Перейти до змісту

Приписка-виписка-військомат

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. Ситуація наступна:

Потрібно виписатися з однієї адреси, приписатися на іншу. В ЦНАПІ сказали в військомат, телефоную туди. Приймають тільк по середам, поставлять печатку тільки після проходження медкомісії та зарахування до резерву.

Ні, ну я їх готовий повідомити де я буду жити, нічого не маю прости. Но мед комісія, ізвольтє, мені нема що робити тиждень часу вбивати...

Потрібно якось вийти з цієї ситуації

1. Можливо хтось зможе допомогти (порєшати) щоб міграційна служба зробила мені виписку без штампа військомата.

2. Можливо просто поставити печатку у військоматі.

П.С. Звичайно це все не за дякую. :0052:$

• Відповідей 221
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

всі хочуть змін і щоб не було корупції. АЛе всі хочтуь парєшать що і є корупцією. СОрі за офтоп

всі - це хто ?

корупція завжди була і буде

єдине,що держава повинна мати з цього зиск

наприклад,не дяді в МРЕО платити за гарні номера , а державі на рахунок

не дяді з воєнкомата за штампік,а тій же державі

Опубліковано

корупція завжди була і буде єдине,що держава повинна мати з цього зиск наприклад,не дяді в МРЕО платити за гарні номера , а державі на рахунок

Тоді це вже не корупція, а адмінпослуги)))

Опубліковано

Квартиру продаю. яка наф субсидія... В мене у військовому квитку пише обмежено придатний в воєнний час.

Це теж дарма, ціна за *послугу* зросте втричі (баблоси ж є, раз квартиру продаєш)))

Опубліковано

так держава дасть штампік безкоштовно тільки пройти медкомісію і все.

Цікаво просто, скільки в тебе зайняло часу пройти медкомісію? Ти теж *обмежено придатний*?

Опубліковано

ситуація знайома, сам подібне пройшов у четвер-п'ятницю.

отже виписувався із Луцька, приїхав буквально на кілька днів.

у ЦНАПІ сказали, що треба щоб у домовій книзі стояв штамп зняття з обліку у Військоматі.

моя проблема була у тому, що я стояв на обліку у Криму - Бахчисарайський військомат.

потім звісно знятись звідти не міг. але у Луцьку минулого року просто прописали.

у Військоматі прийомні дні лише середа - прикольненька контора, котра тіпа вирішує проблеми людей.

забув сказати - я списаний по стану здоров'я ще у 95 році. придатний лише у військовий час.

приїхав у Теремно у четвер - штамп у домовій книзі поставити не можуть, бо я у них не числюсь, пішов до комісара - його немає, зам бігає із комісарами районів, говорили балакали, обіцяли що звільниться після обіду - дзуськи. після обіду сказали що прийдіть завтра.

прийшов у п'ятницю на 8 ранку. почекав розводу, поговорив із замом комісара, не знає що вирішувати зі мною. я попросив поставити на облік і зняти - каже треба висновок комісії, ок я згоден поспілкуватись із лікарем - направили у районну лікарню - поїхав, там кажуть нікого тут немає, у відпуцстці всі - повернувся у військомат, повиносив їм мізки у різних кабінетах на предмет вияснення чи хтось у них взагалі щось вирішує чи ні. - нічого не вияснив, пішов знову до замкомісара. через деякий час він вирішив взяти відповідальність і дам команду мене прийняти і зняти на облік без комісії (яка нафіг комісія - у мене шрам 20 см на спині після операції на серці, невже думають що все зрослось)))

зняли. але і це не кінець.

У ЦНАПІ взяли документи (паспорт і домову) і скзаали що буде готово за 2-3 дні (раніше у паспортному все робили при тобі)

пояснив, що мені завтра виїзжати на Київ. дівчинка каже, що вони лише приймають документи і відправляють у міграційну службу, котра знаходиться у паспортному. сказав, давайте сам відвезу - "Не положено", але ж це мої документи і я їх не можу завезти - дурдом.

після розмови з ї начальником її попросили відправити мої документи вечірньою поштою і у суботу в 9 ранку прийшла смс що документи готові - поїхав забрав.

