SanyaTT Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:35 #26 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:35 По такій самій візі і в'їжджали через Литву?Саме так, через Мінськ потім нв Вільнюс і на Сувалки (польша)
zero100 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:39 Автор #27 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:39 а чого митники. 50 кг. маю право провезти а якщо 3 людей то 150 кг
SanyaTT Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:41 #28 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:41 а чого митники. 50 кг. маю право провезтиа якщо 3 людей то 150 кг50 кг не однотипного товару вони так розводять, везеш два ноута і вже скажуть що в них підозра що ти комерцією займаєшся))
yucore Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:42 #29 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:42 По такій самій візі і в'їжджали через Литву?Саме так, через Мінськ потім нв Вільнюс і на Сувалки (польша)Ну тоді вітаю. Але в Шенгені таки є правило першого в'їзду і перша поїздка в шенгенську зону має бути здійснена до тієї країни, яка оформила візу. А тс, якщо має такі великі сумніви, то хай задумається, треба йому те, чи ні.
timomaas Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:44 #30 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:44 а як зупинять...мене цікавлять наслідки...заберуть машину???а що мішає зробити після цієї одноразової, постійну бізнес ?трішки дорожче, але наскільки менше питань і більше спокою...- Долго рассказывать Но до Германии я так и не доехал Арестовали 2 раза- по причині?- Депортировали из-за визы Мне просто очень "повезло"- в тебе не шенген? - Шенген и даже на год Но бизнес виза, по которой я не работал
SanyaSS Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:47 #31 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:47 Бізнес віза це зовсім інше питання
zero100 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:52 Автор #32 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 07:52 да , і те що там викидають, от як ноутбук. Для мене велика цяця за такі гроші. В ельдорадо як надивлюсь....особливо на телевізор за 144 тис грн. От і множу кількість років на суму..і думаю що не доживу до того як назбираю
yu2007 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:00 #33 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:00 Ніхто не хоче читати документів/законів, біда В мене знайомий їздив в Європу на початку 90 по комсомольскому квитку. Тому ТС може сміливо їхати )))
yucore Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:07 #34 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:07 Ніхто не хоче читати документів/законів, біда Уточніть
Deemon Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:11 #35 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:11 В мене знайомий їздив в Європу на початку 90 по комсомольскому квитку.важлива інфа, дуже акутальна для закордонних поїздок в середині 2015р
zero100 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:17 Автор #36 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:17 нема в мене комсомольского квитка
Antiphase Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:19 #37 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:19 між Польшею і Німеччиною такий самий пост як у нас між Україною і Польшею?Переходу там нема взагалі, просто траса і все. Часто чергують німецькі поліціянти на авто. Зазвичай одразу не зупиняють їдуть позаду і дивляться на ваші дії, якщо щось не подобається обженуть і включать напис на задньому склі з проханням зупинитись ))) (це з власного досвіду)По першій одноразовій візі наведу пояснення з сайту, що б довго не клацати:Однократная віза – це документ, який дозволяє своєму власникові один раз в’їхати в країну і по закінченні зазначеного в ньому строку обов’язково виїхати назад. Як правило, метою таких поїздок є відпочинок, подорож по країні, лікування, гостьовий тур, а також така віза необхідна для транзитного перельоту і бізнес-поїздок.Головною особливістю одноразової шенгенської візи є «правило першого в’їзду», яке допускає в’їзд до Шенгенської зони тільки через ту країну, яка і видала візу. Тобто, якщо під час турне по країнах-учасницях Угоди довелося з якихось обставин заодно відвідати держава, яка не належить до зони Шенгену, то для зворотного в’їзду на її територію доведеться повернутися в країну першого в’їзду.То б то в'їжджати треба через Польщу, виїжджати через любу краї ну з Угоди.Не треба боятись ні польських ні німецьких поліцяїв, головне триматись гідністю, але не нагло і говорити. Німці всі добре розуміють англійську. Деякі поляки можуть і по українські поспілкуватись )На рахунок дармової техніки, не все там так халявно )ТС Бажаю удачі!
