Перейти до змісту

Перенести зупинку громадського транспорту від готелю "Україна" до окружного адмінсуду (на попереднє місце)

tolik79

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
кому зручно, хай не підписується, а кому набридли пробки, переходьте по посиланню і підписуйтесь http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/14

з.і. мені це вже осточортіло!!!

з.і.і. зробили, *ля, ТИМЧАСОВУ зупинку.

з.і.і.і. не пройти, не проїхати!!!

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

краще нехай вкоротять тротуар і зроблять карман для громадського транспорту

скажіть тоді, в скількох метрах повинен бути той "карман" від перехрестя, пішохідного переходу і т.д. та повороту до гот. "Україна"? але щоб не порушити правила дорожнього руху! скільки того "карману" лишиться??? на одну "маршрутку"?

Опубліковано

скажіть тоді, в скількох метрах повинен бути той "карман" від перехрестя, пішохідного переходу і т.д. та повороту до гот. "Україна"? але щоб не порушити правила дорожнього руху! скільки того "карману" лишиться??? на одну "маршрутку"?

Нормально там місця получиться. Якщо на тому місці, де ставлять машини на тротуарі організувати довгу зупинку, а там де зараз зупинки - зробити карман,то все буде нормально..можливо на півметра-метр потіснити клумби, що відділяють стоянку гот."Україна", для проходу людей. А на рахунок правил щодо перехрестя і пішоходного переходу, то і зупинка біля самого цуму, і зупинка біля суду, не відповідають цим вимогам. Тим паче, що зупинка біля суду вкрай незручна, скільки раз потрібно дорогу перейти, щоб до неї добратися...А біля готелю, при бажанні, можна цілу автостанцію забабахати. Імхо.

Опубліковано

кому зручно, хай не підписується, а кому набридли пробки, переходьте по посиланню і підписуйтесь http://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/14

все там нормально. просто маршрутки зупиняються не там, де визначена їх зупинка

Опубліковано

все там нормально. просто маршрутки зупиняються не там, де визначена їх зупинка

справа в тому, що це дуже велика зупинка гром. транспорту (центр міста, багато маршрутів тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі та звичайних авто), тому треба більше місця. уявіть, якщо зупинку біля ЦУМу прибрати і перенести куди небудь в інше місце.

З.І. маршрутки зупиняються не в своїх визначених місцях, тому що не вистачає місця для посадки висадки пасажирів. зупинка завжди забита транспортом.

Опубліковано

справа в тому, що це дуже велика зупинка гром. транспорту (центр міста, багато маршрутів тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі та звичайних авто), тому треба більше місця. уявіть, якщо зупинку біля ЦУМу прибрати і перенести куди небудь в інше місце.
Ще раз повторюсь. Зупинка біля самого ЦУМу має меньше місця, ніж біля готелю, але і там зупиняються багато тролейбусів, автобусів, маршрутних таксі та і стоянка таксі також тут поруч. І переход поруч, і перехрестя, і полоси також дві...Але ж ніхто не каже її кудись перенести. А біля готелю зробити великий карман, таксі перенести десь до Карамель-Базилік чи до того самого суду і вийде зручна, велика зупинка.
Опубліковано

справа не в розмірі місця!

зарашнє місце зупинки ПО-ГА-НЕ! і ніякий "карман" ситуацію не врятує! Тому що та ділянка є проїздною для ЧОТИРЬОХ напрямків! І будь-які заминки- перепони на цій ділянці миттєво створюють пробку! Тобто, зупинка, очікування місця, виїзд маршруток створюють затори! А за драмтеатром, біля суду лишається лише ОДИН напрямок, лише ОДИН потік транспорту, і маршрутки там абсолютно нікому не заважають! ну, крім суддів, звичайно :)

Я вже мовчу про те, як пішоходи там, від готелю, під колеса з-за тих маршруток зара вискакують...

А тому тема правильно піднята, зупинку потрібно повернути!

Опубліковано

ідея!!! 

а давайте ЦУМ і драмтеатр тупо  знесемо (як в Черкасах). буде тоді місце ддля парковки....

з.і. вибачте, погарячкував (

Опубліковано

212 проти 300. шкода. петиція подана не мною, але я ДУЖЕ сподівався, що її все ж таки підтримають. 

Опубліковано

214/300. а, взагалі, для чого було треба переносити зупинку??? для благоустрою території? це вже зроблено. 

