Перейти до змісту

Поможіть із скваженою

Factory

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротко кажучи прийшов капець насосу, прийшов тому, що батьки перегнули шланг 32 і насос трудився трудтвся і загнувсь,

Коли дістав побачив що у скважені є масло чи то якась смазка(так як вона була і на насосі і на трубі) -точно не мул і тд і тп,

Сам двигун крутить і вродь як справний

1)поки прикупив дешо шоб закинути трубу 32 в скважену і спробувати відкачати ту срань

2)то масло із двигуна насоса чи шось інше

Чим грозить оте масло чи змазка у скважені?

За крильсатками направили на новий ринок(шо біля німецького заводу)

Опубліковано

Ну так масло має плавати зверху води, насос буде на 5 метрів нижче поврхні.

Можна привязати на тросик мочалку , зробити типу великого тампону і повимакувати все масло з поверхні води.

Опубліковано

Ну так масло має плавати зверху води, насос буде на 5 метрів нижче поврхні.

Можна привязати на тросик мочалку , зробити типу великого тампону і повимакувати все масло з поверхні води.

Хороша ідея, спробую

Опубліковано

Коротко кажучи прийшов капець насосу, прийшов тому, що батьки перегнули шланг 32 і насос трудився трудтвся і загнувсь, Коли дістав побачив що у скважені є масло чи то якась смазка(так як вона була і на насосі і на трубі) -точно не мул і тд і тп, Сам двигун крутить і вродь як справний

Насос мабуть sprut був?

Опубліковано

Коротко кажучи прийшов капець насосу, прийшов тому, що батьки перегнули шланг 32 і насос трудився трудтвся і загнувсь, Коли дістав побачив що у скважені є масло чи то якась смазка(так як вона була і на насосі і на трубі) -точно не мул і тд і тп, Сам двигун крутить і вродь як справний

Насос мабуть sprut був?

Водолій теж міг масло пустити....

Опубліковано

Насос мабуть sprut був?

Ти шо телепат ? :)

Пише омнігена хоча він же і спрут

3skm 100

Крильчаткам амба усім, на сервісі вони 250грн за штуку, а мені тра 3 штуки =(

Поки буду контакт з поляками настраювати, мо дешевше буде

Да і як знати чи вода в мотортне потрапила, стрьомно розбирати

Поки найшов блок схему насоса

так слухай може в тебе нафта пішла??

Я тільки за ;)

SK 100 SK 150 schemat numery 2014.pdf

Опубліковано

Водолій теж міг масло пустити....

так, тільки якщо не помиляюсь, у них різні масла. І у спрута, не те, що хороше...

Опубліковано

Скільки часу пропрацював насос?

Десь приблищно чуть бвльше року чи то два, давно було

Насос погубила моя помилка, яка дала знати про себе, в кінцевому результаті перегнулась трубка в двох місцях і триндець, тому це не брак а допущена помилка

І да як правильно відрізати трубу із скваженою?(щоб не засмітити)

кажись із верху нема масла, але то буде видно післа перевірки води

Мо порадите хороший насос?

Звичайно ціна \ якість

Опубліковано

Мо порадите хороший насос? Звичайно ціна \ якість

вроді водолії не погані, у мене дельфін (якщо не помиляюсь той самий водолій під іншою маркою)

Майже 4 роки - політ нормальний!

Опубліковано

Щоб не створювати тему запитаю тут:на яку глибину треба бурити свердловину,щоб використовувати воду для поливу саду.І скільки $ вона приблизно буде коштувати разом з усім обладнанням.

Опубліковано

Ну глибину то не скажуть - то положення на карті(грунти, висота відностно моря і тд) короч попитай сусідів =)

Того чи то позатамтого року (короч до революції) то за роботу і їхній матеріал(труба вроді сотка) взяли чи то 3 чи то 3,5 куска + насос, шланг(32), зєднаня, трос і карабіни то тоже вроді до 2,5 потянуло,

Хоча може(полюбому) вам і запропунують все разом

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...