик, або тріснув, лопнув. рідше буває десь масло затікло. розбирай і дивись. знайти новий буде трудно. зараз таким не торгують, хіба що в мотлоху всякому шукати.може підтягувати також, якшо прижимний гумовий ролик недожимає плівку до валу.— діапазон приймача скоріш за все не розшириш, як показує практика зробити це вкрай складно. шукай електричну схему, оптимальнішим варіантом буде спробувати перетягти його вверх до 88-108 наприклад. вужче чи ширше буде сказати трудно, як вийде. в любому випадку без схеми не розберешся. критичний запасний варіант - поставити повишаючий конвертер, але там теж свої проблеми.спасиб за ответ. но сам не хочу туда залазить это не под капотом в машине, тоньше работа. есть спец ответственный и порядочный?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.