З.І. до речі відкрию таємницю: відрізок від повороту (коротше довго розписувати вулиці ))) Базилік Шоу до ОЩАДБАНКУ вже давним давно не односторонній. отже, купа машин, що їдуть від спортшколи до ЦУМУ і не пропускають автівок, які їдуть від Ощадбанку (чи до спортшколи, чи до цуму) порушують ПДР . знака на стовпі біля магазинчика ("цукерочка", начебто) давно немає, лишився тільки дублюючий біля воєнкомата за ощадбанком).

З.І.І. робимо висновки

З.І.І.І. відрізок вул. ім. Словацького двосторонній (згідно знакам)

Опубліковано

Хм... і чим вам ця зупинка не вподобанана??? я проти перенесення... скільки не їздив, корків там нема! нічим зупинка не заважає руху!

Опубліковано

Grudik, а тепер ще скажи ЧИМ ти їздив! Бо затори там весь час, а в години "пік" то взагалі. Маршрутки юрбляться, пішоходи з-поміж них вислизають, і т.д. А ввечері (коли маса їде з роботи) затор розтягується аж на Паркову!

Опубліковано

Судді ж не люблять шуму за вікном, чути, як в маршруток гальма пищать і т.д.

Не тільки судді. Цікаво ,скільки  ти часу витримав так? Особисто мене бісило. І бісить.

А ще, мене мене напрягає більше затор, який виникає через кількох довбо*й*обів ,які ставлять авто ВІД Ощадбанка (тротуар, дорога) і нижче ДО зупинки 1-а школа.

А якщо ще якась блондиниста коза почне намагатися вирулити кудись.. а всі сигналять, нервуються. А вона і так тупа і стає тупити ще більше..

Щодо зупинки, то вона "заважала" тодішній голові суду. Теперішньому якось без різниці.

Якби біля "України" тротуар і зупинку привели в належний стан (кишеня там і т.д. ) - було б усім добре.

А то стане маршрутчик посеред дорогои і чекає одного пасажира. І йому *лять пофіг, що  там затор аж до прокуратури. Бо він пасажира чекає.

Опубліковано

Треба просто ті всі суди нафіг перенести за місто і вся справа, в одну будівлю загнати всі суди і вся справа.

Є таке. І навіть будівля є для міськрайонного суду. (Який в 3-х різних приміщеннях по всьому Луцьку розкиданий) От тіко яник з баблом срубався і не закінчили ремонт і благоустрій території.

на 40-му якраз навпроти зупинки біля "Салюта".  Один великий суд.

Туди, в принципі, можна і всі загнати. Якраз тошонада.

Опубліковано

Якби біля "України" тротуар і зупинку привели в належний стан (кишеня там і т.д. ) - було б усім добре.

Можливо не всім, але я такої ж думки. Зробити кишеню і нормальну велику зупинку. Хоча, я вже повторююсь.

Туди, в принципі, можна і всі загнати. Якраз тошонада.

Також підтримую.

Опубліковано

Подземный переход решил бы половину проблемы, так как затор создает больше "нескончаемый" поток пешеходов от Цума к Украине и наоборот, а в это время маршрутчики после светофора как идиоты стоят в два ряда на повороте (кто кого обгонит) и закрывают проезд авто. 

P/S/ + всегда удивляло - стою жду маршрутку возле Украины - подъезжает чудо и тупо останавливается почти на пешеходном переходе, подъехать вперед видимо религия не позволяет (соответственно второй маршрутке надо ждать или объезжать... - затор на ровном месте)

Опубліковано

всегда удивляло - стою жду маршрутку возле Украины - подъезжает чудо и тупо останавливается почти на пешеходном переходе, подъехать вперед видимо религия не позволяет (соответственно второй маршрутке надо ждать или объезжать... - затор на ровном месте)

Це прояв культури поводження на дорозі. Навряд чи підземний перехід тут чимось зарадить. Це треба в головах маршрутчиків щось змінювати.
Опубліковано

Навряд чи підземний перехід тут чимось зарадить.

Людина написала:

одземный переход решил бы половину проблемы

реально вирішив би.

народ перебігає, коли хоче, переходить, перетоптується і часом навіть перелазить . А це все машин купа стоїть - газують. Гальмують, сигналять. а так тихо приїдуть на зупинку.

Те, що буде відбуватися НА зупинці - інша історія.

Це треба в головах маршрутчиків щось змінювати.

Також ні. Тільки на законодавчому рівні!

Якщо їм законом / розпорядженням / рішенням заборонити або зобов'язати (під страхом втратити можливість працювати / перевозити людей і т.д.) - задумалися б.

А так...

demotivators.org.ua-505541-3.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...