Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайшов таке чудо в інеті. Хто що думає? буде працювати чи ні? Питання схоже на риторичне але хочу почути думку бордівців.

51PZKQuMNfL.jpg

Опубліковано

Я наголошу, що це DVI-D (digital) а VGA то аналог

Я наголошую, брав такий самий другу, в нього на моніторі аналог VGA, на відеокарті лише dvi. працює.

http://www.itbox.ua/...328883-p189269/

P.S доставка бесплатна.

Опубліковано

Вониж різні бувають? Може в друга DVI-I чи DVI-A? Тут то повірю, DVI-D не віриться.

• DVI-I Single Link каналы передачи данных - аналоговом (VGA) и цифровом
  • DVI-D Dual Link данный вариант не оснащен аналоговым каналом передачи видео, зато имеет на своем борту аж два цифровых
  • DVI-D Single Link только одним цифровым каналом передачи данных
  • DVI-I Dual Link Наиболее полная реализация DVI. Два цифровых канала передачи данных, плюс один аналоговый.
  • DVI-A Здесь не заложена возможность передачи цифрового видеосигнала, только аналоговый. По сути это VGA c разъемом DVI.

Я наголошу, що це DVI-D (digital) а VGA то аналог

Я наголошую, брав такий самий другу, в нього на моніторі аналог VGA, на відеокарті лише dvi. працює.

http://www.itbox.ua/...328883-p189269/

P.S доставка бесплатна.

Ну вот і ясно, на малюнку перехідник DVI-I АЙ. Карл.

Опубліковано

Ну так тут діло не в перехіднику а в дому яка версія DVI на відеокарті, якщо DVI-I то буде працювати, якщо інша то ні і перехідник тут нідочого.

Опубліковано

220px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

1) DVI який має натяк на аналог просто не впихнеш в DVI-D через лишні 4 піна.

2) Аналог і цифра чомусь не зживаються.

DVI.jpg

dvi-i_cable.jpg

Знайди 4 відмінності...

Опубліковано

Ну так тут діло не в перехіднику а в дому яка версія DVI на відеокарті, якщо DVI-I то буде працювати, якщо інша то ні і перехідник тут нідочого.

У друга старезна 3650 agp, так там DVI-I. Але думаю кабель що вище буде працювати, китайці ще не таке роблять. Бачив колись hdmi на тюльпан)

Опубліковано

AnimaNoir, з DVI-I кабель буде працювати, сам на роботі таким користуюсь, автор же каже про DVI-D, тут який би кабель чи перехідник не виткнеш працювати не буде через відсутність аналогових сигналів на виході.

Опубліковано

Такс. З цим вродь розібрались. Значить мені треба кабель DVI-D 24M-24M. В когось є на продаж чи хоча б дати для тесту? Ще раз дуже прошу не путати з іншими DVI. Потрібен саме такий.

0d403bbf37031c66f0c05d77ae322b8a.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...