Перейти до змісту

Компанія "Благо"

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Телефонний дзвінок.

Трубка (без зупинки): Доброго дня. Вас вітає компанія "Благо". В нас для Вас є дуже цікава пропозиція. Ми можемо надати Вам (якийсь ??? - забула, здається, безвідсотковий - хоча не впевнена, може і беззаставний) кредит. Ми можемо оформити цей кретит прямо зараз за заявкою по телефону, або Ви можете підійти в наше відділення. Я б Вам радила оформити заявку просто по телефону. Для цього...

Я (перебивши її): В мене два питання. Перше: де Ви взяли мій телефон? І друге: З чого Ви взяли, що мені потрібен кредит?

Т: Я не можу Вам сказати звідки в нас цей номер, це конфіденційна інформація...

Я: До побачення.

т.0503417902

Комусь ще так цікаво пропозиціонували? Що це за новий(?) прикол?

Опубліковано

Сьогодні вже чула рекламу по радіо. Перший кредит без відсотків - "по-сусідськи".

Мені подобається, що ПЕРШИЙ, тобто вони впевнені, що аби почати - наступні обов'язково будуть)))

Опубліковано

Перший кредит без відсотків - "по-сусідськи".

ні, синку, це найоб фантастика.

цікаво було б договір глянути на цей перший кредит.

Опубліковано

наступні обов'язково будуть)))

ну да, що б погасити попередній...

Можливо в вас оголошеня стоїть на сландо.

в 21 столітті живемо, номер телефону і дані власника - зовсім не важко взнати....

Опубліковано

в 21 столітті живемо, номер телефону і дані власника - зовсім не важко взнати....

Вона ніяк до мене не звернулась.

Я ж не кажу, що важко взяти номер. Мене цікавило ДЕ вона його взяла.

Опубліковано

Що після того як стане відома відповідь на це питання?

Задовільниться моя цікавість. КРАПКА)))
Опубліковано

Варіантів маса. Один з них: з БД якогось супермаркету, аптеки тощо. Коли людина заповнює якусь анкетку що б отримати певну карточку як правило її просять вказати певні дані. Серед них і контактний номер телефону.

Опубліковано

Варіантів маса. Один з них: з БД якогось супермаркету, аптеки тощо. Коли людина заповнює якусь анкетку що б отримати певну карточку як правило її просять вказати певні дані. Серед них і контактний номер телефону.

Америку мені відкрили)))))))))))))

Мене цікавить в якій з цих анкет я писала, що мені потрібен кредит?

Опубліковано

Ну, я закладала в них сережки в серпні. Про акцію - все правда, там нуль. Але тільки перший раз. Потім трошки вищі відсотки, але вони про це повідомляють, не приховують цього. Мені, в принципі, тільки раз і треба було. Дуже терміново потрібні були кошти - то вони, можна сказати, дуже виручили. Привітні дівчата, гарне обслуговування.

Опубліковано

ну ви ж всі знаєте, що є таке поняття, як сліпий обзвін, а є холодні дзвінки.

Є навіть куча калл центрів які пропонують такі послуги.

Також в Україні, як і у всьому світі продаються і купляються бази абонентів, потенційних клієнтів і т д.

такі бази можуть формуватись в різних місцях, від державних установ до вкрадених в банках , компаніях зв'язку тощо.

те що до Вас Oksana04, не звернулись за ім'ям вказує що це сліпий дзвінок, а база в них просто фільтрована по регіону. Можливу утєчка від оператора.

Але це все припущення, можливо дійсно засвітили свій номер у відкритих "істочниках"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...