Перейти до змісту

Geely MK 1.5 MT Comfort віднуки

kilatik_

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І тепер пойми що вибрати, брат відговорює щоб в сторону китайця взагалі не дивитися, ви говорите що проблем з автомобілем небуло ніяких. Мене ще цікавить таке питання наскільки я втрачу на машині після 2-х років використання.

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І тепер пойми що вибрати, брат відговорює щоб в сторону китайця взагалі не дивитися, ви говорите що проблем з автомобілем небуло ніяких. Мене ще цікавить таке питання наскільки я втрачу на машині після 2-х років використання.

Це вже залежить від ситуації в державі. І гадати важко. Ринок зараз мертвий бу авто. 20% мож скидати тільки заведеш і виїдеш з салону )))

Опубліковано

За перший рік машина втрачає 15% вартості, за другий 10%

Отже через два роки твоя джилі буде коштувати вже 150 тис.

Але спробуй хоч раз ПРОДАТИ авто ізрозумієш, чому людина два рази в житті щаслива.

Опубліковано

Напишу від себе:

Особисто на Джиллі МК 1.5 комфорт катаюся вже 4 роки.

Станом на сьогодні пробіг 131000 км.

У порівнянні ціна -якість дуже задоволений, (свого часу брав на АІСі за с 83900 грн)

Усі прийстрої функціонують на 100%, і що би там не казали про нові чи б.в. авто нове авто краще бв-шного (дуже рідко трапляється бв-не авто в дійсно гарному оригінальному стані "без прикольчиків").

Раджу придбати авто, або хоча б покататися на учбовій, щоб переконатися у якості транспортного засобу з "ПІДНЕБЕСНОЇ"

Опубліковано

Напишу від себе:

Особисто на Джиллі МК 1.5 комфорт катаюся вже 4 роки.

Станом на сьогодні пробіг 131000 км.

У порівнянні ціна -якість дуже задоволений, (свого часу брав на АІСі за с 83900 грн)

Усі прийстрої функціонують на 100%, і що би там не казали про нові чи б.в. авто нове авто краще бв-шного (дуже рідко трапляється бв-не авто в дійсно гарному оригінальному стані "без прикольчиків").

Раджу придбати авто, або хоча б покататися на учбовій, щоб переконатися у якості транспортного засобу з "ПІДНЕБЕСНОЇ"

дякую за коментар

Опубліковано

У мого знайомого джилі (2012 року), я з ним не раз катався, тож напишу з його слів, з чим повністю згідний: Машина бралась нова, все добре, двигун в порядку, АЛЕ якість матеріалів які використані для для салону (оббивка сидінь, пластик на панелі - жах). Пластик точно жах, літом штиняв, як на сонці напікався )), з новими машинами 2014/15 років випуску може цього і нема, не знаю. :)

Опубліковано

МК непоганий варіант, а от СК не радив.Їздив на такій, 2 роки експлуатації, 100 тис пробігу, пластик дуже дешевий і неякісний, все скрипить і тріщить. Дупою відчуваєш кожну ямку чи горбик. Не радив би. Краще дійсно докласти і взяти джентру чи логана. Матимеш авто точно на 5 років, а не на 2 чи на 3. І ще. Під кінець року в автосалонах є акції, знижка може бути суттєва. А можна 2016 році купити авто виробництва 2015 року зі знижкою порядка 10%.

Опубліковано

Знайщов ці авто тільки неможу зрозуміти вони нові чи б/в, якщо нові то що порадите?

Peugeot 301

ВАЗ Ларгус

Fiat Linea

Renault Logan MCV

а може це розвод ціни дуже малі для нових авто з салону

Опубліковано

Знайщов ці авто тільки неможу зрозуміти вони нові чи б/в, якщо нові то що порадите?

Peugeot 301

ВАЗ Ларгус

Fiat Linea

Renault Logan MCV

Швидше за все, мова йде про лізинг.

