Перейти до змісту

Прижки з парашутом

morter

Рекомендовані повідомлення

хто цього року збирається їхати - відписуйтесь тут - гуртом легше...

тут все більш-менш детально розписано в кого є питання - то до tohi - він все ще раз розкаже.

Прижки починаютья або 24-25-26 квітня

або наступні вихідні

від погоди залежить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 177
  • Створено
  • Остання відповідь

а пізніше будуть? в червні є бажаючі :)

П.С. Ветра, напишеш звіт, ок? по цінах бажано теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, напишу

можна і пізніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скількі чоловік в караблі без випускаючого? які є парашути? яка висота? Ми-8 чі кукурузнік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

Підкажіть що чути за цей рік. Коли відкривається сезон і до кого можна звернутися за детальнішою інформацією? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитати і знайти контакти можна тут http://rask.rv.ua/index.php

або тут якщо нєвіносімо хоч стибнути http://rask.rv.ua/forum/viewtopic.php?f=2&...mp;p=2025#p2025

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо будете ще збиратись стрибати, то двоє бажаючих хочуть до вас приєднатись:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочу тоже прыгнуть...может кто то возьмет меня с собой ?! :_40:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так скільки секунд вільне падіння???

І з якої висоти пригти??? В львові і в рівному з однакової???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь на питання можете отримати на сайті про який йдеться вище.

Щодо Рівного, то сезон там почнеться ще не скоро - кінець весни, початок літа. Все залежить від стану яродрому (там газон і треба щоб він достатньо підсох).

Висота стрибка (принаймі була минулого року) для тих хто стрибає тільки раз - 950м. Якщо Вам ще хочеться вільного падіння - будь-ласка, ставайте спортсменом, навчайтесь і буде вам вільне падіння. Тільки не з першого стибка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь на питання можете отримати на сайті про який йдеться вище.

Щодо Рівного, то сезон там почнеться ще не скоро - кінець весни, початок літа. Все залежить від стану яродрому (там газон і треба щоб він достатньо підсох).

Висота стрибка (принаймі була минулого року) для тих хто стрибає тільки раз - 950м. Якщо Вам ще хочеться вільного падіння - будь-ласка, ставайте спортсменом, навчайтесь і буде вам вільне падіння. Тільки не з першого стибка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

якщо газон буде трохи вологий - це навіть трошки на плюс - м"якішший буде. Але борсатись в болоті явно не прикол)). Двічі стрибав у Воронові з парашутом - сухий газон твердоватий :))).

А щодо сезонності, я знаю, що матьорі стрибуни стрибають і глибокої осені і навіть зимою (просто місця треба знати і потрібних людей).

Так скільки секунд вільне падіння???
- 3 сек. при завдані на стрибок в 3 сек., 5 сек при завданні 5 сек. Потім спуск з відкритим парашутом - 2,5-3 хвилини. Тривалість, я думаю, залежить від висоти та ваги.
І з якої висоти пригти??? В львові і в рівному з однакової???
першоразники (або туристи, що приїздять стрибати час від часу) - стрибають з висоти від 800 до 1000 м. залежить від різних факторів, типу хмарність і т.д.

проте типу стандарт 950 м. - двічі стрибав, і двічі писали цю висоту в свідоцтвах.

хочу тоже прыгнуть...может кто то возьмет меня с собой ?! _40.gif
якщо будете ще збиратись стрибати, то двоє бажаючих хочуть до вас приєднатисьsmile.gif

дочекайтесь квітня-травня - буде якось яснішше зі стрибками - зазвичай сезон вже відкривають, але ше серйозні напряги з погодою. Далі - як тільки відкритий сезон, багато місцевих рівеських бажаючих стрибають в першу чергу - вони ше з зими проходять інструктаж навчання стрибкам і укладці парашута. І вони вже як підготовлені стрибуни приїздять на аеродром, а всі інші мають проходити ше і інструктажі. Тобто десь на травень можна планувати - аби тільки садіння картотлів не заважало вашим планам. А щодо "приєднатись" - дак без проблемів - підтримуєм контакти, я швидш за все буду їхати та пара людей зі знайомих теж мають бажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ше один момент по темі:

піднімалось питання "Куди їхати - Львів чи Рівне?"

Не в образу Львів"янам, багато кого з них знаю і поважаю (Zippo та Viktor_T - респект), та й доводилось разом стрибати, зручнішше їздити стрибати на Воронівский аеродром.

