Перейти до змісту

Послуга заміни тачскріна на iphone 4

MelvinPVV

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Цікавить послуга заміни тачскріна на iphone 4. Підскажіть хто може зробити за адекватну ціну.

Опубліковано

Радость от такого ремонта, пройдёт быстрее - чем разочарование от полученного результата. Мой Вам совет сделайте дороже, но на месте, ибо крайнего потом Вам не найти :) а модуль Вам станет не дешевле 450-500 гривень :) . То есть это те деньги которые Вы сможете запить водой, в случае неудачных обстоятельств.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Всім добрий вечір.

Всім добрий вечір.

Всім добрий вечір. Тач так і не змінив... Історія наступна. Сьогодні в жінки розрядився даний девайс, і не бере зарядки,.. не вмикається. В чому може бути причина?

Опубліковано

Всім добрий вечір.

Всім добрий вечір.

Всім добрий вечір. Тач так і не змінив... Історія наступна. Сьогодні в жінки розрядився даний девайс, і не бере зарядки,.. не вмикається. В чому може бути причина?

Ну как бы стаёт вопрос????? Вы хотите ремонт или БЕСПЛАТНЫЙ РЕМОНТ???? Я понимаю что 700- ...... Гривень это не малая сумма, но что Вы хотите Понять не могу. Ремонт за 3 гривны с гарантией на 100500 лет?

Опубліковано

DarkMonk що за понос? Я поцікавився заміною деталі, вартістю робіт. Далі коли його ремонтувати, я прийму рішення... у вчорашньому випадку знову звернувся до спеців, що може бути..так як підстав, крім морозу не було для такого глюку.

П.С. Включився десь біля 23 год.

Змініть зарядник(і шнур і кубик)

Так робив. Може це і помогло.. Дякую)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...