Опубліковано

Peugeot 301

якщо номер телефону гуглиться тільки на авто-ріа і похідних від нього сайтах, "автосалон" не має власного сайту, хоча "продає" широкий асортимент автотехніки (включно з тракторами), ціни дешевші, ніж у виробника, і зареєстрований аж два місяці - це не лізинг, це в кращому випадку лохоторон а-ля "Автоплан", в гіршому - просто кидалово. чи варто звертати увагу на такі оголошення? ;)

Опубліковано

Описание Renault Logan 2014

Технические характеристики Коробка передач: Ручная / Механика Привод: Передний Количество дверей: 5 Топливо: Бензин Объем двигателя: 1.2 л

Комфорт: Усилитель руля, Эл. стеклоподъемники

Мультимедиа: CD, Магнитола

Безопасность: ABS, Иммобилайзер, Подушка безопасности (Airbag), Центральный замок

Продается новый автомобиль.

Рассмотрим разные варианты выплат.

НОВЕ

але це дійсно лізингова компанія

Детальная информация об Автосалоне

«Соло Инвест» (SOLO INVEST LIMITED LIABILITY COMPANY) – развивающаяся лизинговая компания, предоставляющая услуги на рынке Украины с 2012 года. В настоящее время в компании открыты и действуют 5 подразделений.

Приоритетными направлениями компании являются лизинг грузового и легкового автотранспорта, лизинг сельхозтехники.

Целью деятельности «Соло Инвест» является максимальное удовлетворение интересов клиентов с учетом их индивидуальных особенностей на основе доверия, честности, профессионализма.

Команда компании «Соло Инвест» трудится во благо клиентов, которые находятся на первом месте.

Опубліковано

rrid

В повідомленні №40 - підтвердження, що мова про лізингову компанію.

Та й з автопланом я б так не розкидався словами, якщо уважно читаєш договір та усвідомлюєш принципи роботи купівлі в групах!

Опубліковано

Хто хоче вкинути бабки і довго потім їх вертати і не факт що вернеш тому велкам до автоплану. ПОтім тут будуть теми як мене акуєнно кинули за своїж бабки.

Опубліковано

В повідомленні №40 - підтвердження, що мова про лізингову компанію.

поржав ))) шахрай написав на чужому сайті, що він - лізингова компанія. Це ж ого-го яке підтвердження!

тим більше, написав, що працює з 2012р., а спромігся зареєструватись на авто-ріа аж два місяці тому, а при реєстрації не зміг написати організаційно-правову форму "підприємства"-автосалону.

Та й з автопланом я б так не розкидався словами, якщо уважно читаєш договір та усвідомлюєш принципи роботи купівлі в групах!

принцип такий - в договорі ніколи не написано, що ти отримаєш авто на наступний день після повної виплати авто. "розумні" та "хитрі" місяцями й роками судились, щоб отримати повністю виплачене авто. тим більше не варто рекомендувати какашку тим, хто не такий "читаючий" та усвідомлений", чи не так?

ну і на те, що лізинг зазвичай дорожчий за кредит, і будь-яка реальна лізингова компанія не має на меті працювати в збиток, поки зважати не будемо...

Опубліковано

ну і на те, що лізинг зазвичай дорожчий за кредит, і будь-яка реальна лізингова компанія не має на меті працювати в збиток, поки зважати не будемо...

ніхто не каже купувати у цієї компанії, тим більше, що автор теми може просто зізвонитися і не повестися на лохотрон, а й повеселити нас розводом продавця...

Опубліковано

rrid

шахрай написав на чужому сайті, що він - лізингова компанія. Це ж ого-го яке підтвердження!

тим більше, написав, що працює з 2012р., а спромігся зареєструватись на авто-ріа аж два місяці тому, а при реєстрації не зміг написати організаційно-правову форму "підприємства"-автосалону.

:) Я б не пов'язував дату реєстрації на авторіа з надійністю компанії!

принцип такий - в договорі ніколи не написано, що ти отримаєш авто на наступний день після повної виплати авто.

Про це й мова! Треба розуміти принцип роботи, перш ніж влазити!

будь-яка реальна лізингова компанія не має на меті працювати в збиток

Напиши ще, що сонце сходить на сході! Говориш про зрозумілі речі. Відкрию таємницю, не тільки лізингова компанія, але й будь-яка не має наміру працювати собі у збиток ;)

Дещо спрощено, але для загального розуміння кредит - лізинг:

Между кредитованием и лизингом существует много общего – в обоих случаях покупатель вносит первоначальный взнос, а потом в течение нескольких лет выплачивает остаток задолженности и выполняет требование полной страховки машины на этот период. Но есть и существеннные различия. Покупка автомобиля в кредит заключается в том, что клиент берет в банке определенную сумму денег, машина становится собственностью покупателя, но до окончания выплаты долга на нее оформляется залог банку. При этом заботы по регистрации, страховке и техобслуживанию транспортного средства во время выплаты кредита ложатся на автовладельца. При оформлении лизинга автомобиль сначала передается в собственность лизинговой компании, а по истечении обусловленного срока выплат может выкупаться клиентом по остаточной стоимости, оговоренной заранее. Но в данном случае заботы по регистрации машины, уплате налогов, прохождению техосмотра, страхованию, а в некоторых случаях и техническому обслуживанию транспортного средства берет на себя лизинговая компания. Она же оказывает содействие при наступлении страхового случая, предоставляет клиенту скидки на ремонт и техобслуживание машины. Кроме того, для юридических лиц лизинг предпочтительнее кредита из-за того, что лизинговые платежи относят на валовые расходы предприятия.
Опубліковано

rrid

шахрай написав на чужому сайті, що він - лізингова компанія. Це ж ого-го яке підтвердження!

:) Я б не пов'язував дату реєстрації на авторіа з надійністю компанії!

принцип такий - в договорі ніколи не написано, що ти отримаєш авто на наступний день після повної виплати авто.

Про це й мова! Треба розуміти принцип роботи, перш ніж влазити!

будь-яка реальна лізингова компанія не має на меті працювати в збиток

Напиши ще, що сонце сходить на сході! Говориш про зрозумілі речі. Відкрию таємницю, не тільки лізингова компанія, але й будь-яка не має наміру працювати собі у збиток ;)

Дещо спрощено, але для загального розуміння кредит - лізинг:

Между кредитованием и лизингом существует много общего – в обоих случаях покупатель вносит первоначальный взнос, а потом в течение нескольких лет выплачивает остаток задолженности и выполняет требование полной страховки машины на этот период. Но есть и существеннные различия. Покупка автомобиля в кредит заключается в том, что клиент берет в банке определенную сумму денег, машина становится собственностью покупателя, но до окончания выплаты долга на нее оформляется залог банку. При этом заботы по регистрации, страховке и техобслуживанию транспортного средства во время выплаты кредита ложатся на автовладельца. При оформлении лизинга автомобиль сначала передается в собственность лизинговой компании, а по истечении обусловленного срока выплат может выкупаться клиентом по остаточной стоимости, оговоренной заранее. Но в данном случае заботы по регистрации машины, уплате налогов, прохождению техосмотра, страхованию, а в некоторых случаях и техническому обслуживанию транспортного средства берет на себя лизинговая компания. Она же оказывает содействие при наступлении страхового случая, предоставляет клиенту скидки на ремонт и техобслуживание машины. Кроме того, для юридических лиц лизинг предпочтительнее кредита из-за того, что лизинговые платежи относят на валовые расходы предприятия.

от на який хрін цитувати про "валовые расходы предприятия" для загального розуміння? Для загального розуміння - лізинг буває оперативний і фінансовий, під спойлером - тільки про оперативний.

бла-бла-бла, але про надійність компанії - якраз ні слова. навіть назви компанії в оголошенні не зазначено!!! а ти б не пов'язував. ти собі не пов'язуй, але людей не підставляй - 99% покупців не мають юридичної освіти, і цим активно користаються шахраї (в кращому випадку - типу Автоплану (де шанси отримати авто все-таки є, якщо є гроші на хорошого адвоката) в гіршому - просто кидали).

просто визнай це - в тебе немає жодних доказів того, що в цій компанії (з невстановленою назвою) можна купити авто за ціною, нижчою за мінімальну на ринку, але компанія має ознаки шахрайської, і на цьому зупинимось? ;)

Опубліковано

rrid

просто визнай це - в тебе немає жодних доказів того, що в цій компанії (з невстановленою назвою) можна купити авто за ціною, нижчою за мінімальну на ринку, але компанія має ознаки шахрайської, і на цьому зупинимось?

Уважно читай те, що пишуть інші, а не з піною в роті борися з вітряними млинами!

1. Я й не доказую, що наведені посилання дають можливість купити авто по ціні, що є нижча по ринку. Якщо вважаєш протилежне і відповідаєш за свої слова - дай цитату!

2. Я наводжу припущення, що мова може йти про лізинг. Дане припущення підтверджує наш шановний колега.