у чому вигода ЦНАПУ не розумію, так само черги. трішки культурніше звісно і в одному місці, але документи робляться реально довше і часу тратиться і нервів більше, ніж коли все було окремо.

ТС - якщо ти будеш жити у Луцьку тотобі виписуватись не треба з обліку. тому просто треба поставити штамп про належність до військомату.

Опубліковано

В 2014 вкінці року робив перепрописку. Ніяких проблем не було. Все швидко. Тільки перепитали чи та сама вага, ріст і розмір взуття. Не комісований... Сказали, що в резерві.

Опубліковано

В 2014 вкінці року робив перепрописку. Ніяких проблем не було. Все швидко. Тільки перепитали чи та сама вага, ріст і розмір взуття. Не комісований... Сказали, що в резерві.

вони зараз у зв'язку із АТО ловлять кожну можливість притягунти тебе на комісію. хоча думаю не мають права тягнути тих, хто списаний по стану здоров'я раз і назавжди.

Опубліковано

Ще дуже офігел, що вимушений паспорт і домові книги там в цнапі залишать. Трошки не ті документи які можно де потрапило залишать, але поскандалив і був змушений на день чи два їм залишити.

Опубліковано

хоча думаю не мають права тягнути тих, хто списаний по стану здоров'я раз і назавжди.

А це як: раз і назавжди? Якась спеціальна відмітка чи щось інше?

Опубліковано

є певні законодавчо закріплені хвороби і стани людей, коли вони не підходять для служби у мирний час. у мене саме той випадок - вроджена вада (порок) серця, оперована у дитинстві.

відмітка ставилась після проходження комісії у 95 році.

Опубліковано

хоча думаю не мають права тягнути тих, хто списаний по стану здоров'я раз і назавжди.

а що лікарі вже кінцівки навчилися відрощувати?

Опубліковано

а що лікарі вже кінцівки навчилися відрощувати?

Ти мене запитуєш? Неодноразово бачив на перекомісіях по інвалідності людей з *невідрощеними* кінцівками, які змушені були з*являтися на ці комісії що 2-3 роки. Напевно спеціалісти в мінохздор таки на щось надіялись, коли прописували такі норми в законодавстві.

є певні законодавчо закріплені хвороби і стани людей, коли вони не підходять для служби у мирний час. у мене саме той випадок - вроджена вада (порок) серця, оперована у дитинстві.

відмітка ставилась після проходження комісії у 95 році.

Я це знаю, бо сам такий (вроджена вада, в дитинстві операція на серці (невдала), кілька швів (є й по 20 см.).

Відмітка про те, що непридатний в мирний/обмежено придатний у військовий? Чи про те, що комісія сама-найсама остаточна і більше військомат не має права заставляти проходити повторні медкомісії?

Опубліковано

2-3 роки. Напевно спеціалісти в мінохздор таки на щось надіялись, коли прописували такі норми в законодавстві.

знаємо ми на що вони надіялися :(

Опубліковано

обмежено придатний у військовий. а комісії нехай самі проходять. хоча продовження історії буде у Києві - подивимось

Опубліковано

обмежено придатний у військовий. а комісії нехай самі проходять. хоча продовження історії буде у Києві - подивимось

Зрозуміло. Я просто подумав, що є якісь *відмітки* (наприклад, пункти в переліку медичних протикпоказань для служби у війську), які визначають твій стан здоров*я як "остаточний*, що не потребує подальших відвідувань медкомісій.

Десь чув краєм вуха (здається в черговому інтерв*ю якогось воєнкома), що медкомісії у військоматі обов*язкові кожні 5 років для всіх військовозобов*язаних.

Опубліковано

Цікаво просто, скільки в тебе зайняло часу пройти медкомісію? Ти теж *обмежено придатний*?

Я не памятаю я її проходив в 2007 році. Обмежено придатний у мирний час чи як там правильно. Недавно на роботі воєнкомат зібрав дані всіх військовозобовязаних. Якщо буде ще хвиля мобілізації думаю мені скажуть чи зараз я придатний чи ні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...