Перейти до змісту

Не все так просто ...

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

б/в телефони продаються з-під прилавку і їх на вітринах немає

А хто говорив про б.в.

Заказати (привезти) з США (Росії / Польщі) нових 5-х - не проблема. Їх по Україні продають багацько. Тому...

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У всіх луцьких еппл-салонах б/в телефони продаються з-під прилавку і їх на вітринах немає

два салони на ЛУ - телефони на вітрині, ціни в баксах ! )

Опубліковано

У всіх луцьких еппл-салонах б/в телефони продаються з-під прилавку і їх на вітринах немає

два салони на ЛУ - телефони на вітрині, ціни в баксах ! )

Фіг знає) на початку вересня ходив купляти собі б/в 5S, кругом з шухляд продавця апарати діставались.

Опубліковано

http://www.citrus.ua...ds/mobile/1054/

Колега тут купив

Можна взяти відновлену версію, це не б/у в разі чого, так само дається гарантія

це вже трошки інша цінова категорія

Опубліковано

http://www.citrus.ua...ds/mobile/1054/

Колега тут купив

Можна взяти відновлену версію, це не б/у в разі чого, так само дається гарантія

купляв 2 рази в цитрусі, більше нікому не рекомендую...

Опубліковано

а мені як пороблено, вчора продавець не знайшов для мене часу, домовились на сьогодні на 10-00

Телефоную в 10-00 - відповідь - буду через пів години

Зараз 11-16 холєра ...

Щоб я так торгував !

Опубліковано

а мені як пороблено, вчора продавець не знайшов для мене часу, домовились на сьогодні на 10-00 Телефоную в 10-00 - відповідь - буду через пів години Зараз 11-16 холєра ...

це як з наркоманами, все-одно, нікуди не дінуться.

Опубліковано

мо форс- мажор який? Всяке буває.

недавно а точніше в понеділок купив айфон тер, то блін задовбася звонити, таке відчуття що ніхто й продавати не хоче, всі заняті..

особливо порадував apple room магазин на л,Украънки 67 оголошення на олх є а в наявності тіпа всі продані чи когось чекають

Опубліковано

мо форс- мажор який? Всяке буває.

я такого не розумію і не хочу навіть звикати до такого, є ж телефон, в бізнесі такого в принципі не повинно бути

Опубліковано

Купували,по-моєму,вже 3 айфона і можу рекомендувати yurkkkin

адекватна ціна і телефони були такі,як треба

теж купляв у нього до цього телефони.

також раджу продавця - http://board.lutsk.u.../7587-artur4ik/

Опубліковано

недавно в порт сіті відкрилося ябко там продають і налаштовують і ремонтують

http://vk.com/lutskapple

ябко магазин бариг та брихунів

продають 16 гб айфон 5 по 290 баксів

постійно придумають та обманюють акціями

в мене було так:

на відкриття вони оголосили конкурс хто підпишеться на групу в контакті то й виграє телефон айфон 4с

потім вони в день відкриття розіграли його між присутніми. Виграв хтось свій канешно.

на зауваження що до розводу вони згодились дати знижку 20 % чохли й ... все крім техніки

ага прийшов клеїти скло до них... хрен там знижка була знов куча отмазок, стадо брихунів

Опубліковано

Мені ніколи не вдавалось заробити на новому айфоні більше 15 и доларів.Думаю іншим продавцям так само.

Натомість на аксесуарах в декого накрутка стоїть 500 %.

От і виставляють айфони по привабливим цінам просто як замануху.Почує клієнт, що десь така дешева ціна на айфон, прийде.Далі діло техніки.

Звісно апарат йому ніхто нижче ринкової вартості не продасть, зате можна втюхати чохол і т .д.

Не буває НОРМАЛЬНОГО АЙФОНА по ціні нижче ринкової.Адже якщо ви знайшли приміром 100 дол, то не стане здавати їх по 20 грн скажімо, хоч вони дістались вам взагалі даром і по курсу 20 це все одно супер вигідно.

Усідомлення цього простого факту знизить свербіж вигідної покупки та збереже в кінцевому результаті кошти, нерви та час.

Опубліковано

Otto Kreer, зайди в еппл-рум, шо за вопаком в центрі. Я там собі брав, без проблем обійшлось.

не все так просто...

Cаме так і є !

Двічі у них був

Перший раз була історія про друга

А другий раз я побачив їх декілька свіжих об"яв на ОЛХ і зателефонував - відповідь нема, а на ОЛХ помилка )))

І далі завершу історіїю моїх покупок , як пам"ятаєте я домовився що мені продадуть у п"ятницю о 10-00, потім переносили зустріч , потім він сказав що сам позвонить ... Так ось він зателефонував ввечері того дня і замість вибачень сказав - "якось недобре получилось ..."

Ось такі у нас продавці ! )))

А я замахався чекати - зайшов у п"ятницю в обід в ЦУМ і придбав, вже користуюсь!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...