Перейти до змісту

Немає Інтернету на компі, хоча Wi-Fi є

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу дуже допомогти у вирішенні проблеми: купив Wi-Fi роутер, підключив, на телефоні і ноутбуці Інтернет є, на комп'ютері немає... Хоча якщо напряму підключати кабель від мережевої карти до модема без роутера, то Інтернет на комп'ютері є. В мене Укртелекомівський Інтернет по DSL-доступу. Зарання вдячний.

Опубліковано

Прошу дуже допомогти у вирішенні проблеми: купив Wi-Fi роутер, підключив, на телефоні і ноутбуці Інтернет є, на комп'ютері немає... Хоча якщо напряму підключати кабель від мережевої карти до модема без роутера, то Інтернет на комп'ютері є. В мене Укртелекомівський Інтернет по DSL-доступу. Зарання вдячний.

а на компі ВіФІ адаптер є?

Опубліковано

купив Wi-Fi роутер

Яка модель роутера? Це саме перше треба вказувати якщо хочете розібратись з проблемою!!! Щоб як найшвидше - забиваєте назву роутера з проблемою у Гугл і - о чудо...!!! Ну якщо так не допоможе, тоді тут звертайтесь.
Опубліковано

думаю що треба в веб-інтерфейсі налаштувань роутера прописати ір-адресу яка вказана в договорі з Укртелекомом... в мене така сама була проблема в знайомого з Датагруп...

Опубліковано

а при чому тут це все?

купив Wi-Fi роутер, підключив, на телефоні і ноутбуці Інтернет є, на комп'ютері немає...

інет роутер по Віфі (на телефон і планшет) і по кабелю роздає

Опубліковано

Якщо комп'ютер підключений до роутера через кабель, можливо, не виставлені автоматичні налаштування IP-адреси та DNS-серверу.

n9Joy.th.jpg

Опубліковано

а на компі ВіФІ адаптер є?

Без нього ніяк?

Опубліковано

Киньте сетевой кабель от роутера до компа и всё будет Ок !

Опубліковано

Від модема кабель йде до роутера у гніздо WAN. А від роутера інший кабель з гнізда 1-4 до компа.

Опубліковано

Так, пробував, теж нічого. Воно чомусь не бачить модема.

Що мається на увазі "теж нічого"? На ПК IP та DNS отримуються автоматично, чи прописані статичні налаштування?

По порядку:

1. Налаштовуєте ПК згідно інструкції на сторінці 108: http://www.tp-linkru...10010660_RU.pdf
  2. Підключаєте кабелем ПК до роутера та набираєте в браузері IP адресу роутера, логін та пароль (повинні бути в інструкції або в google, зазвичай IP 192.168.1.1 або 192.168.0.1 логін admin пароль admin)
  3. Згідно інструкції на сторінці 104 виконайте п.2

Опубліковано

Як на мене, простіше буде, якщо TFA дасть свою адресу і хтось з бордівців, що живе по сусідству, зайде і за якесь умовне пиво все зробить. Бо ця "змістовна" переписка має всі шанси зробити тему популярною.

Опубліковано

Як не допомагає?

Ви ж самі писали

Хоча якщо напряму підключати кабель від мережевої карти до модема без роутера, то Інтернет на комп'ютері є

Опубліковано

а для чого вам дома використовувати WAN підключення роутера ? ховаєтесь від когось чи потрібно дві різні мережі робити ?

зробіть просто.. модем підключається до інета і має адресу (внутрішню, не провайдера) 192.168.0.1 (або 192.168.1.1), включено DHCP ...

роутер - підключаємо кабель з модема до любого порта 1-4 (не WAN), виключаємо DHCP, налаштовуємо Wi-Fi (пароль і т.д.), ставимо адресу 192.168.0.2 (або 192.168.1.2 якщо модем 1.1) .. перевіряємо - інет повине бути ...

Все правильно, іде конфлікт адрес між роутером і модемом. До речі, який модем?

Опубліковано

повторююсь... в веб-інтерфейсі налаштувань роутера прописати ір-адресу яка вказана в договорі з Укртелекомом пробували?

Пробував, можливо не там де треба прописував.

Так, пробував, теж нічого. Воно чомусь не бачить модема.

Що мається на увазі "теж нічого"? На ПК IP та DNS отримуються автоматично, чи прописані статичні налаштування?

По порядку:

1. Налаштовуєте ПК згідно інструкції на сторінці 108: http://www.tp-linkru...10010660_RU.pdf
  2. Підключаєте кабелем ПК до роутера та набираєте в браузері IP адресу роутера, логін та пароль (повинні бути в інструкції або в google, зазвичай IP 192.168.1.1 або 192.168.0.1 логін admin пароль admin)
  3. Згідно інструкції на сторінці 104 виконайте п.2

Це все виконував. Налаштування там автоматичні були.

а для чого вам дома використовувати WAN підключення роутера ? ховаєтесь від когось чи потрібно дві різні мережі робити ?

зробіть просто.. модем підключається до інета і має адресу (внутрішню, не провайдера) 192.168.0.1 (або 192.168.1.1), включено DHCP ...

роутер - підключаємо кабель з модема до любого порта 1-4 (не WAN), виключаємо DHCP, налаштовуємо Wi-Fi (пароль і т.д.), ставимо адресу 192.168.0.2 (або 192.168.1.2 якщо модем 1.1) .. перевіряємо - інет повине бути ...

Щойно пробував йти Вашим способом. На компі Інет появився, зате вай-фай пропав. ІР-адресу міняв на роутері, тепер не можу на нього зайти...

Все правильно, іде конфлікт адрес між роутером і модемом. До речі, який модем?

Модем D-Link DSL-2500U.

Як на мене, простіше буде, якщо TFA дасть свою адресу і хтось з бордівців, що живе по сусідству, зайде і за якесь умовне пиво все зробить. Бо ця "змістовна" переписка має всі шанси зробити тему популярною.

Хороша ідея. Хто живе в районі 33-го і зможе допомогти, пишіть у ПП. Заплачу скільки треба.

Опубліковано

Щойно пробував йти Вашим способом. На компі Інет появився, зате вай-фай пропав. ІР-адресу міняв на роутері, тепер не можу на нього зайти...

це тому що DHCP на роутері відключений, роутер тепер не роздає ІР, і якщо він не в одній підмережі з модемом, ви на нього не попадете. а може шось глюкнуло... :)

але чому нема віфі то хз. можливо відключили випадково. на роутері є кнопка...а ні, на цьому нема

Опубліковано

Всім дякую за поради, особлива подяка користувачу MaestroA за безпосередню допомогу у вирішенні проблеми. Тема вичерпана.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...