Перейти до змісту

Шукаю масажиста

vetalforever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. шукаю нормального масажиста\масажистку, який(а) може привести до ладу спину дружині.

Проблема в тому, що синочок важчає, а спина в дружини не залізна))) Мої зусилля не дають очікуваного результату.

Порадьте,де можна проконсультуватися? Хтось стикався з таким?

Опубліковано

Непоганий спеціаліст - Олексій Йосипович, який працює у санаторії-профілакторії СНУ

Але тут одними масажами чи мануальною терапією не допоможеш

Вправи для зміцнення м"яз спини обов"язкові

А взагалі то треба все в комплексі: вправи, масаж, фізіотерапія

Опубліковано

Всім привіт. шукаю нормального масажиста\масажистку, який(а) може привести до ладу спину дружині.

Проблема в тому, що синочок важчає, а спина в дружини не залізна))) Мої зусилля не дають очікуваного результату.

Відписав в ПП...
Опубліковано

Можу порекомендувати в "Академії рекреативних технологій" на Карбишева,2 є медичний центр. Сергійчук Іван Михайлович. 0972485699, 0997399337.

Опубліковано

Олег Гудзенко. трохи далеко (Ізкі), але воно того коштує 100%, особливо якщо проблеми серйозні.

Ірина Плотнікова. в Луцьку, 0967570990. релаксаційний масаж.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Пройшли курс масажу. Ціна норм. Приїжали на дім з своїм масажним столом. Дружині набагато краще. Дякую всім, хто відгукнувся

Опубліковано

Непоганий спеціаліст - Олексій Йосипович, який працює у санаторії-профілакторії СНУ

Але тут одними масажами чи мануальною терапією не допоможеш

Вправи для зміцнення м"яз спини обов"язкові

А взагалі то треба все в комплексі: вправи, масаж, фізіотерапія

+ за Олексія Йосиповича

Опубліковано

Пройшли курс масажу. Ціна норм. Приїжали на дім з своїм масажним столом. Дружині набагато краще. Дякую всім, хто відгукнувся

Яка ціна та скільки разів масаж робили та як часто? Як називається масаж?

• 2 року потому...
  • 5 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...