У Львові така система: в четвер та пятницю проводять інструктаж перед стрибком в клюбі у Львові, навчання укладанню парашута , а в суботу вже виїзд в Цунів на аеродром. А для людей немісцевих - щоб все організувати в один день - то потрібно домовлятись з інструктором, щоб він по скороченій програмі проводив інструктаж. Можливо надалі щось зміниться - буде видно.

В Рівному інструктаж та стрибки організовують в один день, парашути при цьому укладають маленькі дітки чи то з кореї чи то в`єтнаму))) - кароч все нормально. Ну але якшо зі стрибками шось затягнеться - можна не встигнути на маршрутку з Воронова, тоді добиратись тре буде попутками)).

Та і в силу причин багато львівських парашутистів їздять стрибати в гості до Воронова)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

старенька стаття, але цікава:

Парашюты и женщины

Алексей Грищенко

Первый раз страшно, а потом нравится.

Женщин, как и парашютов, должно быть не менее двух. Если отказала основная, то использовать запасную. А чтобы она реже отказывала, надо правильно укладывать.

Если женщин использовать одновременно, а не по очереди, то они могут перехлестнуться друг с другом и в результате вы не получите не того не другого, поэтому лучше сначала отцепиться от основной, а затем с помощью кольца ввести в действие запасную. Если вы экстремальщик и используете одну женщину вместо двух, то в случае отказа вам ничего не остается делать, как подергать за свободный конец.

Чтобы было меньше отказов необходимо соблюдать условия хранения и укладки. Нельзя заносить женщину из тепла в холод и оставлять там надолго, из-за возникновения конденсата смерзаются все складки и возможен отказ. По ходу укладки необходимо внимательно ее осматривать на наличие разрывов и повреждений, особое внимание уделить полюсным отверстиям.

Укладывая, не курите и не жуйте жвачку, а также не используете открытый огонь. Следите за последовательностью укладки, старайтесь ничего не напутать.

Приступая к прыжкам на женщине используйте соответствующее обмундирование, на женщину рекомендуется одевать перчатки, иначе возможны ссадины и царапины. Все развороты лучше всего делать плавно, при раздевании избегать резких срывов. Иногда на прыжках с женщинами, особенно когда давно не прыгал случаются жесткие приземления на неподготовленную поверхность, поэтому необходимо уметь делать кувырки и кульбиты.

При недостатке опыта бывают случаи протаскивания женщиной, в основном когда у нее плохое настроение или не сезон, можно конечно долго волочиться за ней, пока не упретесь рогами в какой-нибудь бар, если вы уже долго за ней таскаетесь, лучше от нее отцепиться.

По окончании прыжков на женщине, как и после прыжков с парашютом лучше всего помыться под душем, а потом выпить чего-нибудь покрепче в компании друзей обсуждая очередной прыжок. О неудачном прыжке лучше помалкивать, дабы не быть посмешищем.

Особо хороших женщин рекомендуется закреплять за собой соответствующим штампом и росписью в паспорте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
А щодо "приєднатись" - дак без проблемів - підтримуєм контакти, я швидш за все буду їхати та пара людей зі знайомих теж мають бажання.

Я теж хочу стрибнути. Буду вдячна якщо можна буде підтримувати контакт :) Теж маю знайомих що виявлять бажання стрибнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

до відома бажаючих стрибнути - Львів`яни вже потихеньку стрибають,

Рівенчани - активно готуються до відкриття сезону.

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

ну що там?ніхто не збирається їхати стрибати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Відповіді на свої запитання стосовно виконання стрибків з парашутом Ви зможете знайти в організаторів: http://www.sky-group.org.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

в суботу стрибав зі sky-group. враження нормальні.

доставка - або їхня зі стрийського автовокзалу (+40грн в обидві сторони), або від перехрестя Стрийської та Наукової 234-та маршрутка до Крупського (їхдить через 10 хв).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Народ, хочу стрибнути, ніхто компанію, не хоче скласти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

В суботу пощастило здіснити перший стрибок з парашутом.

Не буду передавати емоції, бо всерівно не зможу. Зауважу лише, що найважче було переступити через поріг літачка звичайно, а приземлення вийшло простіше простого, я очікував що буде значно важче приземлятися.

Так, що хто бажає це зробити чекайте літечка і Бог Вам в поміч. Не бійтеся, воно того коштує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супер! Молодчина! Ти це зробив!

Мрію це зробити також

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pama Зачотне відео !!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...