Перейти до змісту

пішохідний перехід

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щодня спостерігаю таку сценку:

перехід.червоне світло світлофора для пішоходів.На обох сторонах дороги збираються у купки пішоходи.

lpomvm8ytynf.jpg

вони нервово поглядають на світлофор в очікуванні зеленого.І ось зелене.І тут пішоходи стрімко починають рухатись стінка на стінку!

gdvxaxh2vc5i.jpg

Вони витрачають купу енергії для маневрів у натовпі,купу емоцій на різкі образи( "Куди преш,корова?", "Мужчіна,шо не бачите,шо тут дитина?" і т.д.)

Але достатньо просто йти дотримуючись правої сторони.І все!!!!

u5ml2c1fmzn5.jpg

І нерви в порядку,гудзикі цілі,ноги не відчавлено,плечі не відбито.

Давайте запропонуємо міськраді внести доповнення в розмітку луцьких пішохідних переходів(особливо у місцях інтенсивного трафіку)

Хоча б ось так:

4q68u47df7vg.png

Опубліковано

Давайте запропонуємо міськраді внести доповнення в розмітку луцьких пішохідних переходів(особливо у місцях інтенсивного трафіку)

Хоча б ось так:

4q68u47df7vg.png

Точно, нема куди більше грошей всунути. Хай ці кошти краще пустять на ремонт дороги. А на рахунок пішоходів ти дуже перебільшуєш - нормально всі розминаються. А лобами зіштовхуються тільки принципові дураки, які вміють ходити тільки по прямій. Та й натовп в нас зовсім не такий як на розміщених тобою фотках.

Опубліковано

Пропозиція абсолютно адекватна і по ціні навряд чи перевищить 10 грн. на один перехід. Тільки проблема в тому, що в нас толком і зебри не оновлють, а про роздільні смуги взагалі мовчу. Тому така тема без хорошого підстрачника лишиться лише на сторінках борди.

Опубліковано

Я знаю не так багато переходів у Луцьку, де завжди багато людей переходить: це біля старого ринку перехід - раз, Цум - два і Там-там-Портсіті-Варшавка - три. В принципі все.

Опубліковано

Лучше пусть нормальное освещение поставят на всех переходах,чтобы вечером сверкали как новогдние ёлки.

Опубліковано

Я знаю не так багато переходів у Луцьку, де завжди багато людей переходить: це біля старого ринку перехід - раз, Цум - два і Там-там-Портсіті-Варшавка - три. В принципі все.

Не все. Навскидку: Промінь-Укртелеком.

Опубліковано

Оффтоп. Поясніть, для чого мерія перед Днем Незалежності малювала на пр. Волі розмітку і зебру, якщо вже за 2 тижні весь шар асфальту знімається? Там хтось вміє мислити не тільки сьогоднішнім днем?

Опубліковано

Оффтоп. Поясніть, для чого мерія перед Днем Незалежності малювала на пр. Волі розмітку і зебру, якщо вже за 2 тижні весь шар асфальту знімається? Там хтось вміє мислити не тільки сьогоднішнім днем?

Зараз грошей в казначействі назбиралось ну дууууже багато,от і хоронять як вміють.Бо розуму їх грамотно використати немає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...