Перейти до змісту

Проблема з Meizu MX4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне маю проблему з телефоном Meizu MX4. Прийшов сьогодні мені з китаю (замовляв на Aliexpress). Проблема з екраном, підсвітка нерівномірна, при натисканні темні полоси зміщуються. І присутня синя плямка внизу екрана. Фото і відео для розуміння зараз додам. Батарея в телефоні не з'ємна. Чи можливий варіант, що батарея здулась і тисне на екран?

Прошу допомоги від знаючих людей, так як скоро мушу їхати і телефон потрібен в гарному стані якнайскоріше!

Опубліковано

якщо ти пожалів ще 30-50 у.е. від реальної ціни - то у тебе китайська підробка під китайський флагман.

Якщо я написав, що маю проблему з апаратом Meizu MX4, то в мене не підробка. Телефон оригінальний, але проблема присутня

Опубліковано

В мене Meizu M1 Note, купувався офіційно. Теж нерівномірна підcвітка, теж реагує на натискання.

А от синя пляма - це дуже дивно. Я б теж засумнівався в оригінальності

Опубліковано

В мене Meizu M1 Note, купувався офіційно. Теж нерівномірна підcвітка, теж реагує на натискання.

А от синя пляма - це дуже дивно. Я б теж засумнівався в оригінальності

Телефон звісно не мій, але дійсно оригінал :)

Ось приклад фото і відео

7kl4E.jpg

Опубліковано

у тебе китайська підробка під китайський флагман.

Я б теж засумнівався в оригінальності

Окей, як відрізнити фейк від оригіналу?

Опубліковано

найкращий варіант - якщо є відео розпаковки посилки і докази, що телефон приїхав саме в такому стані, то відправити його назад і повернути кошти. потім або купити вже тут, або знову замовити в нормального, перевіреного продавця.

до речі, дай лінк на магазин.

або ж відкривати диспут і повертати частину коштів на ремонт.

Окей, як відрізнити фейк від оригіналу?

десь на оф. сайті ніби була перевірка по імей

Опубліковано

а чому питання до екстрасенсів борди, а не до вузькоокого прода?

Тому що повернення трохи геморне, тому прошу поради як діяти далі, + може хтось зтикався з чимось схожим.

десь на оф. сайті ніби була перевірка по імей

Перевірки не знайшов. В цепеу зет перевірив ще раз по характеристиках - все сходиться. Тому треба напевно зв'язуватися з продавцем. Відео розпаковки теж є. Думаю, адекватно буде вибити гроші одразу на ремонт

Опубліковано

Думаю, адекватно буде вибити гроші одразу на ремонт

ну тоді промоніторь ціни і готуйся до тяганини... удачі.

п.с. кинь лінк на магазин

Опубліковано

Думаю, адекватно буде вибити гроші одразу на ремонт

ну тоді промоніторь ціни і готуйся до тяганини... удачі.

п.с. кинь лінк на магазин

Замовляли здається тут

Опубліковано

тьфу, так це ж японський горнолижнік))) ну всмислі "киталаймайський телефон"

Не факт що на заміну ще один такий самий не приїде))

не шкодуйте гроші на "А" бренди в подальшому....

Опубліковано

тьфу, так це ж японський горнолижнік))) ну всмислі "киталаймайський телефон"

Не факт що на заміну ще один такий самий не приїде))

не шкодуйте гроші на "А" бренди в подальшому....

Ви читаєте, що я питаю в людей? Телефон не мій, він вже є, і є конкретна проблема. Я не прошу поради в виборі бренду і тд і тп, а конкретно ставлю питання, в чому може бути біда і як діяти далі з продавцем. І розводити полеміку на тему який телефон вибрати не збираюся

Опубліковано

yucore, Добре, тоді по темі:

Наврядчи розібравши ви там щось поправите і хвиль на дисплеї не буде від пальців(шанс там щось поправити дуже мізерний), плямка та точно не зникне!

Краще повернути, якщо це заважає користуватись телефоном.

Опубліковано

yucore, Добре, тоді по темі:

Наврядчи розібравши ви там щось поправите і хвиль на дисплеї не буде від пальців(шанс там щось поправити дуже мізерний), плямка та точно не зникне!

Краще повернути, якщо це заважає користуватись телефоном.

Надибав в інеті аналогічну проблему в людини, дійсно заважала батарея. Але я сам лізти нікуди не буду, спробую поговорити з продавцем і повернути частину коштів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...