Перейти до змісту

Який інтернет підключити?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

який інформативний млять пост.. хочеш, щоб тобі тут допомогли? тоді не полінись хоча б написати "за" в яку сторону?

Я хотів спитати, в людей які можливо живуть десь в тому районі і знають який там інтернет хочаб є, яку тобі інформацію ще потрібно, ти сам то не особо пояснив якої інфи не хватає????

Якщо не живеш в тому районі то просто помовчи.

Датагруп. цена = скорость => лучшее решение

А по цій вулиці дата груп підключає, чи ви просто від фанаря написали перший провайдер який знаєте?

Опубліковано

який інформативний млять пост.. хочеш, щоб тобі тут допомогли? тоді не полінись хоча б написати "за" в яку сторону?

Я хотів спитати, в людей які можливо живуть десь в тому районі і знають який там інтернет хочаб є, яку тобі інформацію ще потрібно, ти сам то не особо пояснив якої інфи не хватає????

Якщо не живеш в тому районі то просто помовчи.

А по цій вулиці дата груп підключає, чи ви просто від фанаря написали перший провайдер який знаєте?

а ти не вкурсі що підключають не тільки вулиці, а й будинки, якщо ти такий ахуений і вуний, зайди на сайти провайдерів й сам виріши

Опубліковано

СОАД

Я хотів спитати в людей який інтернет можна підключити за цею вулицею що живуть в тому районі, а не тратити куча часу на пошук по провайдерах, до чого тут ахуенний і вумний, я просто не погоджуюсь з АндрійВс що повідомлення не інформативне.

Мені би підійшла би проста відповідь типу там є такий такий інтернет, все точка!!!

Опубліковано

Я хотів спитати в людей який інтернет можна підключити за цею вулицею що живуть в тому районі, а не тратити куча часу на пошук по провайдерах

А что мешает посмотреть в интернете?

У каждого провайдера прописана зона покрытия, цены... в чем проблема?

Опубліковано

Я хотів спитати в людей який інтернет можна підключити

То чого не спитав? (Як спитав, так і відповіли).

я просто не погоджуюсь з АндрійВс що повідомлення не інформативне.

А що інформативного? Невже одразу впадло розписати?

Опубліковано

Тю, аби твої гроші оптику кинуть без проблем

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хоча, коли я промоніторила ціни, зрозуміли, що плата не така вже висока.

Ну я б так не сказав, у київстара найбільші ціни

CYBXr.jpg

Ну КС після поповнення рахунку ще нараховує таку ж суму на бонусний рахунок. Сам прекрасно розумію, що толку з них 0 т.я. телефонувати за них неможна, але як розтратний матеріал на смс та мобільний інтернет саме те.

Я думаю тут більше проблема не в тому, в кого який тариф, а в тому, чи є можливість підключення того чи іншого провайдера по конкретному будинку.(бо як такої можливості немає, і вибір стоїть між Укртелекомом і окремою лінією, то тут я думаю вибір очевидний)

Що стосується добровільно-примусової зміни тарифу-можливо у вас було підключення по якійсь акції, а тепер її термін пройшов? Якщо є з чого вибрати в будинку, то на рекламі біля під'їзду розвішують пропозиції цікаві, але не вічні. На це також потрібно звертати увагу!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Скажіть будь-ласка по якості інтернету та ТБ Аверс. Зараз пропонують підключити разом по акції.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Може тема і стара але щоб не плодити нову, запитання таке:

Що порадите підключити на Гордіюк 29 ??? Дома рідко але потрібен стаціонарний нет, може бути навіть невелика швидкість аби не дорого.

Дякую +

Опубліковано
6 годин тому, Sp_RoNdo сказано:

Що порадите підключити на Гордіюк 29 ??? Дома рідко але потрібен стаціонарний нет, може бути навіть невелика швидкість аби не дорого.

Дякую +

З усіх оптичних провайдерів що там є найдешевші тарифи в Домашнього телекому (Датагруп) http://www.domtele.com/lutsk/services/internet і Інтернет технології (Аверс) http://itlutsk.com.ua/privat в остальних двох тарифи більші - Київстар https://home.kyivstar.ua/uk/home-kyivstar/internet/lutsk і Аірбайтс https://airbites.net.ua/constructor Сам користуюсь Домашнім телекомом в сусідньому будинку, якість норм, швидкість завжди відповідає тарифу, навіть трошки більша, інколи бувають пропадання інету але рідко - декілька разів на рік.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...