Перейти до змісту

Порадьте мультиварку

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не згоден,маю мультиварку без скороварки(свідомо брав),користуюсь постійно вже більше року.

Аналогічно!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

А хтось користується мультиваркою на 1-1,5-2 л

Я тут думаю таку купити , щоб не ганяти 5-літрову заради півстаканчика каші

Чисті рисоварки поки не цікавлять , хоч , в принципі , їх функціоналу має вистачити , але хочеться більш універсальний прилад

Тут трохи погуглив --- напевне краще взяти щось на 3 л , вони значно дешевші за маленькі =)

Опубліковано

Навть не знав, що такі є :) Взагалі то виробники вказують скажімо так "номінальний" об'єм чаші. Реально в ній можна буде приготувати страви з трохи меншим об'ємом.

Опубліковано

З таких об'ємів жменька кашки буде вибігати аж бігом.

Опубліковано

Хе-хе , нічого там не вибігає .

Одна порція гречки --- пів мультистакана крупи (80г) на мультискакан води (160 г ) , вибігати нічому

В 5л чаші готова гречка має товщину біля 1 см =)

Опубліковано

Чесно кажучи купуючи даний девайс я особливо не заморочувалась в характеристиках, (хоча пару було: програма мультиповар, і підігрів готової страви, ну і власне все))) Колись прогулюючись по Епіцентру натрапили на акцію набір мультиварка+електромясорубка Vitek за ціною 777грн. Взяла і не разу не пошкодувала, 21 програма. Працює відмінно, поки ніяких нарікань на роботу і її функції немає.

Від себе скажу, якби не було дітей, то можливо б пилилась вона десь в кладовці, бо мені зручніше і легше готувати на плиті, але як мама двох дітей скажу, це моя помічниця-виручалочка на сніданок, бо ввечері, налила води насипала каші, поставила таймер і все. Діти прокинулись і сніданок готовий, каша смачна навариста, (і мамі можна трохи довше поспати)))

Опубліковано

Не зрозумів. Це як?

Чесно кажучи купуючи даний девайс я особливо не заморочувалась в характеристиках, (хоча пару було: програма мультиповар, і підігрів готової страви, ну і власне все)))

Чим більше живу - тим більше переконуюся що це найкращий підхід :)

p.s.: а що, є мультиварки без підігріву?

Опубліковано

Чесно кажучи купуючи даний девайс я особливо не заморочувалась в характеристиках, (хоча пару було: програма мультиповар, і підігрів готової страви, ну і власне все))) Колись прогулюючись по Епіцентру натрапили на акцію набір мультиварка+електромясорубка Vitek за ціною 777грн. Взяла і не разу не пошкодувала, 21 програма. Працює відмінно, поки ніяких нарікань на роботу і її функції немає. Від себе скажу, якби не було дітей, то можливо б пилилась вона десь в кладовці, бо мені зручніше і легше готувати на плиті, але як мама двох дітей скажу, це моя помічниця-виручалочка на сніданок, бо ввечері, налила води насипала каші, поставила таймер і все. Діти прокинулись і сніданок готовий, каша смачна навариста, (і мамі можна трохи довше поспати)))

Коли є діти, мультиварка (або мультиварка-скороварка), тим більше з відстрочкою старту, це дійсно дуже зручно) економія часу інколи просто колосальна) Про те що таке підгорівша каша вже давно забув...)

p.s.: а що, є мультиварки без підігріву?

а навіть якщо є хіба нас це зупинить?)))))) у мене наприклад є функція "овочі" на ній підігріваю супи, каші і інше.. час нагрівання від 3-5 до 5-7 хвилин) стандартна функція підігріву займає трішки більше часу, бо більш делікатна))

Взагалі, всім у кого є подібний девайс, рекомендую знайти, в просторах інтернету, форуми чи тематичні сайти по Вашій моделі і трішки їх повивчати... думаю після цього, навіть ті у кого мультиварки збирають пилючку на поличці, знайдуть своє призначення на Вашій кухні) :)

Опубліковано

Не зрозумів. Це як?

Я ж писав вище , що якщо взяти 80 г гречки і 160 г води , то готова гречка на дні чаши буде мати товщину шару десь в 1 см

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Купив REDMOND RMC-011 по акції в Розетці за 777 грн .

http://bt.rozetka.com.ua/664864/p664864/

Це те саме , що модель REDMOND RMC-01 , про неї більше  інфи .  http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=126&topic=202714.0

Можна  використовувати в автомобілі через інвертор

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...