Перейти до змісту

Колишні АТОшники працюють фактично «шістками» на представників старої влади


Navigator

Рекомендовані повідомлення

Сумна історія, про те як колишній боєць АТО, колишній керівник Волинського ДУКу працює на чиновників-корупціонерів!

В суботу, 10 жовтня я з друзями ходив в похід вихідного дня лісами Волині. В урочищі Майдан, біля нас зупинився чорний джип Toyota Land Cruiser (в марках машин не розбираюсь, друзі виправте ,якщо помилився). В якому знаходився колишній керівник Волинського ОУЛМГ, чинний депутат обласної ради, скандально відомий Богдан Колісник.

http://ar.volyn.ua/2...-kolisnyka-ch…/

http://volynrada.gov...ogdan-ivanovich

Який розпитав нас про те куди ми йдемо, і що ми тут робимо. Після цього джип з паном Колісником заїхав на територію вольєру приватного мисливського господарства "Майдан Мисливський". Яке "дивним чином" отримало мисливські угіддя після "добровільної відмови" з боку державного мисливського господарства "Звірівське",в той час,коли пан Колісник був начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства!

http://www.lesovod.org.ua/node/11395

І свою причетність до якого пан Колісник постійно заперечує!

Але це ще не все!

Через якийсь час до нашої групи, яка стояла з наметами в урочищі Болярка , під'їхав на машині колишній очільник Волинського батальону ДУК, учасник АТО Віталій Ковальчук разом з своїм колегою, теж учасником АТО (імені не знаю). Аби підкреслити свій статус він мав з собою незачехлену "Сайгу"

http://ar.volyn.ua/2...-volyni-poyas…/

Пан Віталій допитувався про мету нашого перебування в лісі, вимагав надати документи для фотографування, підозрював нас в сепаратизмі. Після нашої відмови надавати невідомо кому документи - дзвонив в Ківерцівську міліції і вимагав,аби вони .приїхали і з нами розібралися!

Бо йому про нас "повідомили", і на його думку "немає жодних логічних пояснень що ви тут робите в лісі".

За всю мою багаторічну туристичну практику, сотні ночівель в наметі в самих різних регіонах України такий випадок є першим - аби озброєні люди чіплялись до туристів!

До честі Ківерцівської міліції вони цю маячну проігнорували. Після цього пан Віталій Ковальчук, потріпавши нам нерви поїхав.

Хочу відмітити, що пана Ковальчука вже давно підозрювали у роботі на пана Колісника, але він всі ці закиди спростовував.

http://ar.volyn.ua/2...ho-bataljonu-…/

Мораль дуже проста - участь в АТО, належність до ДУК не є індульгенцією.

І це ГАНЬБА, коли колишні АТОшники працюють фактично "шістками" представників старої влади. І по першому виклику свого "хазяїна" їдуть розбиратись з людьми, які йому не сподобались.

А старі "хазяї життя" відчуватись себе безкарними. І замість того,аби отримати заслужене покарання за свої колишні "ділішки" - наймають собі в якості охорони АТОшників!

Волинське Агентство Розслідувань Анатолій Котлюк - ви я бачу займались і паном Колісником і паном Ковальчуком,може вам це буде цікаво))

Правий Сектор Волинської області - я читав, що Віталія Ковальчука відсунули від керівництва ДУК в області, але лишили в якості рядового члена. Цікаво почути вашу думку,щодо цього випадку!

П.С. Ще хотілось би дізнатись, на якій підставі пан Ковальчук розїздить з незачехленим карабіном в межах об'єкту природно-заповідного фонду України. Я дуже сумніваюсь, що він офіційно влаштований в якості єгеря в мисливському господарстві. І в такому випадку, його дії можна спокійно кваліфікувати за статтею Стаття 248. Незаконне полювання , бо згідно Закону України "Про мисливське господарство та полювання" до полювання прирівнюється перебування осіб у межах мисливських угідь, у тому числі на польових і лісових дорогах з

будь-якою стрілецькою зброєю.

Екс-командир волинського ДУКу зі зброєю виганяв туристів від угідь Колісника

ВОЛИНЬ

3 2 1829

  • 15 жовтня, 21:46

Конфлікт між групою туристів та колишнім керівником ДУК Волині Віталієм Ковальчуком стався 10 жовтня у лісі у Ківерцівському районі. Колишній командир «правих» з усіх сил намагався захистити спокій екс-очільника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника.

Про це розповів у «Фейсбук» Петро Тєстов, який з групою однодумців минулих вихідних пішли у похід волинськими лісами.

«В урочищі Майдан, біля нас зупинився чорний джип «Toyota», в якому знаходився колишній керівник Волинського ОУЛМГ, чинний депутат обласної ради, скандально відомий Богдан Колісник. Він розпитав нас про те куди ми йдемо і що тут робимо. Після цього джип з паном Колісником заїхав на територію вольєру приватного мисливського господарства «Майдан Мисливський». Яке «дивним чином» отримало мисливські угіддя після «добровільної відмови» з боку державного мисливського господарства «Звірівське» у той час, коли пан Колісник був начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства!. Але це ще не все! Через якийсь час до нашої групи, яка стояла з наметами в урочищі Болярка, під'їхав на машині колишній очільник Волинського батальйону ДУК, учасник АТО Віталій Ковальчук разом зі своїм колегою, теж учасником АТО. Аби підкреслити свій статус він мав з собою незачохлену «Сайгу», – розповів Тєстов.

Далі, за словами чоловіка, Ковальчук вимагав у туристів дозвіл на… фотографування, підозрював їх у сепаратизмі, а пізніше зателефонував у ківерцівський райвідділ міліції.

«За всю мою багаторічну туристичну практику, сотні ночівель в наметі в самих різних регіонах України такий випадок вперше – аби озброєні люди чіплялись до туристів! До честі Ківерцівської міліції вони цю маячну проігнорували. Після цього пан Віталій Ковальчук, потріпавши, нам нерви поїхав. Хочу відмітити, що пана Ковальчука вже давно підозрювали у роботі на пана Колісника, але він всі ці закиди спростовував. Мораль дуже проста – участь в АТО, належність до ДУК не є індульгенцією. І це ганьба, коли колишні АТОшники працюють фактично «шістками» на представників старої влади», – додав Тєстов і додав резонне запитання – на якій підставі Віталій Ковальчук їздить з незачохленим карабіном в межах об'єкту природно-заповідного фонду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас просто з учасників Майдану та АТО звикли робити ікон та молитися на них. А насправді там дуже різношерстна публіка ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...