Перейти до змісту

iphone 5s 16gb gold 4800грн

Yura Gusak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам iphone 5s 16gb gold (р сім)в хорошому стані але на склі є один невеличкий скол на роботу аж ніяк не. заважає все працює чудово можливий обмін розгляну всі варіанти ....ціна 4800 торг....тел:0957288176 .....0989724423 фото скіну за потребою в приват

Опубліковано

продам iphone 5s 16gb gold (р сім)в хорошому стані але на склі є один невеличкий скол на роботу аж ніяк не. заважає все працює чудово можливий обмін розгляну всі варіанти ....ціна 4800 торг....тел:0957288176 .....0989724423 фото скіну за потребою в приват

Опубліковано

Не закривайте, автор втулив гівно і не відповідає на дзвінок. Якщо до кінця дня так і не відповість то залишу тут ще пару коментарів.

Опубліковано

так тепер всім цікаво, яке "ге"...

Тягнути не буду, як виявилось "все працює чудово" поняття відносне у автора. Зустрівся і одразу виявив що в телефоні змінений дисплей, тобто стоїть "репліка" китайська, більше нічого такого не побачив того з автором домовились про манібек, якщо протягом дня виявиться що з телефоном щось не так як він описує то я можу повернути його. Отже прийшов додому і виявив за пару годин що при навантаженні оп. телефону стає синій екран і перезавантаження (достатньо відкрити сафарі і ще якусь програму). Телефон був на прошивці 9.2 яка являлась тестовою тому я поставив 9.1 яка є зараз офіційною, це не допомогло і як я думаю що проблема в платі. Подзвонив вчора і повідомив про це, домовились сьогодні в обід зустрітися. Телефоную о 12.30, людина вибиває і так кілька разів, далі в 13.30 не бере знову а наступний дзвінок вибиває. Так як на борді в нього нік це його дійсні ініціали то без проблем знайшов його Вконтакті і написав, поки він не відповідає https://vk.com/id204841505

Для скарг є відповідний розділ. Закрито.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...