Перейти до змісту

Продам лазерний принтер Canon LBP-810

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був виключно у домашньому використанні.

Проведено сервісне обслуговування(косметична читска, заправка картріджа) тиждень тому на суму 480 грн.

Є рахунок і гарантія на сервіс.

Тихий, компактний, найкращий вибір для дома.

USB-кабель в комплекті.

Ціна - 999 грн.

Опубліковано

Да ладно, Жень. 810-й прямий клон НР1100 з відповідною якістю матеріалів. Тобто вбити дуже важко.

А з\ч ващє не проблема.

З ним ще його брат 1120 зрівнятися може.

Ціну не обговорюю хоча якщо все в порядку то досить прийнятна як на теперішній курс.

Опубліковано

Zheny@, таку доступну запчастину, як плату форматера до LBP 2900, ціною в $60 не приходилось шукати? А вилітають вони - на раз два вісім...

Опубліковано

Трохи не в тему,але де можна заправити..почистити... HP 1005 взальному підготовити на продажу,колись заправляв біля грибоєдова то друкує слабо...як будто фарба розбавлена=)

Опубліковано

А з\ч ващє не проблема.

Та ну. Маю 2 картриджа - фотіків голяк. Як і всього решта. Не особо хочуть братися. Картридж ЕР-22.

Zheny@, таку доступну запчастину, як плату форматера до LBP 2900, ціною в $60 не приходилось шукати?

Знаю. МОжливо із 2900 невдалий приклад. (ось - більш вдалий) Але я вів до того, що 2900 шустріший, тихіший і кращий. Крім того - спробуй подружити 810 / 1120 із Він7 х64.

Опубліковано

А з\ч ващє не проблема.

Та ну. Маю 2 картриджа - фотіків голяк. Як і всього решта. Не особо хочуть братися. Картридж ЕР-22.

Zheny@, таку доступну запчастину, як плату форматера до LBP 2900, ціною в $60 не приходилось шукати?

Знаю. МОжливо із 2900 невдалий приклад. (ось - більш вдалий) Але я вів до того, що 2900 шустріший, тихіший і кращий. Крім того - спробуй подружити 810 / 1120 із Він7 х64.

треба фотікі?

Опубліковано

Та ну. Маю 2 картриджа - фотіків голяк.

Жень, та не гони. Погано шукав просто.

Ще ні разу не чув від поставника що з ними завтик.

Причому в асортименті від різних виробників.

Опубліковано

тут ось така скарга поступила.....

Якщо ви не змодеруєте, то грош ціна вашому сайту оголошень.

вона то й ніби і має підстави..... але ж то борда.... :)

во,

але якщо kmd побачить що борду називають "сайт оголошень" ще й "гріш ціна їй" то погано буде всім,

2All так що на майбутнє - не ризикуйте так

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...