Перейти до змісту

Не все так просто ...

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Смішна ситуація, хочу купити айфона, заходив у декілька магазинів у Луцьку - Є ! А купити не можу.

Всі як зговорились, говорять практично однаково - це для друга, у 15-00 прийде за ним, ну ви розумієте це ж друг.

А цей придбати також не можна - це для тата друга.

А вам перезвонимо завтра.

Захожу тиди ж через добу - телефони на місці, а пісня та ж сама )))

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Боялись контрольної закупки, штолє ^_^

та я не знаю що і думати

З подібною торгівлею я стикався - наприклад великий павільйон антиквару на старому ринку - на вітрині купа всього а спробуй щось купити продавець буде відморожуватись.

Це стопудовий прийомний пункт.

Опубліковано

Всі як зговорились, говорять практично однаково - це для друга, у 15-00 прийде за ним, ну ви розумієте це ж друг. А цей придбати також не можна - це для тата друга.

П-ф-ф. Я бачу на вітрині товар - я хочу його купити. Маю повне законне право. Якщо відмовляєте у покупці - телефоную у "Спілку захисту..".

Впевнений, щоб і за ту ж суму дали розширену гарантію :)

Опубліковано

А навіщо вам це яблоко - із ним тільки один геморой. Там маса платного контенту. Купіть краще щось на андроїді. В мене наприклад Самсунг S2 купив вже давннько років 4 певно, річ. Зараз би взяв леново двухкарточно із об'ємною ємністю батареї, у друга така тільки от моделі не памятаю. Ніколи не розумів навіщо переплачувати і головне за що? Щоб було яблуко на кришці...

Опубліковано

П-ф-ф. Я бачу на вітрині товар - я хочу його купити. Маю повне законне право. Якщо відмовляєте у покупці - телефоную у "Спілку захисту..".

я людина абсолютно не конфліктна і це ж не предмет першої необхідності щоб вчепитися в нього,

а плюс щей наврочать і телефон і мене )))))

Опубліковано

А навіщо вам це яблоко - із ним тільки один геморой. Там маса платного контенту. Купіть краще щось на андроїді. В мене наприклад Самсунг S2 купив вже давннько років 4 певно, річ. Зараз би взяв леново двухкарточно із об'ємною ємністю батареї, у друга така тільки от моделі не памятаю. Ніколи не розумів навіщо переплачувати і головне за що? Щоб було яблуко на кришці...

на вкус і цвет фломастери різні, для мене андроїд не варіант, хоча його всі нахвалюють, правда це всі хто ним користується)

Опубліковано

Ніколи не розумів навіщо переплачувати і головне за що? Щоб було яблуко на кришці...

Так розумієте сам Форест Гамп вклав свої кошти в цю фірму, значить діло вірне !

Опубліковано

я людина абсолютно не конфліктна і це ж не предмет першої необхідності щоб вчепитися в нього,

Це критично в магазині купувати?

Є на Борді трохт користувачів, які торгують подібними речами.

Є для прикладу (не реклама) користувач SashaOn в нього багато буває таких "ніштячків". І нові і не дуже.

Опубліковано

Зараз би взяв леново двухкарточно із об'ємною ємністю батареї, у друга така тільки от моделі не памятаю.

lenovo p70a (европа) (р70т (китай урезанный))

8 ядер 2Г 16Г 4000 мА батарея и т.д.

Опубліковано

Це критично в магазині купувати?

Є на Борді трохт користувачів, які торгують подібними речами.

Є для прикладу (не реклама) користувач SashaOn в нього багато буває таких "ніштячків". І нові і не дуже.

Не критично але бажано, покупки з під поли у скверах проходив на початку 80-х у Львові )))

Опубліковано

Ніколи не розумів навіщо переплачувати і головне за що? Щоб було яблуко на кришці...

Так розумієте сам Форест Гамп вклав свої кошти в цю фірму, значить діло вірне !

Так і Джобс теж був людиною і він як і всі виявляються смертними. Питання, що таке яблоко без С.Джобса ?...

А андроїд - це гугл, сервіс там розкішний, хто із цим розуміється мене підтримає.

Опубліковано

Так і Джобс теж був людиною і він як і всі виявляються смертними. Питання, що таке яблоко без С.Джобса ?... А андроїд - це гугл, сервіс там розкішний, хто із цим розуміється мене підтримає.

Немає що сказати по суті - краще жувати ніж говорити.

А щоб дарма клаву не топтати - займи чимось руки

Не критично але бажано, покупки з під поли у скверах проходив на початку 80-х у Львові )))

Ну, Луцьк взагалі маленьке село, далеко не Львів. Ще й зекономити можна.

Я не рекламую. Просто з практичної точки зору, плюс, з огляду на ситуцацію.

Всякі Алло і подібні продають виключно сертифіковані, а сертифіковані лише 6-і яблука. Тому все, що нижче - то контрабас. І в кого купляти контрабас - це вже питання окреме.

Опубліковано

Я бачу на вітрині товар - я хочу його купити. Маю повне законне право. Якщо відмовляєте у покупці - телефоную у "Спілку захисту..".

У всіх луцьких еппл-салонах б/в телефони продаються з-під прилавку і їх на вітринах немає

Опубліковано

все, ніби домовився на завтра, протестований з гарантіэю 3 місяці )))

От бачиш, а ти кажеш "не все просто!" :) На Борді все просто :) Все рішається.

Опубліковано

на завершення

ще вчора вранці я особливо й не горів бажанням купувати, а сьогодні після маси відмовок у мене просто свербики завелись так хочеться купити )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...