zero100 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:32 Автор #38 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:32 між Польшею і Німеччиною такий самий пост як у нас між Україною і Польшею?Переходу там нема взагалі, просто траса і все. Часто чергують німецькі поліціянти на авто. Зазвичай одразу не зупиняють їдуть позаду і дивляться на ваші дії, якщо щось не подобається обженуть і включать напис на задньому склі з проханням зупинитись ))) (це з власного досвіду)По першій одноразовій візі наведу пояснення з сайту, що б довго не клацати:Однократная віза – це документ, який дозволяє своєму власникові один раз в’їхати в країну і по закінченні зазначеного в ньому строку обов’язково виїхати назад. Як правило, метою таких поїздок є відпочинок, подорож по країні, лікування, гостьовий тур, а також така віза необхідна для транзитного перельоту і бізнес-поїздок.Головною особливістю одноразової шенгенської візи є «правило першого в’їзду», яке допускає в’їзд до Шенгенської зони тільки через ту країну, яка і видала візу. Тобто, якщо під час турне по країнах-учасницях Угоди довелося з якихось обставин заодно відвідати держава, яка не належить до зони Шенгену, то для зворотного в’їзду на її територію доведеться повернутися в країну першого в’їзду.То б то в'їжджати треба через Польщу, виїжджати через любу краї ну з Угоди.Не треба боятись ні польських ні німецьких поліцяїв, головне триматись гідністю, але не нагло і говорити. Німці всі добре розуміють англійську. Деякі поляки можуть і по українські поспілкуватись )На рахунок дармової техніки, не все там так халявно )ТС Бажаю удачі!Пасиб!!!
romaxa11 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:39 #39 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:39 Я на першій візі, правда там не шопінг, а інші причини, об'їздив Польшу, Чехію, Словачину, Австрію, Німеччину.Ніде жодна поліція з нами не контактувала по питаннях віз. Їм головне порядок, адекватність поведінки, правила дорожнього руху і сплата за парковку.
yu2007 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:52 #40 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 08:52 Уточніть Другий пост цієї теми. Дослівне формулювання з сайту німецького посольства. Лишається лише ознайомитись зі ст. 5 шенгенського кодексу про кордони. Це в тому числі і те, про що ви пишете в пості № 14. Але оскільки ніхто крім мене ваш пост не підтримав - у людей інша думка стосовно цього питання. Я на першій візі, правда там не шопінг, а інші причини, об'їздив Польшу, Чехію, Словачину, Австрію, Німеччину.Ніде жодна поліція з нами не контактувала по питаннях віз. Їм головне порядок, адекватність поведінки, правила дорожнього руху і сплата за парковку. Мета поїздки і одноразова чи багаторазова? По першій одноразовій візі наведу пояснення з сайту, що б довго не клацати: Це з сайту якогось німецького держоргану?
SunSeth Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 13:23 #42 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 13:23 нема в мене комсомольского квиткаможу свій продати занєдорого ))
Coding Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 13:57 #43 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 13:57 Якщо я бажаю відвідати одну із Шенгенських країн, у Посольство якої країни я повинен подавати заявку?Вам потрібно подавати заявку в Посольство тієї країни, в яку Ви плануєте їхати. Якщо Ви плануєте відвідати декілька країн, то Вам необхідно звертатися до Посольства тієї країни, в якій Ви будете перебувати найдовше. У випадку, коли період перебування у країнах Шенгенської зони однаковий, то Вам необхідно подавати документи у Посольство країни першого в`їзду.
kolialutsk Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 15:33 #44 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 15:33 Таможні як такої між Польщею та Німеччиною нема, але є знак 40 і стоять патрулі - Польска страж гранична та німецькі Цолль.Скільки разів там проїжав - зупиняли десь раз на 5 поїздок.Віза економічна (бізнес), питали куда їду, казав по справам. Більше питань не виникало.Чув що по одноразовій не можна.А де ти там збираєшься шукати ті блошині ринки?)) Мови не знаєш, нічого не шариш, їдеш як я розумію перший раз і думаєш що там все всіяно ноутбуками?)))
yucore Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 16:46 #45 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 16:46 думаєш що там все всіяно ноутбуками?)))з i5 i i7 процами
bosuy Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 16:58 #46 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 16:58 Я думаю халяви ніде не буває.В точку
Deemon Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 16:59 #47 Опубліковано 1 Вересня, 2015 в 16:59 І зовсім скоро, на Октоберфесті, грудасті німкені їх будуть роздавати до кожного п"ятого келиха пива, варто поспішити!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.