3. Далі я навожу, в чому особливість лизингу

При оформлении лизинга автомобиль сначала передается в собственность лизинговой компании, а по истечении обусловленного срока выплат может выкупаться клиентом по остаточной стоимости, оговоренной заранее. Но в данном случае заботы по регистрации машины, уплате налогов, прохождению техосмотра, страхованию, а в некоторых случаях и техническому обслуживанию транспортного средства берет на себя лизинговая компания. Она же оказывает содействие при наступлении страхового случая, предоставляет клиенту скидки на ремонт и техобслуживание машины.

Тобто, іншими словами, зазначена в оголошеннях солодка ціна не пердбачає перехід права власності до покупця після сплати цієї ціни, вона передбачає право володіння і користування. Безперечно, будуть ще додаткові платежі, в результаті після всіх сплат ціна стане вище ринкової.

Топікстартеру ж рекомендую уважно читати договір до підписання та внесення коштів та прораховувати, чи вигідний для нього цей варіант.

з.і. мені дивно, що ти лізингові компанії називаєш шахрайськими. Маєш докази - звертайся до правоохоронців ;)

Опубліковано

rrid

просто визнай це - в тебе немає жодних доказів того, що в цій компанії (з невстановленою назвою) можна купити авто за ціною, нижчою за мінімальну на ринку, але компанія має ознаки шахрайської, і на цьому зупинимось?

Уважно читай те, що пишуть інші, а не з піною в роті борися з вітряними млинами!

1. Я й не доказую, що наведені посилання дають можливість купити авто по ціні, що є нижча по ринку. Якщо вважаєш протилежне і відповідаєш за свої слова - дай цитату!

2. Я наводжу припущення, що мова може йти про лізинг. Дане припущення підтверджує наш шановний колега.

3. Далі я навожу, в чому особливість лизингу

При оформлении лизинга автомобиль сначала передается в собственность лизинговой компании, а по истечении обусловленного срока выплат может выкупаться клиентом по остаточной стоимости, оговоренной заранее. Но в данном случае заботы по регистрации машины, уплате налогов, прохождению техосмотра, страхованию, а в некоторых случаях и техническому обслуживанию транспортного средства берет на себя лизинговая компания. Она же оказывает содействие при наступлении страхового случая, предоставляет клиенту скидки на ремонт и техобслуживание машины.

Тобто, іншими словами, зазначена в оголошеннях солодка ціна не пердбачає перехід права власності до покупця після сплати цієї ціни, вона передбачає право володіння і користування. Безперечно, будуть ще додаткові платежі, в результаті після всіх сплат ціна стане вище ринкової.

Топікстартеру ж рекомендую уважно читати договір до підписання та внесення коштів та прораховувати, чи вигідний для нього цей варіант.

включив задню - це вже прогрес.

але порядний опонент прямо визнає, що був неправий, що його висловлювання і рекомендації легко могли призвести до ошуканства покупців. і не треба тут про "клієнт зобов'язаний триста разів прочитати всі договори, які йому дають підписувати".

по твоїх пунктах.

1. для чого ти тоді захищаєш з піною у рота ці посилання? Топікстартер озвучив бюджет, по цих посиланнях він не має шансів вкластись в бюджет. все решта - словоблудіє.

2. твоє припущення ніхто не підтвердив, крім шахраїв. колега всього лише процитував їх (шахраїв) слова.

3. наведена інформація - фрагментарна (стосується тільки оперативного лізингу, бо при фінансовому лізингу право власності переходить відразу, на початку дії договору), і не факт, що наведена фрагментарна "особливість" має щось спільне з компанією, яку ти так захищаєш.

Я ТСу не рекомендую уважно читати договір з "добродіями", дії яких містять ознаки шахрайства (починаючи із заманухи ціною, яка суттєво нижча, ніж ринкова) - краще з ними просто не спілкуватись, і не витрачати на них свій час. Час - це також гроші.

мені дивно, що ти лізингові компанії називаєш шахрайськими. Маєш докази - звертайся до правоохоронців ;)

конкретніше, яку лізингову компанію я назвав шахрайською? в рекламі, якщо ти не звернув уваги, взагалі немає назви компанії (юрист мав би знати, що "Авантюра" - це не назва компанії, на відміну від ПП "Джастік", чи ТДВ "Джастік").

Опубліковано

rrid

Цитату не навів.

Тому мінус від мене за те, що не відповідаєш за свої слава та не зрозумілу агресію!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...