Перейти до змісту

Хто юзає телефон на вінді ?

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 годин тому, Соромітник сказано:

Навіть на троха застарілому залізі ОСя і софт просто літають

я також приємно здивувався швидкості віндофона, коли налаштовував його для знайомої. тепер якось з кривлянням дивлюсь на той андроид

Опубліковано

Не вистачає проги , щоб дивитись  , де зараз маршрутки .

На андроїді було таких 2  .

Зараз дивилюсь через браузер , але хочеться окремий клієнт

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Не знаю чи це новина, але вже деякі смартфони на вінді 8.1 можна оновляти до 10-ї. Оновив тільки що свою 640-ву люмію

Цитувати

Компания Microsoft уже начала обновлять смартфоны под управлением операционной системы Windows Phone 8.1 до версии Windows 10 Mobile.

Сначала была информация, что обновление получат только смартфоны серьезного уровня, однако на днях в сети появился полный список всех моделей, причем список этот достаточно большой.

На официальном сайте Microsoft сообщается, что обновление до Windows 10 Mobile будет проводиться поэтапно. В первой волне обновление получат только несколько моделей, но в конце концов новая операционная система «прилетит» на большинство устройств. В первую волну вошли смартфоны Lumia 930 и 1520, а также недорогие и популярные Lumia 640, 640 XL и Lumia 520.
По словам Microsoft, доступность обновления до Windows 10 Mobile для смартфона на Windows Phone 8.1, зависит от таких факторов, как производитель устройства, модель, регион, оператор и так далее. Для того, чтобы пользователи могли легче разобраться, можно ли установить новую ОС на конкретный смартфон, Microsoft выпустила специальное приложение — Windows 10 Upgrade Advisor. Его необходимо установить с Windows Store на смартфон и проверить, доступно ли обновление для этого устройства.

Полный список моделей, которые Microsoft планирует обновить до Windows 10 Mobile, включает следующие модели: Microsoft Lumia 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435, а также BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q і MCJ Madosma Q501.

Компания Microsoft не исключает, что в будущем этот список будет дополнен.

• 6 місяців потому...
Опубліковано
Цитата

Смартфоны на Windows 10 Mobile получают обновление

сегодня 20:00

Сегодня компания Microsoft выпустила обновление для смартфонов и компьютеров, работающих на Windows 10 и не принимающих участие в программе предварительного тестирования.

Сборка под номером Build 14393.321 содержит различные исправления и улучшения, список которых для смартфонов выглядит следующим образом:
-улучшена поддержка сетей через добавление новых записей в базу данных Access Point Name (APN)
-исправлена проблема с чрезмерным расходом батареи при подключении по Wi-Fi
-исправлена проблема, из-за которой иногда не работали настройки сканера отпечатков пальцев и сканера радужной оболочки глаза
-исправлена проблема, из-за которой значительно повышалось использование процессора
-устранены неполадки с воспроизведением мультимедиа файлов, аутентификацией, Internet Explorer 11 и др.

Источник: allnokia.ru

Опубліковано

Дуже доречно, я як раз придивляюсь до майкрософт люмиа. Мій знайомий розповідав про свій телефон, що там є такі проблеми, сподіваю, що тепер все вірішиться.

Опубліковано

Як на мене на андроіді хоть обновлення програм регулярне і підтримують старі версії...а не то шо на віндовс вийшла новіша версія про стару забули...користувався самсунгом модель не повню...по фото, відео, батареї, звязку проблем небуло все на вищому рівні...но той віндовс то такий гемор ,зара на нього даже вайбер не можу поставити щось модери наобновляли...на скарги від коричтувачів ні як не реагують...а  хожу зара з s3  ото ракєта....

Опубліковано

Віндовс мобайл, то вже, фактично, мертва система. Як так Майкрософт умудрилися угробити доволі непогану ОС, то загадка.

Я купив собі минулого року Люмію 640 на ДН, в принципі, влаштовувала майже усім, обновився до Він10 - жах, 18.00 год, батарейка 10%, про різні глюки і тормоза то вже й мови немає. В магазині майже нічого нормального і майже всі розробники забили на цю платформу. :(

Місяці 3 тому продав той віндофон і повернувся назад на Андроід, все, вистачило експериментів.

Опубліковано

Шось читаю тут відгуки користувачів, і бажання купуваи собі телефон на вінді зникає... Може і правда взяти андроїд, тим більше, що вних і вибір величезний.

Опубліковано
6 хвилин тому, Irina9779 сказано:

Шось читаю тут відгуки користувачів, і бажання купуваи собі телефон на вінді зникає... Може і правда взяти андроїд, тим більше, що вних і вибір величезний.

