Jump to content

Рівень обслуговування наших менеджерів

Recommended Posts

Про те, що накипіло. :)

По мірі необхідності змушена була звернутися в ТзОВ "Євробуд", що розташоване за адресою провулок Комунальний 4.

Попередньо передзвонила на фірму, запитала чи є в них на продаж дошка для підлоги, уточнила їхню адресу, години роботи і все необхідне (як мені здалося) для того, щоб завітати і купити чи замовити цю саму дошку. Сьогодні приїхала туди (на фірму), яка знаходиться х** з* д*. Зайшла, запитала чи є в них зразок, менеджер послав мене на пілораму (типу ідіть там вам покажуть, але там дорога трохи погана....) Прихожу я туди (якшо це можна так назвати, точніше сказати протоптавши місцеве багно, я добралася до "місця посилання"), а мені столяри кажуть, шо немає її в наявності. Залишилася всього одна дошка.

Я повернулася до менеджерів, а він до мене з дверей почав валати "хто вам сказав, шо вона є в наявності???". Кажу, шо"я вчора дзвонила і запитувала чи є дошка для пілоги на продаж." Він "плавно" перейшов на "ти" і почав мені пояснювати, шо між "є" і "є в наявності" є велика різниця (напевно закінчував філологічний факультет)! Типу "є" - означає "в принципі ми таким торгуємо час від часу...."

Висновок: ладно дошки немає (всяке буває!) - чорт з нею!!! АЛЕ Ж НА*** БУЛО МЕНЕ ВІДПРАВЛЯТИ НА ПІЛОРАМУ ДИВИТИСЯ ЇЇ І ПОТІМ ЩЕ Й ВАЛАТИ НА МЕНЕ (без усілякої на то причини.)

Якшо "ти" такий розумний менеджер, то хулі ти не знаєш, шо в тебе "є в наявності", а чого немає. Невже йому так по*** чи продасть він свій товар чи ні... І цікаво було б побачити реакцію директора на таке ставлення до клієнтів. Чи йому так саме всеодно!

Так шо дорогі форумчати не соромтесь завітати на ТзОВ "Євробуд"! Там ВАС "РААААААДО ЗУСТРІНУТЬ", "ОБСЛУЖАТЬ ПО-ПОВНІ" І ЩЕ Й "ПРОВЕДУТЬ ДОБРИМ СЛОВО"! ВЕЛКАМ!!! ;)

ооооо бугога! млін

не вперше з таким же стикалася.

просто наші начальники пообзивали своїх прорабів модними забугорними словами а-ля менеджер...не давши їм притому необхідних курсів ні виховання

просто наші начальники пообзивали своїх прорабів модними забугорними словами а-ля менеджер...

...і фірми по-модному поназивали, якби замість "Євробуд" був "Калхозстрой" все було б більш-менш зрозуміло з назви.

просто наші начальники пообзивали своїх прорабів модними забугорними словами а-ля менеджер...

...і фірми по-модному поназивали, якби замість "Євробуд" був "Калхозстрой" все було б більш-менш зрозуміло з назви.

смачно проржавшись і вилізши з-під столу, тремтячою рукою поставлю тобі +1 :)

Да уж! SunSeth - правий на 100%. Атмосфера там більше, ніж на "калхозну" ну ніяк не виглядаЄ - три кабінета х** з** д* і пілорама "ідете прямо по дорозы (якшо її так можна назвати), потім повертаэте на право, обходите сарай, повертаэте на ліво, заходите в ворота, знов повертаэте на ліво ы стукаэте в двері. УДАЧі!".

"Калхозстрой" - по іншому і не назвеш!

І я посміявся за компанію :)

А менеджери то напевне отримують ставку і їх все одно скільки продано. Тому й ввічливості ноль. Принаймі там, де людина бачить вигоду через силу, але ввічливість проявляє. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...