Перейти до змісту

Знижка в Євросєті

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити комунікатор -- ASUS P750. Знайшов його в Євросєті в Глобусі. Але ціна там -- "мама караул" -- на 100 баксів дорожче, ніж така річ реально коштує. Поскільки я не депутат, та і друкарського станка для грошей свого не маю, то 100 баксів для мене гроші зовсім не лишні. От і хочу запитати -- чи реально якось "порішати" знижку в Євросєті? Може є в когось які знайомі? Буду дуже вдячний :D

Опубліковано
От і хочу запитати -- чи реально якось "порішати" знажку в Євросєті?

Навряд чи. Знаючи цю контору (колись друзі там працювали), можна сказати що за 100 гр. вони горобця в полі лопатою заб”ють ;) .

За 100 $ тим більше. Хіба може знайти вихід на керуючого "регіоном" чи як там його...

ps. і не дай Боже коли з гаджетом щось станеться, бо сервіс там <_< ...

Опубліковано

Asus на свої гаджети дає свою гарантію, так що з гарантією плював я на Євросєть. Мені головне ціна :huh:

Опубліковано

ты б тогда озвучил цену, за которую хотишь купить :huh:

если такая фича с гарантией, то думаю куча людей его тебе привезет просто ;)

Опубліковано
фиг там. нет их в Киеве. :huh: точнее есть, но в ту же цену, что у вас в Луцке в Евросети.

тогда зуб даю, что это чернейший контрабас из Китая через Россию, возможно в обход даже самих Асус. Если Асусы даже в таких случаях поддерживают гарантийно свои гаджеты - им памятник однозначно ставить!

Опубліковано

Це не контрабас. Ще місяць тому цих комунікаторів в Києві було як... багато, і дешево (можна було за 680-690 баксів купити). В Євросєті сам тримав апарат в руках -- на клаві кирилиця, під батарейкою наклейка про сертифікацію на Україні, а на коробці є жовто-блакитний прапорець (не наклеєний, а надрукований прямо разом зі всією іншою інфою, за що окремий респект Асусу). Найбільший прикол в тому, що нові моделі комунікаторів від Асус на Україні появляються раніше, ніж в Росії десь на місяць! І до того ж коштують тут дешевше. Так було з Asus P525, так є з Asus P750 (точніше з останнім також БУЛО, бо зараз він на українському ринку практично не представлений). Кажуть що відсутність його на ринку пов'язана з двома речами: проблемами з митницею, проблеми в офіційного імпортера Asus на Україні -- компанії ДатаЛюкс. В неї щось там зі складами. Одні кажуть що їх "бомбанули", інші кажуть що склад з товаром згорів, ще інші кажуть що склад-то згорів, тільки товарів там вже не було (як в "Операція И" -- "все вже вкрадено до вас") :(

Купити готовий за 700 +- 20 баксів. Краще звичайно - :(

До речі про гарантію Асуса. Не дільше як сьогодні зранку (точніше вже вчора) крутив в руках ноут Асус. І звернув увагу -- там на ньому є така наклеєчка -- Global Warranty з якоюсь там інфою і з маленьким штрих-кодом (підозрюю що там серійник зашифрований). Получається що Асус має глобальну гарантію для своїх товарів, незалежно від того де девайс куплений. Хто тут брався пам'ятник ставити?.. :)

Опубліковано

кстате, Plum, ты флажок на емблеме Эросети видел..... ?

один знакомый человек отказался даже у них покупать стартовый пакет СимСим....

а ты говориш телефон.....

Опубліковано
кстате, Plum, ты флажок на емблеме Эросети видел..... ?
МТС яйцями прикривається, але всі ми знаємо який за тими яйцями прапор... і все-одно користуємось МТС
Опубліковано
І звернув увагу -- там на ньому є така наклеєчка -- Global Warranty........Получається що Асус має глобальну гарантію для своїх товарів, незалежно від того де девайс куплений. Хто тут брався пам'ятник ставити?..

У 80% хай-тека такие наклеечки. А вот если такой наклеечки нет, но девайс сапортицца в любом случае - тогда гранит/базальт!

Опубліковано

До речі, тільки що сфотографував на Фуршеті лайтбокс Євросєті з логотипом і прапором:

post-51-1203680825.jpg

Прапор білий. Здаються :)

Опубліковано

Прапор прибрали ще більше року назад на усіх магазинах.

Можу пробити в Луцьку за 740.

Нарив в інеті інфу, що контора

Компания Экстерн XXI век

Телефоны тел: (044) 587-66-54; факс: (044) 587-70-46

Город Киев Бульвар Дружбы народов,17а,офис 42

Район Метро Дружбы народов

Время работы с 9-00 до 18-30

ICQ 346070081

під замовлення привозять за 660 у.о. в роздріб...

Опубліковано
Можу пробити в Луцьку за 740.
Пробити я можу безкоштовно, а от з привезти -- проблеми :)
Колись мені вже везли смарт під замовлення -- I-Mate SP3. Взяли гроші наперед, спочатку казали що є на складі. Коли отримали гроші, то сказали що "смарти якось несподівано закінчились" і везли більше місяця. Це була київська фірма БВКТ. І не мені одному вони так везли. Тому зараз я якщо і замовляю щось в Києві, то без передоплати. Вони кур'єром доставляють товар в Києві (наприклад Шурі) і отримують гроші налом, якщо товар мене влаштовує, інакше ідуть лісом.
Опубліковано
Нарив в інеті інфу, що контора

Компания Экстерн XXI век

Телефоны тел: (044) 587-66-54; факс: (044) 587-70-46

Город Киев Бульвар Дружбы народов,17а,офис 42

Район Метро Дружбы народов

Время работы с 9-00 до 18-30

ICQ 346070081

общение по телефону с этой конторой пара минут назад (ощущение, что я с Плутоном разговаривал: булькает, фонит)

они: да...

я: добрый день

они: ... (молчат)

я: скажите, у вас есть в наличии ASUS P750 и возможно ли заказать?

они: ща...

пауза минуты 2

они: это коммуникатор?

я: да.

они: ща...

пауза минуты 2, в это время клац-клац

они (себе под нос): коммуникаторы...

клац-клац, пауза минут 5

они: нет

я: спасибо, до свидания...

в общем, хотелось сказать прощайте...

ибо терпеть не могу, когда менеджер фронт-офиса не называет в трубку названия учереждения.

ненавижу конторы, которые не могут потратиться на нормальную телефонию

ненавижу непрофессионализма менеджеров по продажам.

вот так вот...

Опубліковано
Пробити - мається на увазі, даєш завдаток, наступного робочого дня отримуєш товар.
Про завдаток читай вище. Завдаток можу дати тільки якщо мені буде виданий касовий чек на відповідну суму і буде підписана угода в якій буде зазначено термін поставки. А за $720 готовий взяти хоч завтра, якщо апарат новий, сертифікований для використання на Україні і без явних косяків.
Опубліковано

Чек або розписку тобі можуть дати, товар сертифікований, але наявність товару аж на вівторок ніхто не буде гарантувати. Якби сказав вчора, вже зараз би тримав свій Асус в руках. Якщо товару не буде, тобі просто повернуть гроші. Завдатку вистачило б 50 доларів (просто для впевненості, що ти його забереш), але з такими ускладненнями зиску продавати за таку ціну нема ніякого...

Опубліковано

Давай тоді в понеділок поговоримо за доставку на вівторок/середу, про завдаток і ціну.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...