Перейти до змісту

Куплю і3 2100

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю s1155 і3 2100 - 2120 бокс. Та 2х4гб чи 1х8гб ddr3 sdram. Звичайну, без радіаторів.

І ще перехідники: з молекс на 6пін, 2 шт.

Опубліковано

Якщо взяти до уваги ціни на те, що ви хочете, то розумнішим було б не молекси купувати, а одразу людський БЖ.

Для початку можна поекономити на ОЗУ. взяти 4 гбю потім докупити ще 4. Це простіше, ніж гратися із процом.

Опубліковано

Хз, скільки коштує людський БЖ. В мене 400вт . Якщо мамка+проц бере менше 100 вт, то 200 вт на відео, і ще 100 на запас. Ну я так думаю.

Опубліковано

Хз, скільки коштує людський БЖ. В мене 400вт . Якщо мамка+проц бере менше 100 вт, то 200 вт на відео, і ще 100 на запас. Ну я так думаю.

Ще ж є материнка, пам'ять вінти. ДВД. Воно все щось тягне.

А яка відяха?

Бо в п'ятницю змушений був людині міняти БЖ з якісного 350-ватного, на 470-ватний. Бо в іграх - вильоти. (Вірніше, перехід у ждучий режим) (Відеокарта не сама потужна - GTX550Ti, і вона вимагає МІНІМУМ 400 ват БЖ, бо сама "хаває" 116 заявлених ват! має одне 6пін живлення )

Чому я заговорив про БЖ., ну може через те, що якісний БЖ, під хорошу відеокарту, уже має 6-пін живлення. І навіть 8 пін. Або ж 2 по 6 пін.

Підозрюю, що якщо шукаєте 2 перехдіника, то відеокарта потребує 2х6 пін живлення. А це від 450 ват, швидше за все.

Тут мені стали писати в Приват, що я вмішуюся. Мені пофіг. Я не пропоную нічого і не збиваю ціни - я рекомендую звернути увагу, і не заставляю купувати. Тим паче в мене.

Опубліковано

Ще ж є материнка, пам'ять вінти. ДВД. Воно все щось тягне.

А яка відяха?

Бо в п'ятницю змушений був людині міняти БЖ з якісного 350-ватного, на 470-ватний. Бо в іграх - вильоти. (Вірніше, перехід у ждучий режим) (Відеокарта не сама потужна - GTX550Ti, і вона вимагає МІНІМУМ 400 ват БЖ, бо сама "хаває" 116 заявлених ват! має одне 6пін живлення )

Чому я заговорив про БЖ., ну може через те, що якісний БЖ, під хорошу відеокарту, уже має 6-пін живлення. І навіть 8 пін. Або ж 2 по 6 пін.

Підозрюю, що якщо шукаєте 2 перехдіника, то відеокарта потребує 2х6 пін живлення. А це від 450 ват, швидше за все.

Тут мені стали писати в Приват, що я вмішуюся. Мені пофіг. Я не пропоную нічого і не збиваю ціни - я рекомендую звернути увагу, і не заставляю купувати. Тим паче в мене.

Дякую (щиро). Це добре, що є рекомендації такого типу. Я ніби і сам розумію що мало, але надіюсь. То й думаю попробувати, якщо не потягне, ну знач не судьба)).

6870 - в характеристиках 151вт. вінт один 5400, двд-не рахую, воно так собі, нічого не робить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...