Перейти до змісту

Рэмбо IV

BILL

Рекомендовані повідомлення

IMG118-1203697195.jpg

Рэмбо IV / Rambo IV DVD-Rip

2007-12-25 12:45:00 /

Название: Рэмбо IV

Год: 2007

Жанр: Боевик

Режиссер: Сильвестр Сталлоне

Сценарий: Арт Монтерастелли, Кевин Бернхардт, Кевин Лунд, Ти Джей Скотт, Сильвестр Сталлоне, Джеб Стюарт, Дэвид Моррелл

Продюсеры: Кевин Кинг, Ави Лернер, Сильвестр Сталлоне, Джон Томпсон

В ролях: Сильвестр Сталлоне, Джули Бенц, Сэм Эллиотт, Мэттью Марсден, Пол Шульце, Сай Моунг

Описание: Вьетнамский ветеран Джон Рэмбо отошел от дел и живет в полном уединении в Бангкоке, зарабатывая на жизнь тем, что разбирает старые лодки и танки на металлолом. Но однажды к нему обращается за помощью группа миссионеров во главе с Майклом Барнеттом и Сарой Миллер — им надо добраться по реке до Бирмы, а для этого миссионерам требуется проводник. Уже на протяжении пятидесяти лет в Бирме не прекращаются военные действия, и местным жителям, истощенным войной, отчаянно требуется помощь. Немного посомневавшись, Рэмбо переправляет миссионеров в Бирму, но через некоторое время после прибытия те попадают в засаду и оказываются в плену у отряда бирманских солдат под предводительством майора Па Ти Тинта. Спасательную операцию поручают Джону Рэмбо. Имея в своем распоряжении пять прекрасно натренированных наемников, Рэмбо должен вернуться в Бирму и освободить заложников.

Выпущено: Германия / США, Emmett / Furla Films / Lionsgate

Продолжительность: 1:35:00

Озвучивание: Дублированное

Файл:

Формат: DVD-Rip

Качество: XviD

Видео: 1801кб/с, 640x304

Аудио: MP3, 448кб/с

Размер: 1467 MB

post-3629-1203765774.jpg

post-3629-1203765800.jpgpost-3629-1203765800.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

нее!!!

чекаєм ДВД-ріпа :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, чекаємо. Який прикол дивитись бойовик в поганій якості?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рембо в своєму репертуарі ,по візуальному ряду (достовірності відправлення своїх ворогів на той світ ) ця серія дасть фору багатьом фімамам -ужасів.

не знаю чи цей сабж я дивився ,але перевод обірвався десь на середині.(в принципі він дальше і не був потрібний) :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один раз дивився фільм в якості САМ. :mdr: Після того дивлюсь як мінімум DVD-Scr!!!! Чекаем ріп. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Waiting......

for HDTVRip ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Waiting......

for HDTVRip ;)

Він має бути незабаром в тебе?

Чи він має бути в принципі? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО, конечно, но боевики и "немецкая классика" как раз те варианты, когда качество - не важно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО, конечно, но боевики и "немецкая классика" как раз те варианты, когда качество - не важно ;)

хм, а який прикол дивитись "німецьку класику" в поганій якості?! Нічого ж не розбереж: де п..., а де х... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, а який прикол дивитись "німецьку класику" в поганій якості?! Нічого ж не розбереж: де п..., а де х... ;)

Так... знавці німецької класики... Тут топік про фільм "Рембо-4". Це бойовик. Не треба переводити його в щось інше. Гоу ту флейм.

Я люблю бойовики. Ненапряжні, без замисловатих сюжетів - поганий образив доброго, вирізав всю його сім'ю - добрий замочив поганого з особливою жорстокістю та винятковим цинізмом. В мене робота така, що моск втомлюється - і тому мені хочеться дивитися щось таке, від чого він не напрягається.

І якщо я хочу дивитися кіну - то вона має бути хорошої якості. ТИМ БІЛЬШЕ, продовження легендарного бойовика, в якому має бути купа спецефектів і актор, достойний як минулого, так і нинішнього тисячоліть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так... знавці німецької класики... Тут топік про фільм "Рембо-4". Це бойовик. Не треба переводити його в щось інше. Гоу ту флейм.

Я люблю бойовики. Ненапряжні, без замисловатих сюжетів - поганий образив доброго, вирізав всю його сім'ю - добрий замочив поганого з особливою жорстокістю та винятковим цинізмом. В мене робота така, що моск втомлюється - і тому мені хочеться дивитися щось таке, від чого він не напрягається.

І якщо я хочу дивитися кіну - то вона має бути хорошої якості. ТИМ БІЛЬШЕ, продовження легендарного бойовика, в якому має бути купа спецефектів і актор, достойний як минулого, так і нинішнього тисячоліть.

Якшо хтось нехоче ждати то звертайтеся закіну!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, а який прикол дивитись "німецьку класику" в поганій якості?! Нічого ж не розбереж: де п..., а де х... :)

Якшо хтось нехоче ждати то звертайтеся закіну!!!!!!!

закідуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на torrents.ru раздачу сабжа запретили

по просьбе правообладателя
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на torrents.ru раздачу сабжа запретили

а на torrents.net.ua уже раздают. налетайте:

DVDRip

DVD9

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз скачаємо подивитися!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз скачаємо подивитися!

Надіюся ти DVD9 качаєш? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єсть така штука :

AVI Information

Filename: rembo.2008.avi

Filesize: 1477337088 Bytes (1408,90 MB)

Streams (i.e. Video, Audio): 2

Video Stream

Compression: xvid - XVID MPEG-4

Avg. Bitrate: 1801,02 kbit/s

Resolution: 640x304

Color Depth: 12 bits

Running Time: 5232,60 s (1h 27m 12s)

Framerate: 25,0000 fps

Microseconds Per Frame: 40000 ms

Frames: 130815

Keyframes: 2432 (Every 53)

Audio Stream

Wave Type: 8192 - AC3 Audio

Avg. Bitrate: 447,97 kbit/s

Sample Rate: 48000 Hz

Bit Depth: 0 Bits

Channels: 5

Audio Delay: 0,00 s

Якщо хочете то просіть n_a_p шоб залив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чого його просити - хай ллэ :( мовчки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийдьотся день почекати, вночі буде заливка :( Шоб ніхто не бачив :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу двд ріп звлити десь годин за 4-5. може Зевс має?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавському рин. буде у подажі.. сйогодні... (тільки що дзвонили..казали вже є?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дома маю скачаний ДВД-РІП.

не взяв з собою бо вчора флешку на роботі лишив, інакше б залив.

чекатимете поки скачаю і заллю ще раз.. за кілька годин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заливай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Uploading in progress..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як зальється пропоную комент до теми з CAMRip поміняти на DVD-Rip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...