Правильне рішення :_25:

Опубліковано
4 минуты назад, LSD сказал:

Правильне рішення :_25:

та мабуть шо так, бо я і не думала, що з тією віндою на телефонах стільки проблем... Здавалося, якщо на ноутбуці все добре, то і з телефоном має бути все гаразд

Опубліковано
2 годин тому, Irina9779 сказано:

Так зайдіть на якісь профільні форуми по мобільній Вінді і почитайте в коментарях, як ті ж фанати її обс*ють.

Наприклад, з останнього - Microsoft прекращает поддержку Skype для 85% пользователей Windows Phone

Це ж треба додуматися, на своїй же платформі припинити підтримку свого ж Скайпа, при тому, що Скайп запускається на доволі вже древньому 4 Андроіді. :0023:

P.S. Ну і ще ось - Глава Microsoft признал, что они упустили рынок смартфонов

Опубліковано
Цитувати

Віндовс мобайл, то вже, фактично, мертва система. Як так Майкрософт умудрилися угробити доволі непогану ОС, то загадка.

Мало того що непогану, в Windows Phone вперше був представлений так званий плаский дизайн, який потім перейняв Гугл і Епл.

Цитувати

та мабуть шо так, бо я і не думала, що з тією віндою на телефонах стільки проблем... Здавалося, якщо на ноутбуці все добре, то і з телефоном має бути все гаразд

Ну ви дивіться самі, якщо не треба гратись в ігри і купа програм, то в якості дзвонилки, переписки, пари соц. мереж може бути непоганий вибір до сих пір. В знайомої вінда, задоволена дуже, хоча перед тим був андроїд. Тим більше що ціни дуже цікаві

Наприклад http://allo.ua/ru/products/mobile/microsoft-lumia-550-lte-black.html

Що ви за такі гроші купите на Андроїді?!

Раніше ще була перевага, можна було купити новий 4 дюймовий пристрій, зараз нажаль мінімально лише 4.7

Опубліковано
44 хвилин тому, snouden сказано:

Тим більше що ціни дуже цікаві

Наприклад http://allo.ua/ru/products/mobile/microsoft-lumia-550-lte-black.html

Що ви за такі гроші купите на Андроїді?!

Раніше ще була перевага, можна було купити новий 4 дюймовий пристрій, зараз нажаль мінімально лише 4.7

за 100 баксів мільйон варіантів з бюджетних андроідо-трубок.

4" - Lumia 435/520/530/532 - за умови розширення кругозору дані ніж Алло

Опубліковано
Цитувати

4" - Lumia 435/520/530/532 - за умови розширення кругозору дані ніж Алло

І їх можна купити новими? Де? Чи пук в калюжу?

Опубліковано

Ну, я думав ти хоча б на хотлайн полізеш. Там хоча б 1-2 лінки зміг би найти.

Але пропонувати купувати зламки на Ebay (в яких навіть не вказано що вони Brand New а чесно вказується що вони відновлені, причому навіть без коробок) це повний злив

Опубліковано

Досі вдома два таких девайса: 640 в малого і 640XL в дружини.

Я б напевно засумував без нового софту, в малого незручностей особливо не виникає, а для дружини взагалі ідеальна трубка.

І досраки огляди та скарги з інтернету. Переважна більшість користувачів юзають телефон, камеру, фейсбук і браузер – з цим в віндофона все чудово. Плюс бонусом іде відсутність лагів, завісань, тупняків і всіх інших супер фіч відроїда, особливо в такому ціновому діапазоні.

Так, собі зараз би не взяв, враховуючи позиціонування Майкрософтом самих себе на ринку. Так що доведеться далі збирати на айфон :)

Опубліковано
20 часов назад, snouden сказал:

Ну ви дивіться самі, якщо не треба гратись в ігри і купа програм, то в якості дзвонилки, переписки, пари соц. мереж може бути непоганий вибір до сих пір.

Та в тім то й річ, що купа програм мені як раз і треба. А лише для дзвінків взагалі можна було б купити якийсь простенький телефон гривень за 500 і не морочити голову.

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Поділіться інформацією, який браузер буде працювати на Віндовс 10 мобайл для обходу блокувань сайтів, і взагалі, які браузери можна розглядати, як хорошу альтернативу встроєному еджу.

Опубліковано
11 годин тому, AnimaNoir сказано:

По ідеї опера має.

Не має. На Андроїді від творців Опери є Opera VPN для обходу блокувань, а як там на телефонній Вінді - хз.

Опубліковано
2 часа назад, SunSeth сказал:

Не має. На Андроїді від творців Опери є Opera VPN для обходу блокувань, а як там на телефонній Вінді - хз.

НІчого подібного. Сама звичайна опера з плеймаркета. Вони впихнули туди впн. Тому має працювати і на віндофонах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...