Перейти до змісту

Geely MK 1.5 MT Comfort віднуки

kilatik_

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добгоро дня, в кого була(є) Geely MK 1.5 MT Comfort напишіть свої відгуки по даному авто, дуже цікавить що з себе представляє дана машина.

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

машина з одного класу заз форза та пріора, супер економ з найдешевших запчастин де ціна набагато разів завищена від собівартості і якості в порівнянні з європейськими авто, якщо недорого в районі 3000-4000 і в нормальному стані то ще можна взяти а якщо більше то вже краще взяти європейське авто хоч і трошкі старіше зате в рази краще по якості.

А коли нову з салону брати?

Просто треба машину до 200 000 грн. нову з салону, яку можите порадити.

Опубліковано

Barkas, посилання поправте.

І подивіться на Нексію на тому ж сайті. По ціні Ваш варіант. Інші - це або Раша або Китай

Опубліковано

Ну комплектація - це звісно добре. Але в основі порівнянна пріоритетом повинна бути надійність. Тут звісно порівнювати важко (не володів такими автівками). Чисто інтуїтивно на мій погляд Деу повинна бути надійніша. Думаю, що прогуглити тест-драйви і відгуки не буде зайвим. Хоча ви напевно вже це зробили :_04:

Опубліковано

Вже якщо додавати до Гентри (якоїсь більш-менш комплектації), то можна замахнутись і на щось типу Хьонде чи Кіа, але теж потрібно додавати. Тепер нове непогане авто коштує від 300.0 тис. грн.

Опубліковано

Якщо придивляєтесь до джилі - зверніть увагу на http://geely.ua/gc6.html

Це - подальша модернізація МК, при цьому, як на мене, має більш гармонійний вигляд, панель приладів по центру.

Як би банально не звучало - не варто відкидати і ланос - надійне та перевірене часом авто.

Зверніть увагу ще на цей тест:

http://www.autocentre.ua/ac/auto/test-drive/byudzhetnye-varianty-13679.html

Опубліковано

Зверніть увагу ще на цей тест:

http://www.autocentr...anty-13679.html

Тест проводився в 2008 році.

З того часу багато що змінилося, і якість китайських автівок (зокрема Geely) виросла в рази.

Просто всі ми звикли до стереотипів, і вважаємо, що все китайське - то г..но.

Повірте, це не так.

Geely на сьогоднішній день - один з найкращих автомобілів в своєму ціновому діапазоні. Тут є все для зручності, комфорту і безпеки за невеликі гроші.

Поговоріть хоча б з таксистами, що їздять на цих машинах.

Опубліковано

Я хоч словом сказав, що джилі г..но?!

Більше того, порадив навіть топістартеру більш вдалу модель цієї ж фірми!

Хоча, як на мене, не все так однозначно! Особливо, коли Ви пишете про безпеку!

Опубліковано

Я зовсім не мав на увазі саме Вас конкретно, просто у більшості з нас склалася негативна думка про товари з Китаю з тих пір (приблизно 90-х років), коли наш ринок заполонили китайські підробки всесвітньо-відомих брендів.

Зараз же багато що змінилося. І коли на китайському товарі чітко вказані всі реквізити (адреса виробника, факси, телефони і т.д), то в більшості випадків це дійсно якісний товар.

Ну. і про безпеку.

Ось ТУТ результат зіткнення Geely MK і Lexus ES 350. (думаю, ніхто не ставить під сумнів надійність і безпеку Лексуса).

Здається, нічия)))

Опубліковано

А чому саме нову з салону? На такий бюджет як у ТС можна непогане бу взяти, в рази краще за джилі/ланос

Опубліковано

на це є свої причини, які я оголошувати на публіку нехочу

сам знаю щр за 8,5тис $ мозна взяти доволі непогану підтриману а6 для привладу.

Опубліковано

Я зовсім не мав на увазі саме Вас конкретно, просто у більшості з нас склалася негативна думка про товари з Китаю з тих пір (приблизно 90-х років), коли наш ринок заполонили китайські підробки всесвітньо-відомих брендів.

Зараз же багато що змінилося. І коли на китайському товарі чітко вказані всі реквізити (адреса виробника, факси, телефони і т.д), то в більшості випадків це дійсно якісний товар.

Ну. і про безпеку.

Ось ТУТ результат зіткнення Geely MK і Lexus ES 350. (думаю, ніхто не ставить під сумнів надійність і безпеку Лексуса).

Здається, нічия)))

Ото Ви порівняли безпеку Лексуса (преміум клас) і Джилі (економ клас) )))

Китайцю до японця як до неба рачки.

Про яку нічию Ви говорите, в китайця : тріснуте лобове, погнуті стійки - відповідно і кришу повело.... загалом капсула навкруги водія зрушена, і геометрію кузова вже не відновиш.

А в лексуса нічого цього не має.

А те що передки в обох покоцані - то Ви зважте на такий момент, що зараз автівки робляться так, щоб при ударі максимально поглинути силу удару шляхом деформації кузова.

А китаець так погнувся бо там така якість металу (як фольга) і самої конструкції.

Китайці через 3 роки після виїзду з салону вже ржавіють, сідушкі рвуться.

А ось двигуни доволі непогані - зазвичай це двигуни або тойоти або мітсубіші.

Опубліковано

В попередніх коментарах мені радили део джентру, хто що по ній може сказати, можливо хтось вже має досвід водіння даного автомобіля, залишіть свої враження від неї, бо в інтернеті багато проплачених відео обзорів.

Опубліковано

можливо скажу банальність але http://www.renault.ua/media/Price/att73adb712eac547b9af634aac601437d7/Logan_UKR.pdf

сам маю Логана із 2008року, брав у салоні, проблем не було (тьфу-тьфу) бюджетна версія стартує від 253тис грн, абсолютно нова машина і порівняти маю з чим, як варіант рекомендую придивитися...

Опубліковано

Китайці через 3 роки після виїзду з салону вже ржавіють, сідушкі рвуться.

А ось двигуни доволі непогані - зазвичай це двигуни або тойоти або мітсубіші.

Правильніше написати - скопійовані в тойоти або мітцубісі, бо це не імпорт та не ліцензійне виробництво ;)

Опубліковано

можливо скажу банальність але http://www.renault.ua/media/Price/att73adb712eac547b9af634aac601437d7/Logan_UKR.pdf

сам маю Логана із 2008року, брав у салоні, проблем не було (тьфу-тьфу) бюджетна версія стартує від 253тис грн, абсолютно нова машина і порівняти маю з чим, як варіант рекомендую придивитися...

230 000 це потолок.

Опубліковано

В знайомих були китайці СК і МК. Брали нові. Накатували 100-200к без особливих проблем. БУ не ризикнув би брати. Дизайном мені нові джилікі нічо так.

GC5 серія

gc-5_red_6.jpggeely-gc-5-08-10-14-7_6.png

В салоні такі бачив від 6 до 8 кусків. З вигляду нічогенькі не тільки на фото, але і в живу. Якщо рівняти бу бюджетний європеєць і джилік новий то вибрав би джилік. Сам остані роки катав на ауді, бмв, фордах. Але пересісти на джилік розглядав не раз як варіант. ОДНЕ, ЩО ЛЯКАЄ ТО БЕЗПЕКА. Трошки і правда економія там не по душі.

Опубліковано

Катаюсь на МК (2008 року) і СК (2013 року). По комфорту МК краща підвіска більш комфортніша, взагалі дуже хороші машини. Проблем з машинами взагалі не маю. Міняю тільки масло.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...