Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю TP-Link wr1043nd з DD-Wrt на борту. Інтернет від АірБайтс з працюючим (напряму в ноут) IPTV.

Потрібно налаштувати IPTV через роутер по WiFi.

Перечитав купу форумів, пробував безуспішно встановлювати пакети IPTV Proxy. Оскільки я дуб-дерево в Linux, прошу допомогти налаштувати IPTV.

Опубліковано

Ну а чому не ставите звичайну прошивку? Там все з коробки буде працювати

на андроїдах не фуричить, потрібен проксі, або тримати комп постійно увімкненим - а це некомільфо. Крім того WiFi мережу тримає краще.

Опубліковано

хз, що ви йому зробили в мене на стоковій прошивці 943 на айбітсі все тримає і інтернет і айпі і вайфай

Опубліковано

хз, що ви йому зробили в мене на стоковій прошивці 943 на айбітсі все тримає і інтернет і айпі і вайфай

Порада не в тему.

Стокову прошивку я знаю від А до Я.

В планшеті (китайському) на стоковій прошивці роутера постійно відвалювався WiFi, на DD-Wrt ні.

Більш того, як ти організував перегляд IPTV - каналів на Android пристроях, поділись (яка прога, які налаштування)?

Опубліковано

Порада не в тему.

Стокову прошивку я знаю від А до Я.

В планшеті (китайському) на стоковій прошивці роутера постійно відвалювався WiFi, на DD-Wrt ні.

Більш того, як ти організував перегляд IPTV - каналів на Android пристроях, поділись (яка прога, які налаштування)?

влц плеер та загружав туди плей лист з айпі каналами

з андроїда в мене "свисток" тільки до телека

Опубліковано

Читав я це, не ставляться пакети ХЗ

Яка ревізія роутера і версія DD-WRT ?

rev 2 DD-WRT v24-sp2 (12/22/14) std

(SVN revision 25697)

Опубліковано

vaz75

Здаєця я поняв чому в вас нічого не виходить... В роутера нехватає просто внутрішньої пам’яті на пакети ну й скоріш за все не всі бібліотеки встановлені... Загляньте на дану ссилку вам потрібно підключити до роутера флешку чи вінта з відформантованим куском в ext2...

Опубліковано

vaz75

Здаєця я поняв чому в вас нічого не виходить... В роутера нехватає просто внутрішньої пам’яті на пакети ну й скоріш за все не всі бібліотеки встановлені... Загляньте на дану ссилку вам потрібно підключити до роутера флешку чи вінта з відформантованим куском в ext2...

пам'яті вистачає. З флешкою пробував з самого початку - без толку. Проблема в тому що при запуску каманд:

sleep 60

wget http://dl.dropbox.com/u/49810145/udpxy

chmod +x udpxy

/tmp/udpxy -a 192.168.1.1 -p 4022 -m мій IP -B 1Mb -M 30

пише udpxy: not found

хоча напряму скачати без проблем. пробував різні робочі зсилки. Безрезультатно.

Опубліковано

Стісняюся спитати... А ви перед тим як скачати udpxy заходите в директорію tmp? ну типу cd /tmp/ ? А потім як скачали файл провірити командою ls чи скачалось, а тоді вже wget http://dl.dropbox.com/u/49810145/udpxy , chmod +x udpxy і на завершення ll чи права змінилися і вже аж тоді /tmp/udpxy -a 192.168.1.1 -p 4022 -m мій IP -B 1Mb -M 30

Опубліковано

P.S. просто дана строчка вказує на те що вона не може знайти файл.. тому й роблю такі припущення....

пише udpxy: not found
Опубліковано

Стісняюся спитати... А ви перед тим як скачати udpxy заходите в директорію tmp? ну типу cd /tmp/ ? А потім як скачали файл провірити командою ls чи скачалось, а тоді вже wget http://dl.dropbox.com/u/49810145/udpxy , chmod +x udpxy і на завершення ll чи права змінилися і вже аж тоді /tmp/udpxy -a 192.168.1.1 -p 4022 -m мій IP -B 1Mb -M 30

ні, не скачалося, ось результат команди ls:

smb

splash.html

status.html

style

user

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...