Перейти до змісту

Чим обсівати кортеж молодят: пшеницею чи житом


ksena555

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть, у неділю весілля, а батьки не знають чим краще обсівати кортеж молодят: пшеницею чи житом. Всі говорять по-своєму.

Може, хтось щось підкаже зі свого досвіду ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щастя-здоров'я не залежить від того, чим сіють. Хоч золотом посій, а якщо немає миру і злагоди між молодятами, то і бачимо таку сумну статистику -- 50% шлюбів розпадаються.

До того ж, перш ніж сіяти на машини (а в нас люблять таке робити) -- запитайте в водія чи він не проти. По-перше копійки, які змішані з зерном лишають сліди на фарбі/лакові, а по-друге я знаю вже кілька випадків, коли зерно, яке попадає в щілини між панелями кузова, лишається десь там глибоко і проростає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обсівають молодих ЗЕРНОМ (в інеті вичитала) і навіть маком! А яким то вже на розсуд батьків. Plum правильно каже, аби злагода була. Якщо питання про обсипання машини стало "каменем спотикання", то хай кожен готує своє, а потім змішають все докупи. Бо це традиція: сіяли, сіють і будуть сіяти, незалежно від того хоче хтось чи не хоче. Але компроміс завжди можна знайти. Якщо батьки через таку дрібницю будуть сперечатись - молодим від цього краще не буде.

Підготовка до весілля це завжди суєта, так що "спокойствие, только спокойствие"! :) Все буде добре!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...