Перейти до змісту

Кононович іде в мери Луцька

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

• 26.09.2015 20:06
  • 139

Кононович іде в мери Луцька

Колишній комсомолець Олександр Кононович хоче стати Луцьким міським головою. Про це йдеться на сторінці руху «Чесно» у Facebook.

«Півгодини тому партія «Нова держава» висунула кандидатом у мери Луцька Олександра Кононовича (в минулому члена Комуністичної партії). Збір відбувся на квартирі одного із членів партії. Самого Кононовича не було. Тож Рух ЧЕСНО наразі не вручив йому Декларації відповідальності», - йдеться в дописі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай би вони в інше місце йшли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гнида комуняцька

коли вже їх всіх пересадять, або переб'ють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його так і не закрили???

всплив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збір відбувся на квартирі одного із членів партії. Самого Кононовича не було.

опанькі прям на конспіративній квартирі дєло було?

а Кононовічь де був, за пляшкою в магазин побіг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже в Луцьку нема правильних гіляк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що? Хороший тест! Збирати матеріали і довести діло до суду на братів, організаторів і т.п. Ще б з список тих, хто за нього проголосує - взагалі було б добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене чомусь на сміх пробило,коли прочитав заголовок теми :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене чомусь на сміх пробило,коли прочитав заголовок теми :lol:

А мене, на жаль, ні. Не "пробило" від того, що ця мерзота настільки вільно себе ще почуває. Те, що, він не пройде, однозначно, але і сенс цього фінта вухами ж не в тому. А в тому, що ця перефарбована с*ка, зовсім втратила відчуття страху.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от не розумію, воно ж не велика шишка по суті.

чого хтось з правого сектора чи з самооборони не зловить і не уб'є? тільки не кажіть мені про цінності і мораль-у нас купа людей з фронту приїжають, чому не можна по-тихому його зловити, зафігачити і закопати аби не знайшли?

усі так оглядаються на оплот демократії США, а згадайте, скільки президентів у США вбили прямо на публіці? Щонайменше, кілька. Бо догралися.

А скільки політиків, журналістів і взагалі неприємних фігур замочили "втьомную" і ніхто не знайшов убивць? Щонайменше, кілька сотень, а то й тисяч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його самого не було!!!!,переховується. А от якщо він під слідством і подасть папери справу можуть відтягнути а пгтім і зовсім загубити. Тих хто просуває його, треба перевірити, вони не зовсім чесні.

А сам пін гівнюк, і ще раз доводить про те, що проплатив і роби все, що заманеться, навіть в мери можна йти(вже один був цука прєзідентом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому, хто втулив мені мінус і впрягається за канановіча, я б радив обісцяти собі пику, бо ви комуняцькі гівноїди.

я би особисто канановічу харю натовк з превеликим задоволенням, як і тим, хто його захищає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого хтось з правого сектора чи з самооборони не зловить і не уб'є? тільки не кажіть мені про цінності і мораль-у нас купа людей з фронту приїжають, чому не можна по-тихому його зловити, зафігачити і закопати аби не знайшли?

усі так оглядаються на оплот демократії США, а згадайте, скільки президентів у США вбили прямо на публіці? Щонайменше, кілька. Бо догралися.

А скільки політиків, журналістів і взагалі неприємних фігур замочили "втьомную" і ніхто не знайшов убивць? Щонайменше, кілька сотень, а то й тисяч.

такий пост вже на кримінальний злочин тягне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такий пост вже на кримінальний злочин тягне

якшо ти вважаєш, що банальне питання з словом "чого" і знаком питання (?) в кінці тягне на злочин, у мене для тебе погані новини. не тягне, немає мотивації, немає стимулу і немає прямої погрози.

в моєму повідомленні немає фрази "а давайте", або якоїсь мотивації будь-кого чи будь-чого до здійснення злочину.

В повідомленні... Я просто дивуюсь, що стільки часу цей виродок смердить і створює навколо себе шум, а досі його не покарано. Ніким і нічим. Пояснення вище було написано для мусарів і висерків типу тебе, case_l.

А взагалі, чому б тобі не сходити... і присісти на пляшку? вам, любителям всього російського (будь то комунізм чи присяд на дагестанські причандали), не звикати до принижень. Свобода слова на те й свобода, аби кожен міг висловлюватись вільно, але ти раб, холоп, тому тобі свободи не дано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі, чому б тобі не сходити... і присісти на пляшку? вам, любителям всього російського (будь то комунізм чи присяд на дагестанські причандали), не звикати до принижень. Свобода слова на те й свобода, аби кожен міг висловлюватись вільно, але ти раб, холоп, тому тобі свободи не дано.

я не любитель кацапського, алкоголю не вживаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під "присісти на пляшку"-я мав на увазі в прямому сенсі, як на тому відео у російській армії, коли даги пояснюють русні, як себе потрібно вести з мусульманами. любителям комунізму і братніх народів присяд на пляшку має бути улюбленим заняттям, їм не звикати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під "присісти на пляшку"-я мав на увазі в прямому сенсі, як на тому відео у російській армії, коли даги пояснюють русні, як себе потрібно вести з мусульманами. любителям комунізму і братніх народів присяд на пляшку має бути улюбленим заняттям, їм не звикати.

по-менше дивіться того бруду - бо самі набираєтесь, щодо кононовича то йому місце у в'язниці
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лише у в'язниці? а не на цвинтарі часом?

по-моєму, він цього лише й добивається (стати політ в'язнем), аби з нього зробили месію, страждальця, комуністичного пророка, який за людство і його гріхи несе свій тяжкий хрест. чи я не правий?

в нас очевидно люди дуже терплячі, якшо він собі отак спокійно ходить і посмердює досі. або (як варіант) хтось кришує його неслабо. приблизно, як і Ляшка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розвели срач, у такій важливій, актуальній для українців темі.

Bit, трохи збийся. Тема "Кононович іде в мери Луцька" перейшла в тему "як я не люблю Кононовича та що з ним хотів би зробити". Це нікому не цікаво, хочеш - бери і роби, а не просто говори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...