Перейти до змісту

в допомогу дорожнім знакам...

Dtox

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні довелось трішки прочекати біля міської ради та любо спостерігати як люди в камуфляжі (ПС,Самооборона?) запобігали порушенню ПДР. Від вул.Б Хмельницького в сторону Кривого валу стоїть знак "3.21 В'їзд заборонено" але всі його ігнорують стоїть він там роками та багатьом байдуже... одним вот тут паро метрів до пошти, іншим я тут швиденько на гірку, інші просто в мене джип і мені по... але бійці нікого не пускали ані джипів, а ні лексусів та бмв всіх на об'їзд до старого ринку. в поворот все-таки заїхало таксі, але зупинилось напроти знака не заважаючи авто зі сторони кривого валу.(Виїзджало воно задом довсіх...) До таксі підійшов один боєць та "отримав" булочки та йогурт (напевно давно стоять) так вот на мою думку таких постів ти по більше і в хаотичному порядку та графіку. Це поступово повино відучити їх порушувати ПДР може змінять "менталітет"?

Опубліковано

проходив в обід повз, бачив як мурло на Х5 пхалось під знак, хлопці чемно пояснили, що так не тра робити, беховод здав назад і потошнив вулицею Б. Хмельницького

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...