Перейти до змісту

Продам талони ДП WOG !

sergeyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам ДП WOG в талонах номіналом 10л.

Мінімальна відпускна кількість 100л.

Ціна 16 грн.\л.

Тел. (050)017-94-11 Сергій.

Опубліковано

На окко при заправці від 60л 50 коп знижка + 1 знижка майже у всіх при заправці від 10-20л. Ітого 16,5 грн/л.

Шось і не дуже знижка виходить 50 коп. От якщоб по 15 грн то можна брати.

Опубліковано

На окко при заправці від 60л 50 коп знижка + 1 знижка майже у всіх при заправці від 10-20л. Ітого 16,5 грн/л.

Це все так, але на ОККО знижка закінчується 03.11. І де тепер заправлятись якісно і недорого?)

Опубліковано

Це все так, але на ОККО знижка закінчується 03.11. І де тепер заправлятись якісно і недорого?)

Вона закінчуєтсья там вже рік чассу так. З 4 листопада буде нова знижка 100%

Опубліковано

Інформація достовірних джерел?

Я, звісно, тільки за, але на сайті ОККО пише, що закінчення акції 03.11. І хз коли нова почнеться, а їздити треба кожен день.

Опубліковано

Інформація достовірних джерел?

Я, звісно, тільки за, але на сайті ОККО пише, що закінчення акції 03.11. І хз коли нова почнеться, а їздити треба кожен день.

Інформації нема. Просто прогнозую згідно попередніх періодів акції. Як відчував вчора залив по вінця 100л :_06:

Опубліковано

Шось і не дуже знижка виходить 50 коп. От якщоб по 15 грн то можна брати.

О я так само рахую! А ще плюс якісь бали то вабщє! 16.50грн не актуально! Моє імхо краще по 16.50 заправити 60л! ніж по 16грн но 100грн!

Опубліковано

Не буду більш піднімати тему Топікстартеру, а напишу зараз у відповідній вітці про акцію на ОККО

• 2 тижня потому...
Опубліковано

по 15 візьму , а смисл продавати по 16 коли заправка може продати по 16

Так вперед і з піснею на заправку! Щоб на WOG заправлятись -2 грн./л треба ще до того залити 80 літрів по ціні від -1 грн./л до -1,75 грн./л. 

Опубліковано

по 15 візьму , а смисл продавати по 16 коли заправка може продати по 16

Так вперед і з піснею на заправку! Щоб на WOG заправлятись -2 грн./л треба ще до того залити 80 літрів по ціні від -1 грн./л до -1,75 грн./л. 

+ то того -2 грн. невийде ніяк, томущо балами з картки ви платите по ціні стели (17,99) і якщо порахувати то отримаєте середню ціну -1,8грн. Да і основне акція до 31.11.

Опубліковано

Заправка на будь-якій АЗС WOG по цілій Україні !!!

Термін використання до вересня 2016р.

УВАГА!!!

Нова ціна 15,50грн.\л. !!!!

Опубліковано

Заправка на будь-якій АЗС WOG по цілій Україні !!!

Термін використання до вересня 2016р.

Ціна 15,50грн.\л. 

7 днів РО.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...