Перейти до змісту

Nightwish Foreva

Bestie

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу заходьте оставляйте свої коменти щодо творчості, музики та концертів. Обмінюємося піснями та кліпами!!!! :) :) :)

Не варто так кричати.

Модератор

Опубліковано

Музичка супер, шкода, що Тая покинула гурт. Туомас кращий!(Tuomas Holopainen - клавішні)

Опубліковано
Прошу заходьте оставляйте свої коменти щодо творчості, музики та концертів. Обмінюємося піснями та кліпами!!!! :D:) :)

Не варто так кричати.

Модератор

А ніхто і не кричить!!!!!!!! :)

Музичка супер, шкода, що Тая покинула гурт. Туомас кращий!(Tuomas Holopainen - клавішні)

Що на рахунок нового кліпу Bay Bay Beatiful так хотілуся бобити монітор як побачила, до попси хиляться з новою солісткою!

Опубліковано

Nightwish, как коллектив, умер с уходом Tarja Turunen. кто думает что это не так, пусть сравнит последний альбом Nightwish с сольником Tarja -- Nightwish из действительно значительной группы перешел в категорию "середнячков", коих сотни :dont:

Опубліковано

"НочнаяНужда" і до ухода Тар"ї були середнячками, тільки добре розкрученими. Її зіркова хвороба гальмувала всю контору. По-нормальному, їм слід було розвалитись після того, як її пішли з Nightwish.

Опубліковано
"НочнаяНужда" і до ухода Тар"ї були середнячками, тільки добре розкрученими. Її зіркова хвороба гальмувала всю контору. По-нормальному, їм слід було розвалитись після того, як її пішли з Nightwish.

При чом тут розкрученими? :rolleyes: Вони класно лабали! пісні були досить цікаві, я ще не чув подібних груп (може вона була їх конурентом і витіснила їх).

Яка зіркова хвороба? якби вона була, то про інтерв'ю з ними багато писалось би (як зараз журнал "Мій кумир" про малолєтніх дєтішок з всім відомої групи)

Я так рахую! ;)

Опубліковано
При чом тут розкрученими? :rolleyes: Вони класно лабали! пісні були досить цікаві, я ще не чув подібних груп (може вона була їх конурентом і витіснила їх).

Те, що ти там чогось не чув - це не значить, що його нема чи не було. "Сусліка відіш..." © ДМБ

Яка зіркова хвороба? якби вона була, то про інтерв'ю з ними багато писалось би (як зараз журнал "Мій кумир" про малолєтніх дєтішок з всім відомої групи)

Я так рахую! ;)

Не ті журнали читаєш чи не в тому інтернеті буваєш.

Свою необізнаність можеш скільки хочеш прикривати фразами "Я так рахую!", тому спорити далі не бачу смислу.

Опубліковано
Найтвіш?)) приємна музика. але як на мене трошки попсувата :(

Особливо зараз :( Я навіть не намагався слухати з новою солісткою, а то випадково на кліп наткнувся довго мучився вгадати хто то співає, спочатку думав що то Evanscense солістку змінили

Опубліковано

І шо самоє інтірєсноє шо Тар"я пропала і її ніде не видно!!!!!!! А спопсились вони конкретно хіба єслі Гітаріст Марко Хаталл не візьме все в свої руки!!!!От кліп Кіс йор ліпс мені сподобався!!!! :(

Опубліковано
І шо самоє інтірєсноє шо Тар"я пропала і її ніде не видно!!!!!!!

;) Ти гоніш, тож Тара альбом сольний випустила! Даже є топік на цю тему! Кен закидував!

Во! Tarja Turunen vs Nightwish, 2007

От ти чудило :huh: Ха-ха

Опубліковано

Мені Тая не подобається.....Шо ви в ній знайшли? Така сама попса як теперешній Найтвіш...

Опубліковано
Мені Тая не подобається.....Шо ви в ній знайшли? Така сама попса як теперешній Найтвіш...

Плюралізм думок в одній голові називається - .... :lopata:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...