Перейти до змісту

Порадьте баньку

Polehan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу поради громади. Знаючі люди, порадьте баньку. Наприкінці місяця маю день народження, і так я не хочу отого застілля, немитого посуду і тд, в цьому році виникла ідея відсвяткувати чоловічою компанією, зібрати друзів, завести всіх в баню, напоїти пивом, і накормити всякими вкусностями до пива. Так як в бані я був за своє життя аж раз(і той не в адекваті) то прошу порекомендувати сауну, шоб столик був, чисту і затишну. Хлопів набереться від 5 до 8 чоловік. 

Опубліковано

Тобі в "101км", 5 годин по 300грн і шоста в подарунок. Є кухня з адекватними цінами, алкоголь можна приносити свій.

Опубліковано

Баня - це користь та насолода, свого роду ритуал для людей, що розуміються на відпочинку. Думаю, не найкраще місце для святкування дня народження. ІМХО

Опубліковано

Scorpio, 1500 грн? О_о якось круто..кухню не тра, всі вкусняхи до пива будуть привезені з собою) тай далекувато трохи буде 

butaha,я не збираюсь святкувати, я хочу попаритись а після того попити пива зі смаколиками, без фанатизму і рагаловкі=)

Опубліковано

Є стара закрита тема

Є "актуальна" (останній допис ще аж в 13-му році)

Ця вже після "актуальної", з 13-го року, але теж вже давно не апалася

... може в них що цікаве вичитаєш...

Тут можна побачити як перелік, так і відгуки про них

І тут є перелік

А порадити? Ну ти ж, певно,  здогадуєшся, що тут залежить не стільки від кількості народу, скільки від твого бюджету ;)

А кількість народу особливого значення не має :) платиш то за час, а не за "поголів'я" :)

Опубліковано

імхо в Беліссімо на Пугачова найкраще буде, й пиво розливне приносять й бар є й ціни більш меньш адекватні, тільки загодя треба взнавати про вілні години, можна й не втрапити

Опубліковано

У нас сауна і баня то трохи різні речі...сауна суха,баня мокра...ну це вже наші так придумали,хоч насправді це одне і те ж саме.

Головне шукай баньку на дровах...наші сауни не раджу,бо там електрокаміни,і віничком не попаришся,і з пивком опасно,бо можна обпекти 5-ту точку :D

Я з сімєю регулярно банькуєм :beer:  :beer:  :beer:  в брата,це просто ваааах...

А на рахунок бані спитай в зустрічі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...